Ensimmäiset ”treffit”

Mr. Mossad ilmestyi sovittuun aikaan koputtamaan hotellihuoneeni ovelle. Minä olin jo niin täpinöissäni, että melkein nappasin häntä raivelista kiinni ja nykäisin hänet sisälle niin reippaalla otteella, että kengät olivat jäädä käytävälle. Meillä olisi kaksi ja puoli tuntia aikaa – siitä otettaisiin kaikki irti.

Olimme etukäteen sopineet, että ottaisimme rauhallisesti; aloittaisimme käymällä kahdestaan suihkussa, jossa saippuoisimme toisemme perusteellisesti.

Juuei.

Vaatteet revittiin toistemme päältä arviolta nanosekunnissa. Vahinkoa tuli revenneitten sukkahousujen ja yhden paidannapin verran (nappi löytyi jälkeenpäin suuretsinnän jälkeen sängyn alta; ompelin sen paikoilleen *tähän sädekehä*).

Seisoimme alasti ja huohottaen vastakkain, katsoimme toisiamme silmiin; ilmassa oli sähköä, ja molempien ilmeet olivat himokkaat ja haastavatkin, kuten kahdella toisensa ensi kertaa paritteluaikana tapaavalla villieläimellä.

“So how about that shower,” kuiskasin.

Mr. Mossad voihkaisi. “Fuck the shower.”

Sitten hän oli päälläni, sisälläni, takanani, sivullani; oli, kuin olisin ollut seksuaalisen pyörremyrskyn kourissa. Välillä hitaasti, sitten vaativasti, sitten taas kiusoitellen. Hiukset kostuivat hiestä, huoneeseen levisi seksin tuoksu.

Ensimmäisen kliimaksini saavutin, kun hän puraisi kaulaani ja mutisi korvaani pehmeästi hepreankielisiä sanoja.

Seuraavan session jälkeen makasin hänen kainalossaan ja ihmettelin mustia, runsaita rintakarvoja, jotka peittivät vatsaakin aina nivusiin asti. Nuuskuttelin hänen tuoksuaan, joka alkoi puskea deodorantin läpi; häntä nauratti. “That’s pretty kinky you know.”

Ehdimme kylpyynkin; Mr. Mossad makasi jalkojeni välissä ja käytti oikeaa rintaani tyynynä. Minä valelin vettä rintakehälleen ja suukottelin kaulaansa, sivelin mustaa parransänkeään joka tuntui kasvavan silminnähtävää vauhtia. Kerroin, miten seksikkäältä hän näytti, kun ei ollut vasta ajanut partaansa.

“I hate that, people always think I’m a terrorist. And all the Muslims keep greeting me with their salaam aleikums. But I hate shaving more.”

Hän käänsi päätään takakenoon ja katsoi minua vakavasti ruskeilla silmillään, joita ympäröivät kadehdittavan tuuheat ja pitkät ripset, ja totesi jotenkin alakuloiseen sävyyn:

“It’s not always easy nowadays if you’re not white.”

Minä nostin vasenta käsivarttani, jonka hän oli kietonut omaansa vasten ristimällä kätensä minun käteeni.

“Look at your skin colour – it’s whiter than mine.”

Hän ei vastannut heti, käänsi vain päätään ja suukotti vasenta rintaani. “You’re so sweet.”

Yhtäkkiä hän alkoi nauraa matalaa, ilkikurista nauruaan ja kirosi pehmeästi.

“I just counted how many rules of Shabbat I broke during the last hour or so.”

Ai juu – nythän oli lauantai.

Lähtiessään hän suuteli minua, veti minut syleilyynsä. Suukotti kaulaani, silitti alaselkääni. Kuiskasi jotain hepreaksi korvaani. Kun katsoin häntä kummastuneena, hän hymyili moniselitteisesti.

“I’m not going to translate that. You’d think I’m crazy.”

Sitten hän oli poissa. Minä katsoin itseäni peilistä; katsoin pörröisiä hiuksiani, punaisia poskiani ja tuikkivia silmiäni, enkä voinut kuin hymyillä typerästi. 

fisrael.jpg

Kommentit (2)
  1. Ensimmäiset Treffit | Hannibal Elokuvat
    10.9.2020, 18:13

    […] Ensimmäiset ”treffit” – CougarWoman | Lily – Mr. Mossad ilmestyi sovittuun aikaan koputtamaan hotellihuoneeni ovelle. Minä olin jo niin täpinöissäni, että melkein nappasin häntä raivelista kiinni ja nykäisin hänet sisälle niin reippaalla otteella, että kengät olivat jäädä käytävälle. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *