CIA:n tarkkailussa?

Miten saa jännitystä muuten syksyn turruttamaan sunnuntai-iltapäivään?

Voi esimerkiksi katsoa Homelandia ja viestitellä samalla Moodyn, tuon palestiinalaisen muslimin kanssa. (Kyllä, viestittelen hänen kanssaan edelleen. Naima-ajatukset on ainakin näennäisesti haudattu, ja juttelemme pelkästään kavereina.)

Moody-parka, englannin kielessään on totisesti parantamisen varaa – joskus ihan koomisuuteen asti. 

launch_i.jpg

launch_ii.jpg

Seuraavan puolen tunnin ajan pälyilin ikkunasta ulos odottaen mustien autojen ja aurinkolasipäisten pukumiesten saapumista.

Sen sijaan sainkin viestin Mr. Mossadilta, jossa tiedusteltiin, mitä minulle kuuluu, ja mitä olen parhaillaan tekemässä. Sattumaako?  

(Foliohattuteoriat osa x.) 

Kommentit (23)
  1. Tähän Puumaan ei uppoa kehut eikä vittuilut, on kuin teflonilla paistais 🙂 No kaikki meistä saa kiksinsä eri tavalla. Toiset fantasio ja toiset kirjoittaa fantasiansa blogiin! Hyvää proosaa, siirry romaanitaiteen puolelle tai etsi romani-rakastaja, saadaan taas uusi tuttavuus listoille? 🙂

    1. Ei jää pohjaan kiinni, ei. 😉 

  2. Ja tavallaan tän blogin ongelma onkin tätä nykyä pikemminkin se, ettei niitä boudoirseikkailuhetkiä nyt ihan hirveän paljon enää olekaan. Ja silloin tulee kirjoitettua milloin mistäkin aiheesta, joka on sit välillä vähän auts.

    1. Arvaapa kahdesti, miten paljon boudoirseikkailujen puuttuminen itseä närppii?! 😀 😀 😀 

    2. Samaa mieltä, ei nämä ”hauskoista” tekstiviestitypoista kertovat postaukset taida oikein ketään muuta kuin blogin kirjoittajaa viihdyttää/naurattaa (eikä tietysti ole tarkoituskaan).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *