Hyvästit Nörttipojalle

CougarWoman

Nyt taisi käydä sillä lailla, että humputtelut Nörttipojan kanssa on humputeltu. Voi olla että taas drama queenina liioittelen (onhan niitä tunteen paloja meidän kahden välisessä kanssakäymisessä sammuteltu ennenkin verbaalisilla vaahtosammuttimilla, täynnä katumusta), mutta jotenkin tällä kertaa tuntuu, että ehkä en kuitenkaan. Minun mittani nimittäin ei ainoastaan tullut täyteen, vaan kiehui yli niin että proverbiaalista hellaa hinkataan palaneista tähteistä vielä pitkään. Enkä usko että mitkään puhdistusrituaalit auttavat – tällä kertaa jää pysyvä tahra.

Kaikki alkoi siitä, kun Nörttipoika lähti muuttamaan jotain ystävätärtään jonnekin hevon kuuseen. Ystävättärellä oli kaksi lasta (3- ja 5-vuotiaat neitokaiset) joita Nörttipoika pääsi vahtimaan puoleksitoista tunniksi sillä välin, kun ystävätär ja miehensä purkivat muuttolaatikoita.

Nörttipoika hehkutti, kuinka mieletöntä oli huomata että vaikka olikin lapsosille uusi tuttavuus, tulivat ihan syliinkin asti ja kuuntelivat innoissaan kun Nörttipoika luki tarinoita prinsessasatukirjasta. Kuinka suloisia lapset olivat. Miten mieletöntä oli huomata, että toinen niistä tuli ihan vihaiseksi, kun Nörttipojan oli aika lähteä.

Minun reaktioni: boring, lapsilässytykset epäseksikkäitä, bla bla. Mitä se nyt niistä jauhaa, ja töissäkin kiire.

Nörttipojan reaktio muutamaa päivää myöhemmin, kun ihmettelin hiljaiseloa ja varovasti kyselin, onko kaikki ookoo (parafraseeraan, sillä meili on jo bittihautausmaalla):

“No ei helvetissä ole kaikki ookoo, etkö tajua miten paljon loukkasit minua kommentillasi? Luulisi, että sinun älykkyydelläsi olisi vetänyt linkin siihen, että kyse ei ollut pelkästä lapsenvahtimisesta tai prinsessatarinoista, vaan perustavanlaatuisesti koko siitä jo 15 vuotta kestäneestä epäilystä, että minusta ei ole mihinkään lasten kanssa johtuen isäni väkivaltaisuudesta; ja siitä että ehkä ensimmäistä kertaa tajusin että ehkä kuitenkin uskallan joskus tulevaisuudessa hankkia lapsia?! Se, miten reagoit – vaikka itseasiassa mietinkin jo että viitsinkö edes kertoa sinulle kun tiedän mitä mieltä olet lapsista, mutta halusin kuitenkin jakaa tämän tärkeän tapahtuman kanssasi – menee yksi yhteen myös sen kanssa, miksi en koskaan, ikinä, missään tapauksessa voisi rakastua sinuun; sillä jos voit olla noin kylmä ja tyly, on selvää että olet jotenkin tunnevammainen. Minua ei ole koskaan satutettu niin paljon kuin miten sinä juuri teit.”

Sanoi se vielä paljon muutakin – kaikkea en viitsi edes toistaa. Meili oli varmasti yli aanelosen pituinen. Klir. Ööö – mitä tapahtui? Mitä helvettiä?

Ilmoitin Nörttipojalle, että olen pahoillani etten “vetänyt linkkiä” (sen sijaan tässä kohtaa vedin suhteellisen suuren määrän hernettä nenään) muutamasta lauseesta ylianalysoinnin kautta Nörttipojan lapsuuteen; ja että olen pahoillani jos loukkasin, mutta että mielestäni poika ylireagoi nyt tavalla, joka ei enää ole ihan tervettä. Ja se, mitä poika sanoi, on jotain jota en enää koskaan voi unohtaa. (Mitä hän itseasiassa sanoi, jätän vain meidän kahden väliseksi – mutta se oli jotain, jota lukiessani tajusin, että tätä riitaa ei enää sovitella; jotain meni lopullisesti rikki.)

Loppukaneetiksi heitin, että tämä korsi katkaisi kamelin selän ja Lilleri Lalleri putosi perkeleen korkealta aidalta sepelikasaan. Että eiköhän ole parempi lopettaa juttu tähän. 

Minä en ole kylmä ja tyly, tai tunnevammainen. Nörttipoika vaan taitaa olla niin rikki, ettei enää ole korjattavissa. Ja minä en aio ruveta tunteidenpurkausten kaatopaikaksi. Jotenkin se, miten se kilahti noin pienestä väärinymmärryksestä, ja ennen kaikkea miten ilkeä se oli, pisti varoituskellot soimaan. Kanootti ja Muumilaakso tyhjenivät kertarykäyksellä. Niin myös kävi sille pienelle mehiläispesän tapaiselle kyhäelmälle jossain sydämeni tienoilla, siihen johon vähä vähältä oli alkanut kertyä tunnehunajaisia kennoja. 

Kun olin painanut meilin “lähetä” –nappia, makustelin tuntemuksiani jännittyneenä. Pelotti että purskahdan itkuun (olisi ollut vaikea selittää kahden metrin päässä istuvalle Ykkösmiehelle), epäilin että tuntisin surua.

Sen sijaan tunsinkin helpotusta. Se kurkussa silloin tällöin pyörinyt pala oli kadonnut. Kai sitten oltiin jo liian läheisiä; eihän ilman mitään tunteita pitäisi olla tuommoisia tunteenpurkauksiakaan.

Heitän verkot uudelleen veteen. Tällä kertaa en ota Nörttiä. Ehkä sieltä löytyy joku aivoton urheilijapoika, johon kiintyy tunnetasolla suunnilleen yhtä paljon kuin kaktukseen. Ja jonka kanssa ei voi riidellä, kun ei ole mitään puhuttavaakaan. 

Kommentit

Dweian (Ei varmistettu)

En oikeastaan ole varma, mistä tunne kumpuaa, mutta tunnen myötähelpotusta:) Olen myös iloinen puolestasi, että päällimmäinen tunne on kuitenkin se nimenomainen helpotus.

mmarppaa (Ei varmistettu)

eiiiiih en kestä, sen kuvan perusteella minkä tästä blogista sai niin nörttipoika vaikutti ihanalta! kunnioitan toki päätöstäsi eikä tuollaisen tunteenpurkauksen jälkeen muutavaihtoehtoa ehkä ole, mutta harmittaa kuitenkin, myös sinun puolestasi.

Luppakorva
VOI ELÄMÄ!

Mä toivoin otsikon perusteella, että makuuhuonehommat olisivat lähteneet kotona niin kivasti käyntiin, että päätit lopettaa suhteen Nörttipojan kanssa. Mutta ehkä nekin vielä joskus..?

Harmi, että suhteenne päättyi näin, koska selkeästi välititte toisistanne. Mitään ihmissuhdetta ei ole kiva päättää riitaan :(

kuolematon (Ei varmistettu)

Ensinnäkin häiritsee kun et kerro mitä niin pahaa nörtti sanoi ettet voi unohtaa ikinä?!! :D Jaat kyllä about kaiken täällä mutta sitten jotain hänen sanomistaan et voi sanoa. Okei voihan se olla jotain joka paljastaa susta liikaa tj.. Mut oisin halunnu tietää :(

Toiseksi miksi heti etsit uutta rakastajaa? Teillähän ykkösmiehen kanssa sujui jo kerran, miksei toisenkin? Tai mikset edes hetken aikaa katsele miten homma lähtee sujumaan?

Vastasiko nörttipoika enää mitään? Tai uskotko että vastaa (kun tuosta ehkä rauhottuu)? Aikaset kilarit veti noinkin pienestä asiasta.. Mutta kiinnostaa myös sekin että millä perusteella nörtillä ei oo kaikki ihan kotona? Tai siis ilmeisesti hän on vieläkin rikkinäinen, varmasti jää pahat traumat tuollaisesta lapsuudesta (josta kannattaisi terapiaan mennä keskustelemaan). Mutta mikä muu peruste? Oliko peruste vain tuo älytön raivostuminen typerästä asiasta vai sanoiko hän jotain?

CougarWoman
CougarWoman

No sen verran voin valaista, että kommentti viittasi ikääni ja genitaaleihini eikä ollut kovinkaan lyyrinen.

Ei yksi pääsky vielä kesää tee, onhan meillä seksiä ennenkin ollut muutaman kerran vuodessa...meilailen nyt rauhassa ensin, en siis ole suinpäin kenenkään uuden punkkaan hyppäämässä.

En usko että enää ottaa yhteyttä, sanoin aika suoraan että ei tarvitse enää koskaan vaivautua.

Holly (Ei varmistettu)

Jäin sanattomaksi. Huh, tollaiselle pojalle voikin sanoa heipat ihan surutta.

Siitä huolimatta olen Nördestä hiukkasen huolissani. Toivottavasti osaa käsitellä eron kuin aikuinen ihminen, eikä tee mitään tyhmää.

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis itsekin voin melkein fyysisesti pahoin kun luin sen...

Eiköhän tuo selviä, iso mies...

Holly (Ei varmistettu)

Ehkä ainakin oppii nyt sen, ettei toiselle voi sanoa mitä lystää. En mäkään tuollaista sietäisi tai edes yrittäisi päästä yli ja jatkaa suhdetta. Parisuhteen ideahan on se, että olis hyvä olla yhdessä - ei todellakaan se, että täytyis nieleskellä loukkauksia tai unohtaa törkeyksiä.

Jaksamista sulle! :)

kuolematon (Ei varmistettu)

Ensin cougarille: okei oli todella ala-arvoista mitä nörtti sanoi, vaikken tarkkaan tiedäkkään mitä hän sanoi. Harmi, että osoittautui noin idiootiksi..

Sitten Hollylle: hehän eivät olleet parisuhteessa vaan seksisuhteessa (sori pakko sanoa:D). Mutta joo, oli suhde mikä tahansa, siinä pitäisi olla hyvä olla..

Holly (Ei varmistettu)

:D Suhde kuin suhde. Seksisuhteeksihan tuo oli jo aika pitkä: selkeästihän kyse ei ollut enää mistään pelkästä "hoidosta" tai vain seksin harrastamisesta, vaan siinä oli pelissä enemmänkin. Siksi sanavalinta "parisuhde" - heitähän on kaksi ja he olivat suhteessa keskenään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä ajattelin heti "mitään tyhmää" olevan esim. suutuspäissään kaiken laulamista Ykkösmiehelle, en että se ei ite selviäisi...

Miss Shi (Ei varmistettu) http://tearsandrainbows.blogspot.fi

Itsellä taas kävi mielessä että se etsiytyy tänne blogiin ja lukee kaiken mitä me ollaan täällä puhuttu ja mitä Cougar on kirjoittanut ja alkaa sitten täällä kommenttiboxissa rageamaan kuin pieni trolli :D eikös se ois nörtiltä pojalta just odotettavissa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Njaa, tuskin, Nörttihän ei suomea puhu?

Vierailija (Ei varmistettu)

Blogissa on kyllä mainittu, että Nörtti sekä puhuu että ymmärtää suomea.

riikkis (Ei varmistettu)

Mulla on nyt semmoinen tunne, että loukkaannuit taannoin Nörden tunnustuksista niin, että nyt oli helppo syy napauttaa ja jättää. Naisen itsetunto ei kestänytkään sitä, että oli itse ihastuneempi kuin toinen.

Ehkä se olit Sinä, joka ylireagoit?

Mutta joka tapauksessa ota nyt vähän aikalisää ja odota josko kesä toisi uudet tuulet makkariin. Mieti seuraavaa rakastajaa vasta syssymmällä. Tsemppiä!

Miss Shi (Ei varmistettu) http://tearsandrainbows.blogspot.fi

Minun mielestä jos ruvetaan laukomaan loukkauksia toisen ikään ja genitaalialueisiin liittyen (kuten Cougar yhessä kommentissa kertoi) niin ylireagointi tuli kyllä tällä kertaa sieltä miehen suunnalta ja aika lujaa...

Holly (Ei varmistettu)

Oon yhden aiemman kommentoijan kanssa samaa mieltä siitä, että nyt ei kannata etsiä uutta rakastajaa. Just vastahan teillä oli Ykkösmiehenkin kanssa onnistunutta ja nautinnollista seksiä, ja kesä voi tuoda lisääkin positiivista muutosta siihen asiaan :) Mäkin ajattelin ensin, että siitä syystä Nörttipoika sai lähteä, kun Ykkösmiehen kanssa sujui niin kivasti.

Mutta itse olen ollut vähän koko ajan sitä mieltä, että Nörttipoika on vaikuttanut aika hauraalta ja rikkinäiseltä pojalta. Toivottavasti ero ei ole hänelle henkisesti liian kova paikka.

Lukija (Ei varmistettu)

Olisikohan tälle toisaalta ollut jo aika? Ennenkuin tunteet jommalla kummalla puolella roihahtavat liikaa (ellei niin ole jo käynyt) ja ennenkuin suhteesta tulee liian suuri lopetetaavaksi. Ehkä Nörttipoika näki tilaisuuden tehdä pesäero viimein ja etsiä itselleen sellainen ihminen joka korjaa oikeasti. En usko että salasuhde on kellekkään loppujenlopuksi enemmän hyväksi kuin pahaksi. Mutta samaa ajattelen kuin muutkin, miksi on kiire heittää verkot uudelleen veteen? Olet saaut hetkeksi helpotusta ja voisit ehkä nyt välillä keskittyä Ykköseen ja miettiä millaisissa fiiliksissä Nörttipojan jälkeen. Ei tähän loppuneeseen seksisuhteeseen kannata laastaria heti ottaa.

CougarWoman
CougarWoman

Nörttipoikahan itseasiassa oli alkuperäisen haavan laastari. Ja laastariahan pitää tiemmä vaihtaa tasaisin väliajoin, ettei tule turhia infektioita? :D

MmA (Ei varmistettu)

Vaikka et tätä halua kuulla, niin alusta asti blogia seuranneena olen sitä mieltä, että teidän suhteessa on aina ollut kaksi draamailijaa, joilla on taipumusta ylireagointiin... En siis oikein usko, että kyse on siitä, ettei Nörttipojalla olisi kaikki inkkarit kanootissa, vaan siitä, että hän odottaa sinun ymmärtävän häntä kuten hän on ymmärtänyt sinua. Surullinen fiilis tuli taas (vaikka hetki sitten iloitsin Ykkösmiehen kanssa onnistuneesta seksistä). Sinulla ja nörttipojalla oli kuitenkin sen verran läheinen, intiimi ja hyvä suhde, että ansaitseeko se tulla lopetetuksi tällaisellä tavalla? En sano, että suhteen olisi pitänyt loppua onnellisesti, mutta eikö olisi ollut mahdollista sentään tehdä homma sivistyneesti, kun kyse on kahdesta aikuisesta, jotka välittävät toisistaan?

Ja komppaan muita: jos nörttipoika lähtee, niin odota hetki sen uuden tyypin hankkimisessa.

Torey
Näissä neliöissä

Kun luin otsikon, meinasin huutaa että "MITÄ? EI?!"

Mutta toisaalta, ehkä teidän on parasta jättää juttu tähän. Aloitte vaikuttaa tekstien pohjalta jo niin lähentyneiltä, että kuten toisetkin ovat sanoneet, joku satuttaa itsensä henkisesti. 

Toisaalta harmittaa teidän puolestanne ja toivoin teidän pysyvän edes hyvissä väleissä. Toivon myös että ykkösmiehesi alkaisi innostua taas lakanoiden heiluttelusta ja sun ei tarttisi etsiä mitään aivotonta urheilijaa. :D

Kokenut (Ei varmistettu)

Ihmettelen noita kommentteja, joissa kuvitellaan, että teillähän oli ykkösen kanssa jo kivaa seksiä, jospa lisää. Vakiintuneessa suhteessa, missä mies ei ole enää kolmikymppinen, on ihan satavarma, että seksikyvyt ja tarpeet jo hyvin tiedossa. Ihmisillä on erilaisia seksitempperamentteja.
Jos sitä jää odottelemaan, niin saa tosiaan odotella ja on masentavaa, jos toivo aina hetkittäin herää ja taas vajotaan saamattomuuteen ja kyvyttömyyteen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Täh? Sitähän tässä blogissa on koko ajan odotettu, että josko Ykkösmiehen seksihalut ja -kyvyt palaisivat, ja Nörttipojan läsnäolo tulisi tarpeettomaksi? Toki on mahdollista, että näin ei käykään, mutta ainakin viimeisin kerta antoi jo odottaa vähemmän kuivia kausia tulevaan. Samoin uniapneaoperaation on odotettu vaikuttavan seksielämään positiivisesti.

lukija (Ei varmistettu)

Otan osaa. Kun joku ihminen lähtee lopullisesti elämästä, se on aina menetys, vaikka olisikin samalla helpotus. Jos tämä nyt tosiaan jää tähän, niin kiitos tästä blogin mittaisesta tarinasta! Toivottavasti elämäsi täydentyy tästä lähtien tavalla tai toisella, ilman Nörttiä. Äläkä vaan ota liikaa itseesi ikäviä asioita, joita Nörde sanoi - taidatte olla jo niin läheisiä, että hän kyllä tietää, mikä satuttaa eniten, eikä epäröi käyttää niitä aseita. Se ei silti tarkoita, että nuo sanomiset olisivat totta.

kuolematon (Ei varmistettu)

Vähän kommentoin nyt tuohon "kokenut" kommenttiin. Itse en ainakaan kuvittele että heillä on kivaa seksiä, viimesin kerta oli, mutta sitä aiemmat kerrat eivät ole olleet. Itselleni on ainakin tullut kuva että ykkösmies voisi haluta useamminkin, ei vaan enää viitsi yrittää kun siitä ei kerran mitään ole tullut. Voihan kuitenkin olla, että nyt kun seksi onnistui, ykkösmies sai vähän itsevarmuutta lisää ja ehkä seuraava kertakin voi onnistua? No luultavasti ei onnistu (sori pessimistinen asenne), mutta aina on mahdollisuus.

Ja sen vielä lisään, että jos suhteen loppuminen on helpotus, niin miksi ihmeessä olet heti etsimässä uutta? "Se kurkussa silloin tällöin pyörinyt pala oli kadonnut" <- itse ainakin käsitin tuon niin, että suhde on välillä tuntunut pahaltakin? Varmaankin salailun ja kaiken draaman takia.. :) Jotenkin tämän kirjoituksen perusteella aloin epäilemään lopettaako cougarwoman enää salasuhdetta vaikka ykkösmiehen kanssa homma toimisi (vaikka olisi uusi rakastaja). Onhan se mukavaa kun elämässä on jännitystä ym, siihenkin jää koukkuun :) Ja salasuhteen loppumisen jälkeen elämä voikin vaikuttaa.. no.. tylsältä :) Suurin osa jännityksestä on hävinnyt.

Miss Shi (Ei varmistettu) Http://tearsandrainbows.blogspot.com

Ugggghhh mä itse lapsia kammoavana oisin kyl niiiiiin pistäny tuulemaan jos jätkä alkaisi loukkaantuun ja avautuun tollasesta. Jos on itsensä kanssa noin isot ongelmat niin terapeutille mars eikä heivaan paskaa niskaan naiselle josta väittää välittävänsä ja jolla tietää olevan rankkaa ihan oman suhteensakin kanssa. Märrrärrr musta olis tullu kyl sellane pikku Myy että...

Ymmärrän Nörden loukkaantumisen tosi hyvin. Mutta en hyväksyisi iskuja vyön alle. Vaikka kuinka olisi suuttunut. Vähän pitää olla itsehillintää. Kyllä minullakin alkaisi varmaan varokellot soimaan.
Varmaan tosiaan aika teidän jatkaa eri suuntiin. Molempien takia kuitenkin toivon, että ette eroa riidoissa. Että kumpikin nielisi ylpeyttä ja sopisitte. Siis sopisitte, mutta ette enää tapailisi.

Sinun takia taas toivoisin, että katselisit vähän aikaa eloa ilman rakastajaa. Olet nyt tietoinen, että "kelpaat kyllä". Varmasti monikin olisi onnellinen, jos pääsisi kanssasi lakanoiden väliin peuhaamaan. Mutta tarvitsetko sinä oikeasti sitä nyt?
Peesaan muita ja ehdotan, että odotat ainakin syksyyn.

Mutta en siis neuvo ;D

Ihana muuten lukea ihmisten kommentteja tähän postaukseen. Sellaisia hyväntahtoisia. Kaikkea hyvää sinulle. Oletan/toivon, että blogi ei heti kuole vaikkei rakastajaa olisikaan kuvioissa.

Sale (Ei varmistettu)

Harmittaa suuresti jos tämä oli nyt loppu. Nörttipoika on kuitenkin ollut blogin deuteragonisti ja jos hänet korvataan uudella rakastajalla niin blogin fanina tämä olisi vaikea pala nieltäväksi. Ei JK Rowlingaan olisi voinut kesken kirjasarjaa tapattaa Ronia tai Hermionea ja esitellä uusia hahmoja näiden tilalle :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hehee, mutta ootteko katsoneet Game of Thronesia? Siinä aina, kun luulee, että "hei tää on nyt se hyvis ja päähenkilö", niin se kuolee sillä kaudella :D :D :D Ja seuraavalla kaudella on kuitenkin taas ihan yhtä mielenkiintoista :)

empuska

Spoileri: EVERYBODY DIES!

Tämän meillekin on opettanut internet...!

Miss Shi (Ei varmistettu) http://tearsandrainbows.blogspot.fi

GoT:ssa pitää kyl oppia siihen että päähenkilöä _ei_ole_. Ja hahmoihin ei saa kiintyä liikaa tai tulee vaan kovat itkuporut :D

Eikö voisi LUKEA Game of Thronesia? Onhan se toki telkkarissakin hyvä, en minä sillä, mutta kirjana vielä parempi.

Arska (Ei varmistettu)

Todella "fiksu" johtopäätös: juuri kun teillä meni miehesi kanssa vähän paremmin siitä viis ja uusi rakastaja vain kehiin... Ettet vain ole jäänyt koukkuun salaiseen seksiin ja sen tuomaan jännitykseen ?

CougarWoman
CougarWoman

Jos meillä on ensimmäisen kerran kahteen vuoteen ensi kerran "hyvää seksiä" (so. Ykkösmies sai orgasmin - minä en tietenkään uskaltanut edes yrittää siinä pelossa, että tulen ensin ja hänellä menee taas halut) niin ei se vissiin automaattisesti tarkoita sitä, että kaikki on taas hyvin. Ko. kerran jälkeen ei taas ole ollut mitään äksöniä. 

Arska (Ei varmistettu)

Tätä yksityiskohtaa et ole kertonutkaan tai se on minulla mennyt ohi. Häneltäkö menee halut jos sinä saat ensin ? Taitaa sitten olla henkisellä puolella ongelmat...

CougarWoman
CougarWoman

Mennyt ohi ;) Jep, kuulemma kitka häviää :D 

darzan (Ei varmistettu)

Iiiiik, eka kommentti multa! Haluan vaan kiittää kivasta tavastasi kirjoittaa, mielenkiintoisista aiheista sekä uskalluksesta kirjoittaa näin henkilökohtaista blogia. Monelle on varmasti paljon apua siitä, että uskallat puhua asioista sellaisina kuin ne ovat. Itselläni on ihan eri tilanne elämässäni, mutta kirjoitustyylisi on niin mukaansatempaava, (ja ehkä aihekin on aika mielenkiintoa herättävä), että olen jäänyt koukkuun! Olen hiljaa seurannut päivityksiäsi, ja toivon sinulle kaikkea hyvää! Tsemppiä kaikkeen, äläkä kuuntele haukkujia, he eivät tunne mitä sinä tunnet. Kaikkea hyvää!! <3

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos (ekasta) kommentista ja myöskin mukavasta palautteesta! <3 

Pompula (Ei varmistettu)

Vaikuttaa kyllä hyvin epäterveeltä tuo nörttipojan reaktio :D Mitä ihmettä ! Tosin tuli vähän sellainen fiilis aikaisemminkin, että mies on aika ristiriitainen ja sekavan oloinen. (toki blogiin välittynyt kuva on aina suppea versio todellisuudesta, kuten olet itsekin todennut ;) ) Tsemppiä ja jaksamista, älä missään tapauksessa sorru ottamaan nörttiä uudelleen takaisin, jos tämä alentuisikin ottamaan sinuun uudelleen yhteyttä. Olet sellaiseen liian arvokas ja ihana nainen just sellaisena kuin olet :) kenenkään naisen ei tulisi sietää tuollaista nimittelyä ja sekoilua minkäänlaiselta mieheltä. Vitusti rispektiä että päätit suhteen :) Ja kiitos mielettömän mielenkiintoisista teksteistä !! :) älä lopeta bloggaamista, vaikka seksielämä ykkösmiehen kanssa korjaantuisikin :D !! Tämä on ainoa blogi, mitä seuraan oikealla, aidolla mielenkiinnolla :)

CougarWoman
CougarWoman

Kiitoskiitoskiitos! <3

Joo, on se tosiaan aikaisemminkin reagoinut joskus vähän "kiivaasti", kaikkea ei ole edes tullut raportoitua... En todellakaan ota enää takaisin, nyt on sillat poltettu, tuhkat kerätty ja siroteltu maailman eri kolkkiin. 

Ja en toki lopeta... :) 

Lapseton (Ei varmistettu)

Ensin luin, että sinä vedit kilarit ja jäi monttu hieman auki, että mitä multa olikaan mennyt ohi, mutta sitten luin uudestaan. Myönnän syyllisyyteni seksistisyyteen luullen, että vai naiset tällaisia kilareita vetää. Kai tämäkin nyt oli oppi, että kylläpä sitä osataan molemmin päin.

Kiitos, hei, ja hyvät jatkot!

Vierailija (Ei varmistettu)

Surullista että teille kävi noin, vaikkakin se oli ilmeisesti hyvin helpottavakin päätös. Minun on kuitenkin pakko sanoa, että ehkä kaikki ei kuitenkaan ollut vain Nörttipojan vika eikä hän ollut se ainoa ylireagoija. Itse asiassa jollain tasolla jopa ymmärrän hänen reaktionsa (vaikka hän ei olisikaan niin ilkeästi sinulle saanut sanoa, vaan esittää loukkaantumisensa asiallisemmin).

Nörttipoika selvästi koki ns. valaistumisen ja helpotuksen tunteen hoitaessaan lapsia ja tajutessaan, että ei ehkä olekaan kyvytön olemaan hyvä isä. Se oli selvästi vaivannut häntä vuosia ja nyt hän ikään kuin pääsi laskemaan tuon raskaan taakkansa pois harteiltaan.
Tuon suuren ilon ja helpotuksen tunteen hän olisi halunnut jakaa kanssasi, mutta sinä suhtauduit siihen välinpitämättömästi, vähätellen ja hänen kannaltaan ehkä jopa loukkaavasti. Osoitit hänelle sanoillasi, että hänen on turha kertoa sinulle hänelle itselle tärkeistä asioista, koska haluat kuulla vain sinulle mielenkiintoisista ja "seksikkäistä" asioista. Hänestä saattoi tuntua siltä, että hänen onnensa ei kiinnosta sinua pätkääkään.
Tiedän, että ette ole olleet parisuhteessa, mutta kuitenkin jonkilainen suhde teilläkin on ollut. Ei parisuhteessa (eikä ystävyyssuhteessa) sanota toiselle toisen kertoessa omasta onnen tunteestaan, suuresta hetkestään, että tylsää, emmä jaksa kuunnella tuommosta lässytystä.

Toivottavasti en loukannut, sillä niin ei todellakaan ollut tarkoitus. Minua vain alkoi surettamaan, kun kaikki syyttävät Nörttipoikaa, eivätkä edes yritä ymmärtää hänen käytöstään. Olen kyllä ehdottoman samaa mieltä muiden kanssa, että hänen ei todellakaan olisi saanut mennä sanomaan sinulle sellaisia asioita kuin sanoi! Mutta hänen loukkaantumisensa sen sijaan oli mielestäni ymmärrettävää. Hän ei vain valitettavasti osannut ilmaista sitä oikealla tavalla.

FFFifi
Fitness Führer

Samaa mieltä, mä ymmärrän ton Nörtin puolen oikein hyvin. Ymmärrän senkin, että sieltä on tullut pahoja loukkauksia, jos "sivuuttaminen" otti koville. En mä sano, että asia olisi pitänyt noin hoitaa, mutta kyllä mä ton reaktion ymmärrän enkä osaa edes pitää sitä ylireagointina. Koska eihän me voida tietää miten iso asia on kyseessä, varsinkaan jos se itsellemme tuntuu pieneltä. Harva nyt kuitenkaan ilman syytä todella kovasti loukkaantuu ja suuttuu, kyllä siellä on aito kokemus taustalla vaikka joku muu ei sitä näkisikään/ käsittäisikään.

Silti pitäisi tietysti olla rajat, joita ei ylitetä, oltiin miten vihaisia tahansa.

Huono Asenne (Ei varmistettu) http://huonoasenne.blogspot.fi/

JOS nörttipoika olisi kertonut suoraan, miten iso asia tämä hänelle on ja Cougar olisi asian sen jälkeen vain tylysti sivuuttanut, olisin samaa mieltä. Ymmärtääkseni nörtti kuitenkin vain hehkutti lasten kanssa olemisen hienoutta. Minusta on aika paljon liikaa vaadittu keneltäkään normaalilta, ei-telepaattisia kykyjä omaavalta ihmiseltä pystyä tuosta vetämään kela, että koska nörtillä on ollut vaikea lapsuus, niin nyt se oikeasti haluaakin tällä kertoa omia isätraumojaan, vaikka kertookin vain miten oli lukenut prinsessakirjaa mukuloille.

Ihmissuhteissa pitää pääsääntöisesti pystyä luottamaan siihen, että asiat on niinkuin ne sanotaan. Muuten ollaan loputtomassa analysoinnin ja (väärin)tulkintojen suossa kaikki keittiöpsykologit.

Ja Cougar, hyvin sä vedät! Olen sun fani &lt;3

CougarWoman
CougarWoman

Juu, just näin. En todellakaan tajunnut vetää sitä linkkiä - ja kun tajusin, oli liian myöhäistä. En tietenkään olisi niin nonchalantisti sivuuttanut, jos olisin tajunnut... 

Kiitos <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ymmärrän myös suuttumisen, eikä siinä sinänsä mitään pahaa tai väärää ole.
Siltikään en voi hyväksyä hänen tapaansa ilmaista sitä enkä hänen sanankäyttöään. Toisaalta ehkä hän on oppinut ne tavat kotoaan ja isältään? Inhimillistä ja niinhän se monesti menee, mutta ei se tietenkään oikeuta toisen huonoa kohtelua.

CougarWoman
CougarWoman

Mä olen siinä mielessä ehkä vähän ehdoton, että mun mielestä mikään ei oikeuta noin huonoa käytöstä, ei vaikka olisi mitä kotoa mukaansa perinyt. Koska tuommoista ei yksinkertaisesti voi sanoa ihmiselle, jonka kanssa on harrastanut seksiä jo yli vuoden... 

Vierailija (Ei varmistettu)

Olet oikeassa: ei mikään oikeuta paskamaiseen kohteluun. Ei sanalliseen, ei fyysiseen (ja tätä en siis todellakaan tarkoittanut edellisellä kommentillani).
Itse en myöskään pystyisi sellaista sivuuttamaan, eikä kenenkään niin tarvitse tehdäkään. Aikuinen ihminen on kuitenkin vastuussa sanoistaan ja teoistaan, oli ne taustat ja isäsuhteet sitten kuinka huonot tahansa.
Toivottavasti Nörttipoika saa itsensä vielä joskus tasapainoon. Ehkä terapia tekisi hänelle hyvää.

CougarWoman
CougarWoman

Kait me ollaan kahdestaankin sen verran söhelöitä, että eiköhän meidänkin arjesta (ja juhlasta!) saisi jotain synnytettyä ;) Mutta aika näyttää, mä en hirveästi ylipäätäänkään mieti/suunnittele etukäteen...

What else is there?

No ei tollasta pidä ottaa vastaan keneltäkään. Vaikka ymmärrän miksi Nörde suuttui, olis hänen pitänyt ymmärtää ettet tahallasi ollut tajuamatta tilannetta. Tosi typerä reaktio.

Purjeet ylös ja uusia satamia kohti.. :D

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.