Huomenna tehdään toisin?

“Tällä kertaa otetaan rauhallisesti.”

Viikonlopun vaivihkaiset viestittelyt Nörttipojan kanssa käsittelevät vain yhtä teemaa – tulevaa tapaamistamme. Huomenna jo!

Toistemme kiusoittelun lomassa analysoimme myös tapaamme rakastella; ensimmäinen kerta aina hätäinen, nopea, paineitten purkua. Mitäs muutakaan, kun kaksi kiimasta kärsimätöntä sielua kohtaa. Kun toisen kosketusta on ikävöinyt niin, että se oireilee fyysisenä kipuna. Kun on “pakko” saada, kun ei malta edes vaatteita riisua.

Huomenna tehdään toisin.

Saunan lämmitys jätetään keskiviikkoillalle; huomenna vetäydytään kiireettä makuuhuoneeseen, tutkiskellaan toistemme kehoja kevyin kosketuksin ja pehmein suukoin. Kosketellaan, kunnes tuntuu ettemme enää kestä; kunnes haluamme toisiamme enemmän kuin koskaan ennen. Kärsivällisyyden opettelua, kiihottavaa kidutusta. Nörttipojan samettisen kielen kosketus, hän kovempana huulieni välissä kuin ikinä.

Ja sitten vihdoin, kun jokainen kosketus kipinöi, kun pelkkä vaivihkainen hipaisu lähettää väristyksiä selkäpiihin asti, kun olemme molemmat lähes sekopäisiä himosta, hän tulee sisääni vetäen minut niin lähelle että olemme lähes yhtä; katsoo intensiivisesti silmiini, suutelee minua nälkäisesti, ja rakastelemme hitaasti ja sensuellisti kunnes kiipeämme samanaikaiseen kliimaksiin.

***

Ja sit mä heräsin.

Haha, mistä vetoa että todellisuus tulee olemaan toinen, ja että mennään vanhan kaavan mukaan sprintillä maratonin asemesta? 😀 

Kommentit (9)
  1. Minäkin jo huolestuin. Tämä on ihan hassua, huolestua nyt vieraasta ihmisestä, joka vain viettää Laatuaikaa rietastelemalla nuoren poikaystävän kanssa. Mutta silti… Toivottavasti kaikki tosiaan on hyvin!

    1. Kaikki on ihan hyvin, ei jääty kiinni 🙂 Kiitos huolenpidosta <3 (Ja ykkösosa on jo eetterissä 😉 )

  2. Hei c’moon, raporttia eetteriin. Täällä odotellaan! Vai ei kai käynyt niin, että ne appivanhemmat marssivat sisään huonolla hetkellä…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *