Haasteita, kiusauksia ja vähän botaniikkaakin

Viimeisen Nörttipoikapostaukseni kommenttikenttään oli tullut hauska ja osuva kommentti:

“Voi voi, nyt on tullut jo monta postausta tunteista seksin sijaan…niin siinä sitten käy”

Kommentti pisti ajattelemaan. On kyllä totta, että viime aikoina tämä (seksi?)bloggari on postannut nimenomaan fiiliksistä ja söpöilystä. Tahtovatko lukijat enemmän actionia, roiseja kuvauksia kiimaisista kuumeisista kohtaamisista? Tokihan mielelläni niistä kirjoitan – olen aina ollut ihminen joka on kuoliaaksikyllästyttänyt kaikki ystävättäret, jotka kuumottavin korvin ovat pakotettuja kuuntelemaan liiallisiin yksityiskohtiin meneviä raportteja seksin matkasaarnaajan seikkailuista. “Kiss and don’t tell” ei todellakaan päde minuun (terveisiä vaan eksille, heh); minä kerron mitat, tekniikat, kestot ja kerrat, mikäli kuuntelijan korvat kestävät!

Mutta kun edellinen seksikerta Nörttipojan kanssa oli viime kuun puolella; jo skeduloitu tapaaminen viime viikolle kaatui Nörttipojan flunssaan. Ei ole raportoitavaa. Länsirintamalta ei mitään uutta.

No ehkä jotain kuitenkin on, pientä mutta silti seksiin liittyvää. Tuleva tapaamisemme ajoittuu aika tarkalleen neljän viikon päähän edellisestä tapaamisestamme. Se on pitkä väli, pidempi kuin koskaan tätä ennen. Se on itseasiassa Nörttipojalle toiseksi pisin väli ikinä sen jälkeen, kun aloitti seksielämänsä. 

Olemme molemmat kärvistelleet jo viimeiset pari viikkoa; on aika kamalaa huomata, miten riippuvaiseksi sitä voikaan tulla tietyn ihmisen kosketuksesta. Nörttipoika on omien sanojensa mukaan jo viikon verran kävellyt kestoerektiossa, mikä solukämpässä asuvalle voi olla jotakuinkin haasteellista; minä taas puolestani olen yhtä sykkivää hermokimppua ja jo pelkkä oman kehon peseminen suihkussa on tulenarkaa hommaa. Mikään ei tunnu auttavan; jopa soololeikit tuovat vain hetkellistä helpotusta ja olen melko varma, että jopa pattereilla toimiva aidon korvikkeenikin alkaa kohta valittaa päänsärkyä.

Sitten keksin, että laitetaanpas meille molemmille viikon kestävä masturbaatiokielto.

Kielto astui voimaan tänään vuorokauden vaihtuessa. Nörttipojan eilisen ohjelma keskittyi omassa huoneessa oleiluun ja netissä surffailuun (köh köh). Itse livahdin eilen iltapäivällä, kesken työpäivää, vielä vessaan viihdyttämään itseäni (kotona ei voi koska aviomiehellä on vähän nuhaa). Ja nyt ei sitten enää kosketa genitaaleihin ennen ensi viikon keskiviikkoa. Voi tulla melko mielenkiintoinen viikko. Tämä on itseasiassa Nörttipojalle pisin aika sitten seksuaalisuutensa heräämisen, kun pitää pitää viikon tauko oman tyydytyksen hakemisessa. Enkä suoraan sanoen itsekään muista, milloin viimeksi olisi tullut koettua viikko ilman sitä isoa O:ta.
 

frustration20logo.jpg

Tiedättekö muuten jättipalsamin (impatiens glandulifera)? Jättipalsami on kukka, josta on paitsi hyvin vaikeaa päästä eroon, mutta jolla on myös jännä siemenkota; se poksahtaa auki kosketuksesta ollessaan kypsä, jolloin siemenet sinkoutuvat ympäristöön jopa useiden metrien päähän.

http://www.youtube.com/watch?v=0UiCRJE9e88

Jokainen päätelköön itse, miten tämä botanistinen tiedonjyvä liittyy tähän postaukseen.

Kommentit (3)
  1. Minun puolestani voit ainakin kertoa jokaisen pienenkin yksityiskohdan tapaamisistanne! Ne jotka eivät kestä, niin eihän heidän ole pakko lukea? 😉

    1. Hihi 🙂 Itseasiassa katsoin parhaaksi tarkastaa tämän Lilyn toimitukselta, sieltäkin tuli vihreää valoa joten heitän tulevaisuudessa enemmän löylyä kiukaalle! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *