Helsinki, here I (we) come!

JEEEEEE! Pandoran boksi on avattu, henki on karannut pullosta ja hevoset tallista. Se, mitä sydän sykkyrällä toivoin ja sormet ja varpaat ristissä jännitin, toteutui.

Minun blogini nimitettiin Aussie Blog Awards 2014 – ehdokkaaksi! Ja vieläpä tuplasti, kategorioihin Newcomer 2013 ja Readers’ Choice! Vedän täällä Snoopy-tanssia niin että sukat pyörii jaloissa. Kyllä on kollegat kummissaan. Sivupalkissa komeilevat Aussie-logot ja minä naputtelen rinta rottingilla menemään! Tämä päivä ei enää voi paremmaksi muuttua.
aussie_aussie_0.jpg

Eikö ole hienot!

Ja kuten aikaisemmin lupailinkin, olemme nyt sitten tulossa Helsinkiin ko. gaalaan 11.4.2014. Kyllä, me. Nörttipoika tulee mukaan. Hotellihuone on jo varattu ja maksettu, eli paluuta takaisin ei enää ole! Itseasiassa – olenpa jo varannut meille pöydän ravintola Pastiksestakin. Jätän kertomatta mille päivälle, paparazzien pelossa. Haha.

Olen halunnut käydä ko. ravintolassa jo siitä asti kun se avattiin; mikäpä siis paremmin kruunaisi näin juhlallisen viikonlopun kuin Sir Lintsin ihanat ranskalaisvaikutteiset herkut. Kuola valuu jo nyt. Ja ei, sinä iltana ei lasketa kaloreita. 

Jännittää, pelottaa, hirvittääkin – mutta ennen kaikkea: olen ihan älyttömän innoissani. Kun aloitin blogini, en olisi voinut kuvitellakaan miten hyvin se otetaan vastaan; tai miten paljon sitä luetaan! Satatuhatta kävijää on mennyt aikapäiviä sitten rikki, ja tämän vuoden viikottainen keskiarvo on kuutisentuhatta vierailua, joista uniikkeja vierailijoita liki 2000.

Vau. Te ihanat äänestitte mut finaaliin <3 Siitä iso kiitos ja rutistus! Olen (melkein) sanaton. 

But wait – there’s more, kuten TV-shopissakin usein kreetataan. 

Eli Newcomer 2013 – voittajan valitsee ammattitaitoinen raati. Readers’ Choiceen sen sijaan voitte vaikuttaa te. Tämä hoituu helposti täältä, käykäähän taas uurnilla! Porkkanana kaikille äänestäjille toimii kaikkien äänestäjien kesken arvottava 600 euron luksusristeily ja Aussien hiustenhemmottelupaketti!

Huomatkaa myös Kellohallin viralliset jatkot iltakymmenestä eteenpäin; jos tulette paikalle niin tulkaa rohkeasti vetämään hihasta (mikäli tunnistatte)!

Tehdään näistä Vuoden Bileet! 

Kommentit (17)
  1. Hihii, pelkästään tän takia mä NIIN haluaisin päästä paikalle!!

  2. Jee!! Paljon onnea!

    Pakko saada kutsu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *