Damn you autocorrect!

Eräs ystävättäreni tunnusti hiljattain, että oli lähettää kuvan toosastaan suvun ryhmä-appiin. Oli kuulemma tilanne, jossa säikähti niin pahasti, että huusi ääneen

Näitähän sattuu kaikille; joskus lipsahtaa pomolle väärä emoji, joskus tekstaa jotain väärälle henkilölle ja sitten saa vain toivoa, ettei sekoittanut esimerkiksi Tyyne-tätiä ja uutta treffikumppaniaan; ”tuotko munia” treffikumppanille on tosin huomattavasti lempeämpi moka kuin esimerkiksi ”haluan munaa suuhun” Tyyne-tädille. 

Ja joskus vaan kaikkien sattumien summana autocorrect laittaa sinua hanuriin reippaasti ja kyselemättä.

himmler.jpg

Oikeasti: mikä on todennäköisyys, että sekopääpuhelin korjaa sanalla, jota en ole koskaan edes käyttänyt, keskustellessani juutalaisen rakastajani kanssa. Ja vielä, kun aiheena on mahdollisen kolmannen pyörän rekrytointi viikonloppuaikuisviihteelle. 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin – mokailuvapaata viikonloppua kaikille!  

Lisää autocorrectiin liittyvää myötähäpeää täältä

Kommentit (4)
 1. Mulla ei kanssa ole ikinä autocorrect päällä koska se sekoilee aina ihan omiaan. Paras on kun on se homma mikä suosittelee niitä sanoja mut ei automaattisesti vaihda. Niin paljon kivoja tilanteita ollut autocorrectin kanssa, että ei enää 😀 Vaikka hyvät naurut niistä yleensä saa..

 2. Olen aina laittanut autocorrectin pois päältä. Paitsi nyt ja olenkin lähes hysteerinen viestejä lähettäessäni. Vastaanottajan tarkistan pariin kertaan. Olenkin selvinnyt ilman suurempia mokia.
  Kännissä ei saa kirjoittaa ja kuvata.
  Poista puhelimesta numerot, joihin on riskinä laittaa mitä sattuu.
  Oikolue ja tee silti virheitä; )

  Elämää ylläpitävällä järjestelmänvalvojalla on kietoutuvat huumorintaju tai jotain……Siksi sormet kiireellä näpyttelevät viestejä väärin ja kummallisia sanoin.

  Onneksi sinun viestin vastaanottaja on oikeanlainen ja ymmärtää.

  1. tällänevaa
   18.6.2016, 17:52

   Mitäs jos ykkösmies alkaisikin haluta seksiä, niin pystyisitkö jättämään puuhailut Mr.Mossadin kanssa?

   1. Tässä vaiheessa sanoisin kyllä, mutta eipä noista ikinä voi tietää, ennen kuin tulee oikeasti ajankohtaiseksi… Olen vähän semmoinen ”katotaan sitten kun ollaan siellä” -tyyppi, eli en mielelläni spekuloi etukäteen. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *