Ikuisuusprojektipäivitys eli 10kg/10vko

Päivä 12 “elämäntapakuurilla”. En ole syönyt leipää sitten helmikuun ensimmäisen viikonlopun, ja muutenkin tarkkaillut syömisteni kaloripitoisuuksia valmistamalla kaiken itse ja syöttämällä ainekset Kiloklubiin. Tällä hetkellä syön n. 1200 kcal päivässä ja pyrin käymään salilla/harrastamaan muuta liikuntaa kolme kertaa viikossa n. puolentoista tunnin ajan.

Eväsleivät on korvattu omatekemillä sosekeitoilla ja perunat, pasta ja riisi tuoreilla vihanneksilla, pavuilla ja linsseillä. Annoskoot ovat pienentyneet huomattavasti, ja naposteluhimoon syön hedelmiä tai oikein sokerintuskassa tikkarin (kestää pitkään ja vie makeanhimon tehokkaasti). Vettä juon orjallisesti sen 2 litraa päivässä, liikuntapäivinä vähän enemmänkin. Joudun juoksemaan koko ajan vessassa.

Ihan alkoholitonta arkiviikkoa en ole pitänyt, yleensä ilta-aterian kanssa (tai sitä ennen) tulee otettua lasi-pari kuivaa valkoviiniä. Viikonloppuisin saattaa mennä sitten ihan pullokin. Tiedän, turhia kaloreita, mutta en halua tehdä tästä liian “vaikeaa”.

Epäilen, että ruokavaliostani puuttuu tuon leivän pois jättämisen vuoksi kuituja (tai siis en epäile, vaan tiedän Kiloklubin ansiosta); aamiaisjogurtin kanssa nautittu ruokalusikallinen mysliä ei ole riittävästi. Tästä ei sinällään mitään ongelmia ole tullut (krhm, meinaa mennä vessakeskusteluksi) mutta olisi kiva saada ne kaikki klubin pallukat vihreiksi! 

Tällä hetkellä painoa on lähtenyt 3,4kg. Tavoitteen sisällä siis mennään.

Paitsi että minulla on itseasiassa koko ajan kylmä, muuten menee ihan kivasti, eli ei ole näläntunnetta, ei heikota. Olo on itseasiassa paljon energisempi kuin pitkään, pitkään aikaan, ja herään paljon virkeämpänä kuin ennen!

Huomaan miettiväni, jokohan laihtuminen näkyy ulospäin; näkeeköhän Nörttipoika keskiviikkona minussa jotain erilaista? Tuskinpa. Jos alkupaino olisi kymmenen kiloa ja siitä lähtisi kolme, eron voisi ehkä huomatakin. Mutta tästä konkurssista puhuttaessa elopainon pitää varmaan pudota kaksinumeroisen lukeman verran, jotta eron huomaa.

Räyh, minkähänlaiset energialevelit omaa kymmenen kiloa keveämpi puuma, kun nytkin jo on aika…levoton olo? 

meksikolainen_papusalaatti.jpg

Meksikolainen papusalaatti upposi oikein mukavasti karibialaisittain maustettujen kanafileitten kylkiäisenä. Ykkösmieskin tykkäsi. 

Kommentit (15)
  1. Joo kyllä mä suosittelisin myös tuota Patrik Borgia, myös hänen muita kirjojaan Syö hyvin ja laihdu sekä Rentoa painonhallintaa, hänellä on myös loistava blogi. Paino ei putoa niin nopeasti mutta tulokset ovat todennäköisesti kestävämpiä. Nyt ”laihdut” todennäköisesti nesteitä (ainakin nuo ensimmäiset kilot) sekä liikaa lihas- ja muita kudoksia rasvakudosten sijaan.

    1. Täytyy ottaa Borgin neuvot käyttöön tämän ensimmäisen 10 viikon jälkeen (tai siis nyt 8 viikon) 😉 

  2. Haa – mielenkiintoista! En ole unohtanut rasvoja, joskus ihan tarkoituksella luikautan vaikka papusalaattiin oliiviöljyä, ettei tule (näkyvien) rasvojen puutetta. 

    Pyrin myös syömään kerran viikossa rasvaista kalaa (lohta, makrillia tjms), mutta tarvitsenkohan vielä lisää kapselimuodossa? Ja kyllä, ylimääräinen kertyy juurikin pötsiin, joskin myös rintoihin (tai siis niistä laihdun ensimmäisenä). 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *