Ihan puskista!

Kuten aiemmin täällä kerroin, olen Mr. Mossadin pyynnöstä alkanut kasvattaa puskaa. Kumpuni on ollut paljaana jo yli kaksi vuosikymmentä, joten olin aika tavalla unohtanut, miltä siellä alakerrassa näyttää turkiksen kanssa.

Karvankasvatusprojektin aloituksesta on nyt reilu kuukausi, ja puskan väri alkaa olla selvillä.

ginger.gif

Niin. Tämänhän ei olisi pitänyt tulla yllätyksenä; hiukseni ovat vaalea(hko)t, kestän aurinkoa yhtä hyvin kuin keskivertovampyyri, ja suvussani on punapäitä useammassakin polvessa.

Ja siis – eihän punatukkaisissa ole mitään vikaa. Itseasiassa olen koko ikäni halunnut olla punatukkainen (pisamilla, kiitos), ja hiuksiani säännöllisesti jopa punaiseksi värjännytkin.

Mutta kun nyt olen blondi. The drapes don’t match the carpet.

Mr. Mossadin pyynnöstä lähetin hänelle kuvan kumpukarvoitukseni kasvusta; pyysin, että hän ei järkyttyisi ainakaan kovin paljoa. (Ja ei, tämä ei ollut ovela taktiikka saada vienosti pornografista materiaalia – se juna meni jo kauan sitten.)

“OMG! Burning bush!” (sydämetsilminähymiö)

“I absolutely fucking love it, can’t wait to see it.”

Okei, puska sai jäädä.

Alkujärkytyksen jälkeen olen huomannut jopa kiintyväni uudenuutukaiseen häpykarvoitukseeni; olen saanut itseni jo useamman kerran kiinni siitä, että olen sitä huomaamattani sohvalla paijaillut sarjoja katsellessani. Leikkelen pahimpia rehotuksia pois kynsisaksilla (Ykkösmiehen kommentti: ai oot taas trimmaamassa bonsaitasi) ja käytän siihen jopa (heh) hoitoainetta.  

Palavasta pensaasta/puskasta puheen ollen; tämä on jo toinen Vanhan Testamentin vertaus. Ensimmäinen oli, kun vähän kierrellen yritin ilmaista, että tuleva viikonloppu ei olisi paras mahdollinen tapaamiselle, koska minulla oli kuukautiset (sanomatta asiaa suoraan, mikä lie ujostuspuuska oli). Mr. Mossadin kommentti aloitti seuraavan dialogintyngän:

“Oh I see. Red Sea.”

 “Yes, and if you’re not Moses, we’d better reschedule.”

“Well, I am one of his people remember.. ;)”

Miten minä aina päädyn heittämään Raamattuläppää seksisuhteissani?

BLING! Jos harrastaisin kolmen kimppaa Mr. Mossadin ja Puusepän kanssa, kyseessä olisivat melkeinpä biblikaaliset kinkerit; Vanha vs. Uusi Testamentti. Uuuuh. 

Kommentit (7)
  1. Ahaa, olet siis fire crotch 😉

  2. Karkkipäivä -blogin puolella on kanssa menossa aika mielenkiintoinen keskustelu Le Puskasta ja Sanni tekee myös pienimuotoista tilastotutkimusta aiheesta 😀 

    1. Ah, kiitos linkistä! Mitä – trendinä näyttäisi olevan kuitenkin karvattomuus? o_0 Olin siinä uskossa, että karvat ovat palanneet katukuvaan (haha). 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *