Fifty shades of adultery

Se tunne, kun fyysisesti täysin loppuunkulutettuna, jokainen lihas kipua sykkien, keho nihkeäntahmeana hiestä ja huulet turvonneina intohimoisista suudelmista tulee vedetyksi tiiviiseen lusikka-asentoon niin, että tuntee toisen sydämen jumputtavan lapaluitaan vasten; ja kun se toinen kupertaa kämmenensä rintojesi suojaksi ja suukottaa hiestä nihkeitä hiuksiasi, etkä siltikään halua vetäytyä pois toisen syleilystä. Ei, vaikka janottaisi ja olisi jo muutenkin kuuma, ja vessaankin pitäisi päästä, sillä jalkojen välistä tihkuu vasta vaihdetuille lakanoille.

Se tunne, kun tiedät, että pitäisi jo nukkua, mutta et halua; koska jos nukahtaisit, se olisi sääli – mieluummin katselet toista nukkumassa, vaikka unen tarve kirveltää jo raskaita silmiä. Haluaisit kovasti suukotella toisen huulia, silittää pehmeää partaansa; mutta et uskalla, sillä pelkäät herättäväsi. Toinen ynähtää unissaan, hienoinen hymy pukee kasvoilleen onnellisen ilmeen, ja hän haparoi kättäsi, vetää sinut itseään vasten, antaa unisen suukon otsallesi ja mutisee, että näin on hyvä; että hän rakastaa sinua.

Valokuvaaja on huomaavainen, kohtelias, hellä. Koko ajan koskettelemassa, suukottelemassa suuta, kaulaa, ohimoa, kättä, olkapäätä. Silittelee, vetää lähelleen, kertoo, kuinka kaunis minä olen; kuinka pehmeältä kehoni tuntuu hänen kehoaan vasten. Ellei muuta niin pitää kädestä kiinni, hivelee peukalollaan peukalonhankaani, katsoo minua intensiivisesti ja hymyilee ujohkoa hymyään. Hakee sanoille synonyymeja kätkeäkseen änkytyksensä, valitsee ne helpoimmin lausuttavat.

Makuuhuoneessa hän ei hae sanojaan. Änkytyksestä ei ole tietoakaan, kun hän kuiskailee korvaani käheästi tuhmuuksia, jotka saavat väreet juoksemaan selkäpiitäni pitkin. Hän on itsevarma ja tietää vaistomaisesti, miten pitkälle rajani venyvät; miten tuottaa kipua juuri sen verran, ettei se satuta vaan kiihottaa. Ruskeitten silmiensä pupillit ovat laajenneet hämärässä äärimmilleen, silmänsä ovat melkein mustat; hän voisi näyttää julmalta, ellei hymynsä pehmentäisi kasvonpiirteitään. Hän kiusaa minua käsillään ja (lävistetyllä!) kielellään ja lopettaa aina juuri ajoissa; kun kiroilen turhautumistani vaimeasti hän laittaa kätensä suuni eteen ja käskee minun olla hiljaa. Lopulta hän heltyy, antaa minun kivuta kliimaksiin, jonka jälkeen olen nyyhkyttävä ihmismytty, jonka hän kerää syliinsä ja suukottaa lohduttavasti, rutistaa lujasti itseään vasten. 

Liian aikaisin koittavaan aamuun herätään väsyneinä, mutta onnellisina. Unenpöpperöisiä hymyjä, toisen kehon nuuskuttelua, kainalossa kiehnäystä. Unen painamilla äänillä kuiskutellaan höpöjä, pieniä suukkoja satelee kehon ympäri. Vahva kätensä kietoutuu niskaani ja vetää minut lähelleen kuin en painaisi mitään. Poskeani pistelee varta vasten ajellun rintakarvoituksen sänki, kun vien kättäni alaspäin hitaasti ja haparoiden. Hän nostaa leukaani ja painaa suunsa vaativasti suutani vasten, työntää kielensä hitaasti tutkimaan, hivuttaa kätensä lantiolleni ja puristaa sormenpäiden kokoiset mustelmat; hän tulee päälleni lähes kärsimättömästi ja työntyy minuun kyselemättä, itsevarmasti, rajusti. Kätensä etsiytyy kaulalleni, toinen puristaa taas lantiotani ja tajuan, etten voisi pyristellä vapaaksi, en vaikka haluaisinkin. Silti luotan, luotan koko sydämestäni.

En usko, että olen koskaan kokenut juuri tämän kaltaista seksiä.

Valokuvaaja nappaa minua ranteesta kiinni, vetää minut ylös ja taluttaa suihkuun. Saippuoimme toisemme kiireettömästi, suutelemme suihkun sateessa, kunnes tunnen hänen kasvavan vatsaani vasten. Hän pyöräyttää minut ympäri ja painaa yläruumiini kylmiä, kastuneita kaakeleita vasten litistäen rintani; pitää kämmenensä yläselälläni ja työntyy minuun uudelleen, toinen kätensä tarraa kiinni märistä hiuksistani ja vetää päätäni taaksepäin, jatkaa melkein kliimaksiinsa asti, pakottaa minut polvilleni eteensä ja purkautuu syvälle suuhuni. 

En usko, että saan hänestä koskaan tarpeekseni. 

50shades.gif

Kommentit (57)
  1. salkku muurinen
    15.8.2015, 13:03

    omg, olen niin kade, you lucky girl! ja hyvä valokuvaaja! 🙂

  2. Tämä oli todella ihanasti (ja kiihottavasti!) kirjoitettu kuvaus tapaamisestanne, olen kade! 😀
    Löysin blogisi viimeisenä lomapäivänä viime viikolla ja nyt kun oon kaiken vapaa-aikani (ja osan toimistoajastakin) lukemiseen käyttäny, niin sain kaikki postaukset (ja suurimman osan kommenteista, sic!) kahlattua loppuun.
    Täytyy sanoa, että nousit kyllä lukulistani kärkijoukkoon! Kirjoituksesi ovat todella hyviä ja hauskoja, ja sisältö on NIIN raadollisen paljasta ja puhuttelevaa, että olen vuoroin nauranut ääneen ja vuoroin itkenyt!
    Olen itse hyvin epätyydyttävässä parisuhteessa (tai sen irvikuvassa) ollut vuosia, jossa äly- ja tunnetasolla mies on juuri kaikkea mitä haluan ja seksikin on jotain aivan käsittämättömän mahtavaa, silloin kun sitä on. Nyt ei olla nähty koko kesänä, ja selibaatti on yhtä helvettiä.
    Kirjoitustesi ansiosta olen tajunnut, miksi olen muuttumassa kärttyiseksi itseään inhoavaksi vanhaksi akaksi, ja miksi elämästä ovat kadonneet kaikki värit, miksi yksinäisinä hetkinä tuntuu, että odotan ja odotan turhaan ja samalla homehdun sisältä kuin vanha pöydälle unohtunut hillopurkki. (ja sain jo ajatuksiini käyttämiäsi kielikuvia kuin paraskin plagiaattiapina)

    Ansioistasi olen alkanut aavistaa, miksi hyvästä, vaan ei täydellisestä parisuhteesta lähteminen on niin saata*an vaikeaa; sitä vaan kertakaikkiaan haluaa uskoa tilanteen muuttuvan ja sen rakkauden (joka oikeasti ehkä enää elää vain muistoina suhteen alkuajoista) hukkaan heittäminen, osittaisen sielunkumppanuuden, niiden älyllisten keskustelujen ja ystävyyden hylkääminen olisi pahempaa kuin omasta raajasta luopuminen. Tai jotain. Siis parisuhteet on pahimmillaan niin älyttömän traagisia, että se olisi melkein kliseistä, ellei se olisi niin totta 🙁

    Siis halusin vain sanoa, että kertakaikkiaan mahtavaa, että kirjoitat tätä blogia! Niin tärkeistä aiheista (naisen/kenentahansa seksuaalisuus) jotka valitettavasti ovat edelleen niin tabuja yhteiskunnassamme, mutta silti tärkeämpiä kuin edes tajuamme! Ja lisäksi olet aivan loistotyyppi 🙂
    Kiitos!

    Ja vielä postauspyyntö; miten lopulta meni ystäväsi ja miehensä (luopio bestmannin karsean vaimokkeen minigolf-idean jälkeiset) polttarit ja häät?

    1. uusi lukija
      12.8.2015, 21:39

      Ja olin laittanut vierailevaksi kommentoijaksi selventävän nimimerkin ”uusi lukija”, mutta tää lilyn puhelinversio…
      Eniveis, kuuman kosteaa elokuuta!;)

    2. Kiitos palautteestasi ”uusi lukija”! Mä menin jotenkin niin hämilleni tästä sun kommentista, että olen nyt vähän sanattomana täällä.. 😀 En ole vissiin jotenkin vielä oikein tottunut siihen, että mun kirjoitukset oikeasti herättää tunteita (muitakin kuin vihaa, heh) niitten lukijoissa. Vai liekö se vaan ihan perussuomalaista (ei viittausta puolueeseen tässä kontekstissa) vaatimattomuutta…

      Hyvä pointti tuo rakkauden hukkaan heittäminen – tai sen, mitä luulee rakkaudeksi. Niin, ehkä minäkin käytän liittoni polttoaineena ainoastaan niitä muistoja siitä rakkaudesta..? Huuruilla tässä aletaan mennä joka tapauksessa. Siitäkään huolimatta, en ole valmis päästämään irti, antamaan periksi. En vielä. 

      Aijuu! Menihän ne. 😉 Täytyy muistaa kirjoittaa noista lähiaikoina – kiitos muistutuksesta! 

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *