Fiksut ovat töissä Jouluaattona

Kävelin aamulla toimistolle Jouluradiota kuunnellen. Silitin vastaan tulevia ranskanbuldoggeja enkä jaksanut edes nyrpistellä sille, että olivat taajama-alueella vapaana; enkä edes sille, että toinen printtasi tassunjäljet mustiin sukkahousuihini noustessaan säärtäni vastaan seisomaan. Kuittasin omistajan kauhistelut ja pahoittelut sanomalla, että pesukone on keksitty.

Töissä söin aamukahvin kanssa kaksi piparia ja fiilistelin radiosta kuuluvia joululauluja kiireettömästi, ennen kuin avasin koneen ja totesin, että koko muu maailma on jo lomalla; muutamaa hyvänjouluntoivotusviestiä lukuunottamatta yhdelläkään asiakkaalla ei ollut minulle asiaa.

Sillä välin kun minä olen töissä surffaan netissä ja kirjoitan tätä, Ykkösmies huhkii kotona. Joulukuusi pitää koristella, kinkku pitää laittaa uuniin; tähdet sain sentään ripustettua ikkunaan aiemmin tällä viikolla. Latasin myös pesukoneeseen kylpytakit ja laudeliinat huomisia vieraita varten ennen töihin lähtöäni – nekin saa Ykkösmies ripustaa kuivumaan. Onneksi siivooja kävi jo eilen.

Lähetin myös joutessani viestiä Punatukkaiselle Pojalle, Logistiikkapomolle ja Messututtavuudelle, sillä jään työkomennusleskeksi heti tammikuun alusta. Ykkösmies suihkauttaa lähes toiselle puolelle maapalloa ja viipynee ainakin pari viikkoa.

Tulin nimittäin hiljattaen siihen tulokseen, että eihän minun tarvitse valita vain yhtä; minähän olen avoimessa suhteessa, ja jos Messututtavuus haluaa piffata minulle yön sviitissä, tai Logistiikkapomo tulla yökylään ja saunomaan, tai Punatukkainen Poika katsomaan Kaurismäen leffaa sohvalle, niin siitä vaan.

Hauska sattuma muuten – Messututtavuus on blondi, Logistiikkapomolla on tummanruskeat hiukset, ja Punatukkainen Poika on – no, yllättäen punatukkainen. Saisikohan ne kaikki samalla kertaa yhteen sänkyyn? Siinäpä projektia ensi vuodelle.

Mutta ensin juhlitaan Joulua.

Rauhallista, turvallista, ihanaa, stressitöntä ja omannäköistä Joulua kaikille! 

cougar_christmas.jpg

Kommentit (8)
 1. Minua ei häiritse pettämisesi ja siihenhän saitkin luvan, mutta viet vieraita miehiä kotiisi! Sinun ja Ykkösmiehen yhteiseen kotiin, omaan pesään.. Se on aika kamalaa.. =(

  1. Puuma ja Ykkösmies ovat varmaankin neuvotelleet avoimelle suhteelleen säännöt, johon tämäkin sisältyy? Itselleni olisi kyllä ihan tosi nou nou, että mieheni lemmiskeli jotain toista tyyppiä yhteisessä kodissamme. Jännä miten oma koti onkin niin pyhä paikka.
   Samoin minua kyllä ottasi aivoon, jos mieheni jättäisi minut yksin niska limassa
   valmistelemaan joulua ja viestittelisi sillä aikaa rakastajattarilleen. Minulla avoimessa suhteessa ehdoton sääntö on se, ettei se pääsuhde kärsi niistä muista suhteista mitenkään. Että minua kunnioitetaan ja rakastetaan ihan samalla tavalla vaikka aikaa vietetään myös muiden kanssa. Mutta tietenkin jokainen pari neuvottelee keskenään sellaiset toimintatavat, jotka kummallekin osapuolelle sopivat ja tuntuvat hyvältä.

 2. Otsikko houkutti lukemaan kun tässä töissä tylsyyksissäni surffailen interwebissä aattoyönä 😉 

  Oot kyllä aika noita jos saat miehet houkuteltua kimppakivaan. Tietty niitä vois lämmitellä erikseen kaikkia idealle ja sitten kutsua yllärinä yhtä aikaa kylään.. Hmm. 🙂 

  Hyvää joulua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *