Höttöö ja hattaraa

CougarWoman

Puuma on pimahtanut. Siis oikeesti. Siis ihan aikuisten oikeesti. 

Päässä ei ole juurikaan älyllistä toimintaa; juuri ja juuri selviää työhommista. Unohtelee papereita printteriin, printtaa vääriä ulos, heittää tarvittavia roskiin. Hymyilee muikeasti koko ajan, vaikka tuulettimesta lentäisi sontaa vasten kasvoja.

Hymyili jopa tänä aamuna, kun liukastui pihalla; hymyili, koska oli niin ällöpositiivinen, että selkänsä niksautettuaankin ajatteli positiivisesti: enpäs sentään kaatunut polvilleni, olisi mennyt sukkahousut rikki. Ja että sen selänkin olisi voinut niksauttaa pahemminkin, jos ei olisi käynyt juuri eilen wellnestelemässä ja sen yhteydessä erittäin tomeralla ja asiansa osaavalla hierojalla. 

Puhelimen taustakuvaksi on ilmestynyt Valokuvaajan self-portrait, se kaikkein partaisin ja mustavalkoisin. Joka päivä tulee viestejä, ja niitä tulee paljon. Useimmat viestit sisältelevät hellyttelysanoja, kuten kulta ja rakas. Ja joka kerta Puuma on ihan tui-tui. 

Valokuvaaja ei enää sano "rakastan sinua". Ei ole sanonut moneen päivään. 

Valokuvaaja sanoo "rakastan sinua paljon" tai "rakastan sinua ihan älyttömästi". 

Puuma elää kuplassa, jossa ei ole halutonta aviomiestä tai vaihdevuotista Ykkösnaista; ei asuntolainoja, yhteistä koiraa ja pohjaanpalaneita paistinpannuja. Ei rantuja vessanpöntössä, ei makkarasukkia pesukorissa; ei sitä paperinenäliinaa mustien farkkujen taskussa, sitä, jonka havaitsee vasta pesuohjelman loputtua. 

On vain höttöö ja hattaraa. 

Jos joku tunnistaa kadulla, pliis lyökää avokämmenellä naamaan.

 

 

 

Kommentit

Aloitteleva puuma (Ei varmistettu)

Ihan mahtavaa! Pidän peukkuja, että tämä jatkuu. Koska haluan, että maailma on sellainen.

CougarWoman
CougarWoman

Niin mäkin haluan. :)

Heidi. (Ei varmistettu)

Musta olisi siistiä, että ihmisillä olisi selkärankaa jättää suhteensa ennen uuden aloittamista. :) Menee vähän maku tällaisista hehkutuksista, kun tietää, että kumppania viilataan linssiin pahemman kerran.

Madde1 (Ei varmistettu)

Voi kunpa maailma oliskin hattaraa.
....mutta kun ei kukaan voi rakastua /rakastaa saman tien!!???? Se ei vaan oo todellista. Sori. Maanantaifiilis.

Vierailija (Ei varmistettu)

Rakastua voi heti, rakastaa ei voi heti. :-)
(Joo, käyttäväthän monet "rakastan"-verbiä jo melkeinpä alkumetreillä, mutta oikeastihan kyse on rakastumisen tunteesta.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Rakastua eli haluta panna voi ensisilmäyksellä, kuten yli 13v sitten kävi mulle kun näin nykyisen aviomieheni :D

vanha kommentoija (Ei varmistettu)

Hötöstä ja hattarasta saa ja voi nauttia silloin, kun sitä elämässä on.
Monet eivät koe sellaista koskaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Höttö ja hattara ei ole todellista. Juuri sitä extreme-meininkiä, mitä tyhjä nykyihminen kaipaa: suuria sanoja. Kohta edes "rakastansuamaailmaneniten" ei riitä, vaikka kyse ei edes ole rakkaudesta vaan siitä hötöstä ja hattarasta. Sieltä muuten yleensä tullaan alas kovaa ja korkealta paitsi niissä 1 % tapauksista, joissa oikeasti on aineksia. Ja sehän tietäisi tässä tapauksessa karuja muutoksia: eroa jne.

CougarWoman
CougarWoman

I beg to differ. Kun tapasin Ykkösmiehen, silloinkin oli höttöä ja hattaraa. Sanoin rakastavani häntä 48 tunnin sisällä ensitapaamisestamme. Joskus se vaan kolahtaa, se "love at first sight". Sillonkin edessä oli (Ykkösmiehelle) karuja muutoksia; 16 vuoden ihmissuhde siinä uhrattiin. 

Mitä tulee minun tapaukseeni, varmaa on ainoastaan yksi asia: en ala hötkyillä, enkä hötöstä ja hattarasta huolimatta tee radikaaleja päätöksiä impulsiivisesti. Koska yhäkin olen vähän sitä mieltä - kaikesta huolimatta - että naimisiin mennään loppuelämäksi. 

Mitähän mä tällä yritän sanoa...no joo, ehkä sen, että "höttö ja hattara" ei itseisarvoisesti aina ole "negatiivinen" juttu, tai mitenkään extreme-meininkiä. Ei ainakaan minulle. 

Sitten jäi vielä mietityttämään, että minkälainen rakastuminen ei ole extreme-meininkiä? Semmoinen, jossa ollaan ensin vuosikaudet ystäviä vaikka, ja sitten jossain vaiheessa sovitaan, että ruvetaan kimppaan kun tullaan niin hyvin toimeen ja on hauskaa yhdessä; ja ikäänkuin opetellaan sitä rakastamista, hypäten sen voimakkaan rakastumisen tunteen yli? 

Vierailija (Ei varmistettu)

Puuma-hyvä, kun te elätte sitä rakastumisvaihetta! Rakastaminen on todellisuutta vasta sitten, kun tuntee toisen pohjiaan myöten, hyvässä ja pahassa. Se tapahtuu yhteisen elämän ja pitkä(hkö)n yhteisen historian myötä, jos sille on eväitä. Ykkösmies rakastui sinuun rytinällä ja oli pelkkää hyvää tuuria, että edelleen olette yhdessä. Tai no - oliko se sitten HYVÄÄ tuuria, kun elelette kämppiksinä ja ainakin ja sinä petät ja koko soppa saattaa kosahtaa niin, että monta ihmistä sattuu ja lujaa...

CougarWoman
CougarWoman

No DAA. Ihan kuin nyt kertoisit jotain, jota en tiedä.. :D Kaiken voi järkeillä p*skaksi jos on tarpeeksi analyyttinen, looginen ja kyyninen, minä nautin nyt hötöstä ja hattarasta. 

No oli se. Johan tässä on 13 vuotta takana yhteiseloa. Se, että nyt menee huonosti, ei mitätöi niitä yhteisiä vuosia. Ne on jo koettu, niitten aikana on rakastettu, eikä niitä tai niitten merkitystä voi kukaan ottaa pois. 

...vai meinaatko, että vain rakkaussuhteet, jotka kestävät siihen asti että kuolema erottaa, ovat niitä "hyvän tuurin" suhteita? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Yksi sana: karma. Ykkösmies taitaa tulla nyt kokemaan saman kuin hänen eksänsä kauan sitten. Ja seuraavaksi on sinun vuorosi...

Onkohan muuten Ykkösmies maailman sokein vai välinpitämättömon olento, kun hän ei ole huomannut (tai ollut huomaavinaan) touhujasi?

Ei suhteen arvo mene siitä, jos se ei kestä hamaan hautaan saakka. Arvo kolahtaa pahasti jo heti kättelyssä silloin kun suhde alkaa muiden satuttamisella ja sitä säröä mikään ei koskaan poista.

CougarWoman
CougarWoman

No, sitä odotellessa - höttöö ja hattaraa! :) 

CougarWoman
CougarWoman

Tunteeseen heittäytyminen vaatii uskallusta joo, siinä paljastaa sielunsa ja laskee suojansa... (Voi apua, nää mun kommentitkin alkaa olla ihan tui-tui :D)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai että täällä on näköjään paljon täydellisiä ihmidiä, jotka tietävät just miten elämä kuuluu elää, varsinkin toisten elämä.
Surullista ja hämmentävää on minusta se, että nyt kun puhut RAKKAUDESTA ja saat sitä ja seksiä yhdessä, nyt kriittisten kuoro on voimistunut ja hehkutusviestejä on enää vaan muutama.
Niin kauan kuin painopiste oli seksissä oli paljon enemmän hyväksyntää kommenteissa.
Mutta heti kun puhutaan rakkaudesta ja rakastumisesta sen on "pakko" olla harhaa. Miten paljon tämä kertokaan suomalaisesta (länsimaalaisesta?) sielunmaisemasta? Pelokkuutta, pelokkuutta! Kaikki, syvällä sisimmissämme janoamme rakkautta. Ja mikä voikaan olla tyydyttävämpää kuin saada kokea sitä ja hyvää seksiä simultaanisti ja saumattomasti.
Joten, jos joku siinä onnistuu sen täytyy olla harhaa, vai mitä?
Ei, Puuma, ei. Olet asian ytimessä nyt. Seksi ilman sydämen avaamista ja emotionaalista ANTAUTUMISTA jää puoleen tiehen. You go all the way. You're my girl.
Tämä blogi on antanut minulle rohkeutta avata sydäntäni omissa kokeiluissani, ja pyytää, houkutella ja rohkaista myös rakastajaani tekemään niin.
Olen päättänyt uskaltaa uskoa, että minua voi rakastaa. Että voin saada kaiken. Että se, että toivon jotain enemmän kuin mitään muuta EI tarkoita sitä, että EN voi saada sitä. Päinvastoin.
Minä voin saada rakkautta ja ihanaa seksiä yhdeltä ja samalta henkilöltä. Voin saada kovaa kyrpää ja hellää katsetta ja kuulla "minä rakastan sinua".
Ja niin voi jokainen, joka uskaltaa kohdata salaiset toiveensa. Myös sen nykypäivän pahimman tabun: rakkaudenkaipuun.

Aloitteleva puuma (Ei varmistettu)

Unohdin kertoa, että ylläoleva pitkä teksti on minun.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämähän on varsinainen valistusblogi :). Onneksi voin oppia Puumalta. Kun voisimme olla menossa kohti vaikka tällaista helvettiä:
http://www.vanityfair.com/culture/2015/08/tinder-hook-up-culture-end-of-...

CougarWoman
CougarWoman

Ai niin - piti vielä sanoa, että ihanaa, että uskallat! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Seksi ja rakkaus, kova kyrpä ja hellä katse samassa paketissa on maailman parasta! Vaikea minun on sitä hehkuttaa tällaisessa tapauksessa, jossa kuviossa on mukana kaksi autuaan tietämätöntä petettyä aviopuolisoa.

CougarWoman
CougarWoman

No jos ihan tarkkoja ollaan (vaikka mitäpä sillä on väliä), niin kuviossa on mukana yksi autuaan tietämätön aviopuoliso, ja yksi naisystävä, joka on tietoinen asiasta. 

Minä otan henkilökohtaisesti hehkut tällä hetkellä sieltä, mistä niitä saan. Ja tämä on minulle ainut kuvio, joka pitää minut jotakuinkin järjissäni. Mutta ymmärrän hyvin kantasi - minä olisin sanonut varmaan ihan samalla tavalla 5+ vuotta takaperin... 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tietääkö valokuvaajan naisystävä, että miesystävänsä hehkuttaa rakkauttaan sinulle?

CougarWoman
CougarWoman

En tiedä. 

Aloitteleva puuma (Ei varmistettu)

Onko se 1mies nyt sitten niin totaalisen tietämätön.... en usko, ettei alitajuisesti tai tietoisemminkin osaisi arvata mitä on meneillään, vaimonsa halut tiedostavana älykkäänä ihmisenä.
Hei. Me tarvitaan rakkautta ja seksiä. Elämä ei ole niin yksioikoista, että sitä joko on tai ei, ja aina vaan yhden kanssa kerrallaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niinpä. Siinä vaiheessa kun sitä ei enää aviopuolisolta näytä lainkaan saavan eikä tätä edes kiinnosta yrittää parantaa suhdetta, kannattaa EROTA.

Vierailija (Ei varmistettu)

No mistäs sä nyt tiedät, että puuman ja aviomiehensä KANNATTAA erota? Onks sulla joku superkristallipallo? Ai ihan vain sikskö, että joku järjestys pitää olla? Että sun täytyy voida olla varma siitä, kenellä on seksiä kenen kanssa? Mitä siitäkin nyt tulee jos kaks tyyppiä on naimisissa = viestittävät valheellisesti siiviilisäädyllään ympäröivälle maailmalle sekstaavansa keskenään VAIKKA EIVÄT TEE SITÄ. Ihme meininkiä ja kanssaihmisten törkeää vedättämistä.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, niin. En minäkään silloin alkumetreillä tiennyt itsestäni edes sen vertaa, ettenkö pystyisi vain täysin puhtaaseen fyysiseen suhteeseen. Kai on heitettävä hyvästit katu-uskottavuudelle (hah), ja todeta, että minä olen romantikko; minä haluan suhteelta sekä seksiä että rakkautta. Ja sen tajuaminen - kuten itsekin sanot - että voi olla molempien arvoinen, on aika iso juttu. 

Se, miten tämä palanen sopii nykyiseen palapeliini, onkin sitten eri juttu; siinä riittää pohtimista. Ennen kaikkea rakastuminen seksisuhteessa kyseenalaistaa koko Ykkössuhteen; riittääkö pelkkä rakkaus ilman seksiä? Kumpi on tärkeämpää? 

Enkä minä oikein tässä iässä tiedä, uskallanko enää ottaa turhia riskejä. Ehkä minä vain olen liian itsekäs, ehkä minun tulisi tyytyä siihen, mitä minulla jo on. 

Äääh. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Seksi kuuluu romanttiseen rakkauteen. Piste ja ugh.

sariaaaaa (Ei varmistettu)

"Ennen kaikkea rakastuminen seksisuhteessa kyseenalaistaa koko Ykkössuhteen; riittääkö pelkkä rakkaus ilman seksiä? Kumpi on tärkeämpää?"

Mutta jos nyt mietitaan lahimenneisyyden puumasuhteita, niin seka valokuvaajan etta muusikon kanssa ei olisi tarvinnut valita, oli seka rakkautta (sielunkumppanuutta) JA seksia. Eli viimeisen puolen vuoden otannan valossa suhde jossa on vain jompaa kumpaa on poikkeus. Ykkosmies vaikuttaa tutulta ja turvalliselta kamppakaverilta, mutta kylla sun parisuhteet tuntuu olevan ihan ihan muulla jo nyt. Moni sinkku kylla varmasti on sita mielta etta taloudellisen arjen jakava kamppis-ystava saattaa olla jopa parisuhdetta tarkeampi, etta en yhtaan halua vahatella heidan rooliaan.

Jeejeejoujou (Ei varmistettu)

https://m.youtube.com/watch?v=C9StDhkTDVI

Tää sun kirjotus piristi. Vaikka kuinka oon paheksunu sun touhujas niin oot koukuttanut mut ja nyt mä hykertelen itsekseni.

Terkuin just muuttanut äijästä erilleen yh:ksi. Jatkaako vai ei? En jaksa kattoo niitä palaneita paistinpannuja enkä muutakaan arkista tällä hetkellä. :'D

Mä kyllä uskon et maailmassa on sellanen mies, jonka kalsareita jaksan lajitella ja jonka sotkuja kattoo hyvällä kuolemaan asti.

CougarWoman
CougarWoman

<3 Tsemppiä sen miehen löytämiseen! Tui-tui :)

sofica

Höttö ja hattara on ihan parasta! Ei niitä kuiteskaan mitenkään turhan usein oo tarjolla. Oon tosin ite huomannu, että mun sisällä asuu jo niin paatunut ihmissuhdekriitikko, että se yrittää kyllä koko ajan heitellä kapuloita rattaisiin. Seuraan jännityksellä, miten tää mun sisäinen kriitikko sekä höttö ja hattara kamppailee keskenään, saa nähdä kumpi voittaa tän matsin. Hmm ehkä voisin toki itekin yrittää vaikuttaa tähän ees vähäsen :D

CougarWoman
CougarWoman

Mä olen ihan oikeasti joutunut tekemään töitä sen eteen, että katsoisin maailmaa vähemmän kyynisesti ja uskaltaisin enemmän elää hetkessä. Mutta kyllä se kannattaa. Siinä tosin loukkaa itsensä helpommin, mutta mun mielestä se on sen arvoista. Kaikki ne arvet, henkisetkin, kertoo vaan siitä, että on eletty (ja joskus jopa jotain opittukin). :) 

kuolematon (Ei varmistettu)

Laitoit puhelimesi taustakuvaksi valokuvaajan? Tuossahan on käsittääkseni suuri riski, että ykkösmies sen näkee?

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiköhän kuva vaihdu muuhun, kun mies palaa kotiin.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, juu. Vaihtui. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.