Damn you autocorrect!

CougarWoman

Eräs ystävättäreni tunnusti hiljattain, että oli lähettää kuvan toosastaan suvun ryhmä-appiin. Oli kuulemma tilanne, jossa säikähti niin pahasti, että huusi ääneen

Näitähän sattuu kaikille; joskus lipsahtaa pomolle väärä emoji, joskus tekstaa jotain väärälle henkilölle ja sitten saa vain toivoa, ettei sekoittanut esimerkiksi Tyyne-tätiä ja uutta treffikumppaniaan; "tuotko munia" treffikumppanille on tosin huomattavasti lempeämpi moka kuin esimerkiksi "haluan munaa suuhun" Tyyne-tädille. 

Ja joskus vaan kaikkien sattumien summana autocorrect laittaa sinua hanuriin reippaasti ja kyselemättä.

Oikeasti: mikä on todennäköisyys, että sekopääpuhelin korjaa sanalla, jota en ole koskaan edes käyttänyt, keskustellessani juutalaisen rakastajani kanssa. Ja vielä, kun aiheena on mahdollisen kolmannen pyörän rekrytointi viikonloppuaikuisviihteelle. 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin – mokailuvapaata viikonloppua kaikille!  

Lisää autocorrectiin liittyvää myötähäpeää täältä

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Olen aina laittanut autocorrectin pois päältä. Paitsi nyt ja olenkin lähes hysteerinen viestejä lähettäessäni. Vastaanottajan tarkistan pariin kertaan. Olenkin selvinnyt ilman suurempia mokia.
Kännissä ei saa kirjoittaa ja kuvata.
Poista puhelimesta numerot, joihin on riskinä laittaa mitä sattuu.
Oikolue ja tee silti virheitä; )

Elämää ylläpitävällä järjestelmänvalvojalla on kietoutuvat huumorintaju tai jotain......Siksi sormet kiireellä näpyttelevät viestejä väärin ja kummallisia sanoin.

Onneksi sinun viestin vastaanottaja on oikeanlainen ja ymmärtää.

tällänevaa (Ei varmistettu)

Mitäs jos ykkösmies alkaisikin haluta seksiä, niin pystyisitkö jättämään puuhailut Mr.Mossadin kanssa?

CougarWoman
CougarWoman

Tässä vaiheessa sanoisin kyllä, mutta eipä noista ikinä voi tietää, ennen kuin tulee oikeasti ajankohtaiseksi... Olen vähän semmoinen "katotaan sitten kun ollaan siellä" -tyyppi, eli en mielelläni spekuloi etukäteen. 

NotCredibleDates

Mulla ei kanssa ole ikinä autocorrect päällä koska se sekoilee aina ihan omiaan. Paras on kun on se homma mikä suosittelee niitä sanoja mut ei automaattisesti vaihda. Niin paljon kivoja tilanteita ollut autocorrectin kanssa, että ei enää :D Vaikka hyvät naurut niistä yleensä saa..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.