Ihan puskista!

CougarWoman

Kuten aiemmin täällä kerroin, olen Mr. Mossadin pyynnöstä alkanut kasvattaa puskaa. Kumpuni on ollut paljaana jo yli kaksi vuosikymmentä, joten olin aika tavalla unohtanut, miltä siellä alakerrassa näyttää turkiksen kanssa.

Karvankasvatusprojektin aloituksesta on nyt reilu kuukausi, ja puskan väri alkaa olla selvillä.

Niin. Tämänhän ei olisi pitänyt tulla yllätyksenä; hiukseni ovat vaalea(hko)t, kestän aurinkoa yhtä hyvin kuin keskivertovampyyri, ja suvussani on punapäitä useammassakin polvessa.

Ja siis – eihän punatukkaisissa ole mitään vikaa. Itseasiassa olen koko ikäni halunnut olla punatukkainen (pisamilla, kiitos), ja hiuksiani säännöllisesti jopa punaiseksi värjännytkin.

Mutta kun nyt olen blondi. The drapes don’t match the carpet.

Mr. Mossadin pyynnöstä lähetin hänelle kuvan kumpukarvoitukseni kasvusta; pyysin, että hän ei järkyttyisi ainakaan kovin paljoa. (Ja ei, tämä ei ollut ovela taktiikka saada vienosti pornografista materiaalia – se juna meni jo kauan sitten.)

“OMG! Burning bush!” (sydämetsilminähymiö)

“I absolutely fucking love it, can’t wait to see it.”

Okei, puska sai jäädä.

Alkujärkytyksen jälkeen olen huomannut jopa kiintyväni uudenuutukaiseen häpykarvoitukseeni; olen saanut itseni jo useamman kerran kiinni siitä, että olen sitä huomaamattani sohvalla paijaillut sarjoja katsellessani. Leikkelen pahimpia rehotuksia pois kynsisaksilla (Ykkösmiehen kommentti: ai oot taas trimmaamassa bonsaitasi) ja käytän siihen jopa (heh) hoitoainetta.  

Palavasta pensaasta/puskasta puheen ollen; tämä on jo toinen Vanhan Testamentin vertaus. Ensimmäinen oli, kun vähän kierrellen yritin ilmaista, että tuleva viikonloppu ei olisi paras mahdollinen tapaamiselle, koska minulla oli kuukautiset (sanomatta asiaa suoraan, mikä lie ujostuspuuska oli). Mr. Mossadin kommentti aloitti seuraavan dialogintyngän:

“Oh I see. Red Sea.”

 “Yes, and if you’re not Moses, we’d better reschedule.”

“Well, I am one of his people remember.. ;)”

Miten minä aina päädyn heittämään Raamattuläppää seksisuhteissani?

BLING! Jos harrastaisin kolmen kimppaa Mr. Mossadin ja Puusepän kanssa, kyseessä olisivat melkeinpä biblikaaliset kinkerit; Vanha vs. Uusi Testamentti. Uuuuh. 

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Hoitoainetta en ole käyttänytkään.  Taidan pitää tämän mallin, vaikka väri ei ehkä miellytä. 

CougarWoman
CougarWoman

Minä jopa ihan vakavissani muutaman sekunnin ajan mietin, että pitäisköhän värjätä puska.. o_0 

Naislaif
Naislaif

Niin minäkin, mutta sitten tulin järkiini 

CougarWoman
CougarWoman

Sama! :D

Karkkipäivä -blogin puolella on kanssa menossa aika mielenkiintoinen keskustelu Le Puskasta ja Sanni tekee myös pienimuotoista tilastotutkimusta aiheesta :D 

CougarWoman
CougarWoman

Ah, kiitos linkistä! Mitä - trendinä näyttäisi olevan kuitenkin karvattomuus? o_0 Olin siinä uskossa, että karvat ovat palanneet katukuvaan (haha). 

Ilana

Ahaa, olet siis fire crotch ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.