Draamaa Nörttipoikaparatiisissa

Meillä oli eilen illalla megariita sähköpostin välityksellä Nörttipojan kanssa. Se eskaloitui siihen pisteeseen, että Nörttipoika peruutti kiukuspäissään tulevan keskiviikon tapaamisen. En viitsi mennä riidan yksityiskohtiin, mutta kerrottakoon että suurin syyllinen koko erimielisyyteen oli Nörttipojan perjantaisista firman juhlista tuliasina saatu lauantainen megakrapula jonka vuoksi en, toisin kuin oli sovittu, kuullut Nörttipojasta mitään koko päivänä. Kun sitten illalla lähetin muistutusmeilin, sain paskaa niskaan enemmän kuin kaatuneessa BajaMajassa. Ja samat sävelet jatkuivat sunnuntaina.

Istun nyt töissä ja kiehun raivosta. Nukuin ihan älyttömän kehnosti, ja vituttaa että Nörttipoika sai aikaan noinkin emotionaalisen reaktion. Nörttipojan käytös oli lapsellista (krooninen sudenkuoppa, mikäli tapailee itseään huomattavasti nuorempia?), mutta ennen kaikkea todella kylmää; täysin uusi piirre hänessä – piirre, josta en ollenkaan pidä. Ja jota en aio suvaita.

Taitaa olla aika aktivoida Pettäjäsivustolle tekemäni profiili uudelleen. Juuri tällä hetkellä tuntuu, että tämä juttu alkaa olla taputeltu.

Ja silti salaa toivon että se tajuaa pyytää anteeksi ja voidaan jatkaa ihan kuin ennenkin. En millään jaksaisi alkaa kouluttamaan seuraavaa Nörttipoikaa. 

Olen niin turhautunut etten edes keksi enempää sanomista. 

Edit 16:02: Tulevan keskiviikon tapaamisen peruminen on peruttu. Voi tätä tunteitten paloa (sarcasmometer on red)! Huomenna lisää…

Kommentit (6)
 1. En mä kyllä tajua, että tuosta suutuit tai siis eihän panosuhteeseen kuulu se, että toisten darroista voi suuttua. Vaikuttaa siltä, että haluaisit, että NP olisi kokonaan omistautunut sulle, mutta sä voit olla miehesi kanssa suhteessa. Vaikutat kyllä itsekkäältä.

  Emmätiiä ei samaa kakkua voi syödä ja säästää. Päästä NP vapauteen löytämään oikean parisuhteen ja ne lapset (jotka hän kuitenkin haluaa). Selkeästi vaikuttaa siltä, että NP ei ole niin valmis panoihin sun ehdoilla. Ja lisäksi mua säälittää NP, ehkä se ei voi jättää sua kun sä selkeästi tarvit sitä. Vähän niin kuin se oli vuosia vuosia sen seksuaalisesti hyväksikäytetyn tytön kanssa. Päästä NP vapauteen ja etsi sellainen panokumppani, joka oikeasti vain ja ainoastaan haluaa panna jatkossakin. Ehkä toinen varattu mies, teillä olisi samat intressitkin. Mikä tulee monimutkaisemmaksi, vaikeutuu.

  1. En suuttunut niinkään sen krapulasta, vaan siitä että se sen krapulan takia jätti yhden asian tekemättä, joka oltiin sovittu tehtäväksi kyseisenä lauantaina, ja tekemättä jättäminen ei ollut taloudellisesti kovin hyvä juttu. Sori, en oikein voi selittää tarkemmin… 🙂 

   On Nörttipojan oma ehdotus ja valinta, että ollaan hänen puoleltaan eksklusiivisesti liikenteessä; eli on Nörttipojan oma päätös olla panematta muita, ja oma päätös olla lopettamatta suhdetta. 

   1. No ehkäpä juuri tämän takia suhde kannattaa lopettaa. Tietty NP on aikuinen ihminen, mutta vähän niin kuin oikeissakin parisuhteissa: jos intressit ei kohtaa pidemmän päälle, ei toisen aikaa kannata tuhlata.

    Jos sun kaveri ois NP:n tilanteessa, mikä ois sun neuvo hänelle? Mun olisi älä tuhlaa aikaa ja energiaa vaan etsi parisuhteen arvoinen nainen.

    1. Heh, jos tähän ikään mennessä jotain olen oppinut, niin se on että älä ikinä neuvo kaveria parisuhteessa. Neuvon antaminen ulkopuolisena on aina helppoa, mutta seurauksista saattaa tulla – paremman metaforan puutteessa – paskaa tuulettimen täydeltä.

     Eiköhän Nörttipoika osaa itsekin päättää, milloin on syytä viheltää peli poikki 😉

 2. Mitä pidemmälle yleensä mennään niin sitä enemmän uusia (usein huonoja tai epämiellyttäviä) puolia toisesta paljastuu. 🙁

  Mutta hei eiks se niin ole että aina täytyy antaa edes yksi mahdollisuus! Ehkäpä se ottaa yhteyttä pikemmin kuin luuletkaan ja pyytää anteeksi. Sinuna vielä lykkäisin profiilin uudelleen aktivointia. 🙂

  Tosin jos toinen aiheuttaa enemmän huono- kuin hyvätuulisuutta uuden nörttipojan kouluttaminen voi olla paikallaan. 😀

  1. Onhan se niinkin. Toisaalta, alkaa muistuttaa niin parisuhdevääntöä tämä meidän juttu, sitä en ollut hakemassa. Mutta ehkä siltä ei voi pidemmissä ”suhteissa” välttyä. Siksikin ajattelin että olisikohan jo vaihdon paikka… 

   En ajatellut vielä aktivoida, pallottelen vielä tovin ajatuksella. En halua olla liian impulsiivinen. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *