Finanssimies #2

Pulssini tasauduttua komppaamaan enemmän Katri Helenaa kuin Sepulturaa kohdistan katseeni Finanssimiehen silmiin ja luen niissä pelkkää himoa. Kuitenkin hän silittelee kehoani raukein vedoin, pysähtyy välillä leikkimään rinnoillani kuin hänellä ei olisi kiirettä mihinkään. Vasta vilkaisu haaroväliinsä saa minut ymmärtämään, että silmissä näkyy himon lisäksi ehkä myös häivähdys tuskaa.

Jälleen kerran ympärileikattu. Uuh. Alan tykästyä noihin virtaviivaisiin kaluihin; niistä tulee mieleen italialaiset superautot, nuo aerodynamiikan ihmeet. Finanssimiehen elin on oikeasti kaunis; silittelen sitä hetken ja nimeän sen Lamborghiniksi (mikä vaatii hieman lisäselittelyjä jälkeenpäin).

Kauaa en enää malta kiduttaa, vaan nappaan liukuvoiteen käsilaukustani (jälleen kerran kiitos, RFSU). Truuttaan putelista reippaasti kädelleni ja hieron käsiäni reippaasti yhteen sekä levittääkseni liukuvoiteen kunnolla, että lämmittääkseni käsiäni. Sormukset olen riisunut jo ajat sitten.

Finanssimiehen silmät seuraavat puuhasteluani lähes nälkäisesti; minä katson häntä häikäilemättä takaisin.

Aloitan varovasti ja kiusoitellen; varioin muutamaakin hyväksi opittua liikettä. Finanssimies seuraa puuhiani ilmeisen kiinnostuneena. Hän on varoittanut minua etukäteen, että on “vähemmän tunteva” kuin esinahkaiset lajitoverinsa, ja pyytänyt minua ottamaan sen huomioon. Että saattaa kuulemma kestää kauemmin, kuin mihin olen tottunut.

Suurin piirtein puolitoista minuuttia siitä, kun olen siirtänyt vitosvaihteelle (ja alkanut käyttää myös kieltäni ja suutani), ja hyvinkin viiden minuutin rajoissa siitä, kun pistin käteni ensimmäistä kertaa “Lambon” vaihdekepille (haha), Finanssimies ilmoittaa käheästi ja vähän anteeksipyytävästikin, että on saavuttamassa kliimaksinsa – juuri ajoissa. Suuni täyttyy jopa kahden nielaisun verran; tapaamistamme edeltävä puolentoista viikon sovittu selibaatti on tehnyt tehtävänsä. Kuuntelen Finanssimiehen voihkintaa ja mietin, että mies taisi tulla aika huolella.

Toivuttuaan Finanssimies katsoo minua suurin silmin kasvoillaan epäuskoinen, riemunsekainen hämmennys ja hymy. 

“Mihin sä sen…nielitsä sen?”

Minä virnistän ja avaan suuni ammolleen kuin Fear Factor –ohjelmassa todisteeksi siitä, että suu on tyhjä.

Finanssimiehen hymy leviää entisestään ja hän vetää minut kainaloonsa, suutelee minua intohimoisesti ja pitkään.

“Sä oot eka, joka on tehnyt ton. Siis eka mulle.”  

Hymähdän ja silittelen rintakehäänsä, ihailen sen – paremman sanan puutteessa – veistoksellisuutta. Finanssimiehellä on todella hyvä kroppa, huomaa kyllä, että hän viihtyy kuntosalilla useamman kerran viikossa. Jopa se paljon himottu lantiokolmiokin on selvästi näkyvillä. Puraisen itseäni vaivihkaa poskeen kipeähköstikin; haluan todisteen, etten näe unta. Makaan sängyllä minua kymmenen vuotta nuoremman adoniksen kanssa, joka on jo saattanut minut suullaan kiireettömään kliimaksiin. Jonka elin on kuin Lamborghini. Joka todellakin pyyteettömästi näyttää nauttivan suuseksistä antavana osapuolena, ja on siinä myös suorastaan syntisen hyvä.

flawless.gif

“Mä en ole ikinä saanut yhtä hyvää suuseksiä keneltäkään,“ Finanssimies mumisee jonnekin hiusteni sekaan ja suukottaa niitä kuin pisteeksi i:n päälle ennen kuin jatkaa: “enkä edes tiennyt, että voin tulla noin nopeasti.“

Ei hemmetti, tämän on pakko olla unta. 

Kommentit (27)
 1. Musta olis syytä muistaa, että Lilyssä on myös aika nuoria lukijoita. Sen takia olis hyvä pitää mielessä, että ehkäisyn merkitystä uusissa (irto)suhteissa ja myös suuseksissä ei voi liikaa korostaa. Ei riitä, että ennestään tuntemattoman kanssa on tehty ”riskikartoitus” – maailma on piittaamattomia ja valehtelevia ihmisiä puolillaan. On tuurista kiinni, mitä ruletista saa ”palkinnoksi”. Joskus huonon tuurin seuraukset ovat hoidettavissa, toisinaan eivät.

  Toivon tietysti, että mahdollisimman moni nuori ja aikuinenkin on näissä asioissa riittävän valveutunut eikä ime vaikutteita oman hyvinvointinsa vaarantamiseen yhdestäkään blogista. Suojaamaton suuseksi on kuitenkin seksitautien leviämisen kannalta ihan yhtä suuri riski kuin yhdyntäkin – ellei toisinaan jopa suurempi, jos suun limakalvoilla on taipumusta haavautua tai rikkoutua.

  En kirjoita tätä moralisoidakseni Puuman valintoja vaan muistuttaakseni ehkäisyn tärkeydestä. Kukaan ei voi tietää uudesta seksikumppanista ensitapaamisella, onko hän luottamuksen arvoinen vai ei. Oma terveys on kuitenkin aina tärkeämpää kuin yksikään suikkari.

  1. Kyllä. Minäkin olen kovin skeptinen, mitä tulee ylipäätään toisen – saatikka sitten ventovieraan – sanaan luottamiseen. Korostettakoon siis kerran, että tässä tapauksessa seksipartnerilla oli näyttää tuoreet ja puhtaat paperit. 

   Siltikin, vastuuntunnotontahan se on mennä ilman ehkäisyä oraaliseksissä ihan samalla lailla kuin muussakin seksissä. Otimme tässä molemmat tietoisen riskin, enkä todellakaan halua suositella kenellekään samanlaisen riskin ottamista tai olla jotenkin ”esimerkkinä” siitä, miten on hyväksyttävää toimia. Samalla tavoinhan (tai vielä ”pahemmin”) toimin myös Nörttipojan kanssa; silloin mentiin pelkillä pillereillä ensimmäistä kertaa lukuunottamatta. Nörttipoika kävikin sitten kerran kvartaalissa testattavana. Näin voitiin toimia, koska Nörttipoika lupasi eksklusiivisen suhteen, so. ei maannut muitten kanssa meidän ”suhteemme” aikana. 

   Ja kuitenkin – koskaan ei voi olla täysin varma; ei edes oman pitkäaikaisen kumppanin puhtaudesta. Pettäjäsivustoilla surffaaminen on saanut minut hieman kyyniseksi; siellä on niin paljon varattuja, pitkäaikaisessa parisuhteessa olevia, ja ihan lapsiperheitten isiäkin (ja varmaan äitejäkin). 

   1. Kiitos kommentistasi. On varmasti ihan totta, että myös vakkaristi varatulla riski on aina tietyllä tasolla olemassa. Lähtökohtaisesti riski on kuitenkin varmasti helpommin tiedostettavissa silloin, kun jotain seksikumppanin muusta seksikäyttäytymisestä voi päätellä jo siitä, että hän ylipäätään on paikalla tilanteessa, jossa tarkoitus on paneskella ilman tunteita ja sitoumuksia. Eli että jos hän toimii niin nyt, hän tuskin on asialla ensimmäistä kertaa.

    Mun mielestä myös omasta terveydestä välittäminen on seksikästä. Siksi mua vähän kiinnostaisi tietää, minkä verran itse kerroit Finanssimiehelle omasta tilanteestasi? Oliko sulla tarjota hänelle vastaavaa dataa vai ottiko hän vielä isomman riskin?

    1. No joo, oli (kertomansa mukaan) toista kertaa asialla. Takana yli puolen vuoden samankaltainen ”suhde”, josta kuitenkin jo yli vuosi aikaa. Mutta tuleehan niille varatuillekin joskus se ensimmäinen kerta, jossa ollaan tuommoisessa tilanteessa; itselleni se oli Nörttipojan kanssa. 

     Kerroin niin kuin asiat ovat, eli että en ole käynyt viime aikoina testeissä (muuta kuin tavallaan välillisesti Nörttipojan kautta), ja että välissä on ollut Muusikko ja Ruokakaupan Poika (kummatkin tosin suuseksiä myöten kondomin kanssa), ja että kotona on pelittänyt viimeksi lokakuussa. Eli otti siinä mielessä isomman riskin. 

      

     1. Voi ei! Ettäkö 8 kuukautta viime seksistä ym:n kanssa? Otan osaa 🙁 en itse kyllä osaisi kuvitella olevani seksittömässä parisuhteessa, sillä meillä mieluusti kumpikin osapuoli harrastaa edes jonkunmoista seksiä päivittäin. Hyvää kesän jatkoa!

      1. Niin meilläkin – soolona.

       1. Olitteko myös yhdynnässä? Minusta nuolemalla saatu klitorisorkku ei vastaa yhdynnässä saatua emätinorkkua, mutta on kyllä hyvä alkupala! 🙂

        1. Jos oli minulle tarkoitettu, niin jatkuu ensi numerossa 😉

         1. Öh no nyt varsinkin menee mielenkiintoiseksi. Eikös puuma lopettanut pillerit, koska halusivat ykkösen kanssa yrittää lasta? Korjatkaa toki jos olen väärässä. Huutonauran jos ehkäisynä on käytetty pois vetämistä tms xD

          1. No kai me nyt yhdynnässä käytettiin kondomia…duh. 

 2. Jep jep juuri samaa itsekin mietin että aikaisemmin puuma on ollut tarkka ehkäisyn kanssa myös suuseksissä mutta ei ilmeisesti enää. Tarinassa juoniaukko vai pelkkää piittaamattomuutta?

  1. Tällä kertaa tosiaan ”riskianalyysin” jälkeen mentiin ilman, Finanssimiehellä oli näyttää puhtaat paperit, joista oli ns. juuri ja juuri muste kuivunut. Eli periaatteessa pelkkää piittaamattomuutta. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *