Joulukärttyilyä

Varoitus: postaus sisältää kitinää ja yhtä paljon erotiikkaa kuin Johanna Tukiaisen liveshow.

Joulukärttyily tarttuu ilmeisesti. Tai sitten minulla on jonkin sortin pre-joululoma-ahdistus. Tänään eniten vituttaa kaikki:

 • Äidin lähettämä joulupaketti myöhästyy, sillä äiti oli laittanut osoitteen vahingossa ihan väärin ja paketti palautettiin vastaanottajalle. Joulu on siis yhtä lahjaton kuin suurin osa Voice of Finland – kandidaateista.
 • Työkiireitten takia pääsen viettämään joulua tällä vauhdilla todennäköisesti jotakuinkin samaan aikaan kun yllämainittu paketti tulee perille.
 • Työkiireet johtuvat saamattomista kollegoista, jotka ovat jättäneet kaiken viime tippaan siinä uskossa että kyllä minä vielä ehdin ja teen ja paikkaan, minustahan on moneksi; ja eihän minulla voi kuitenkaan olla kiire joulun viettoon kun ei meillä ole lapsiakaan ja joulu on lasten juhla.
 • Joku perkeleen sovinistiasiakas lähetti meidän myyntijampalle joulukortin, jossa on naisen tissivakoa ja persettä enemmän kuin laki sallii ja normit määrää. Kortti aseteltiin firman joulukuuseen. Johon minulla on suora näkyvyys.
 • Nainen poseeraa joulukortissa nippa nappa vesirajan peittävässä “jouluasussa”. Firman nimi oli “XXlight”, (alkuosa korvattu XX:llä), printtasin netistä Coca Cola Light mainoksen (yläosaton mies, tietysti) ja asettelin sen tissivakokortin viereen. Light kuin light. 
 • Joudun odottamaan ensi vuoteen ennen kuin näen Nörttipoikaa.
 • Saan varmaan seksiä seuraavan kerran vasta ensi vuonna. Ei, kotona ei edelleenkään ole peitot heiluneet.
 • Nörttipoika kitisee kun edellisestä tapaamisestamme on niin pitkä aika. (Edit: No onhan siitä joo jo 2 viikkoa ja 1 päivä..) Ei kuulemma ole optimaali tilanne tämä. No shit, Sherlock!
 • Ykkösmies kuorsasi viime yönä niin pontevasti, että korvatulpista huolimatta heräsin 20 kertaa. Sillä 20. kerralla huomasin jo ajattelevani keittiön laatikossa makaavaa leukuani, ja että olisikohan se vielä tarpeeksi terävä viiltämään joltakulta kurkun auki niin loppuu nekin kuorsaukset.
 • Koska leukun (leu’un?) käyttö jäi vain ajatuksen tasolle, heräsin vielä ainakin 10 kertaa lisää.

Työt on perseestä, ykkösmies on haluton, joulusta tulee tylsä ja mulla on ikävä Nörttipoikaa. Saako vaan mennä nukkumaan ja herätä vuonna 2014? 

Kommentit (9)
 1. Kuten Cayisa sanoi: kärttyilysi nosti hymyn kasvoille 😀 Näin myös täällä. Joskin asiassahan ei mitään hauskaa ole. Itse vietän joulun myöskin vanhempien + muutaman sukulaisen kanssa, ainut hetki milloin minuun kiinnitetään huomiota taitaa olla kun mummo keksii valittamista ulkonäöstäni 🙂

  Itsellänikin venyy ensi vuoteen tapaaminen panoni kanssa.. Mikä voisi olla enää enemmän perseestä kun muutenkin on jo paska joulu? Itse toivoisin myöskin että voisin kaivautua peiton alle ja herätä ensi vuonna..

  Mutta ehkä me kestetään kun aina ennenkin kestetty!!! Vai mitä?!

  1. Kyllä kestetään ja ensi vuonna otetaan kaksin käsin ja täysin rinnoin takaisin! 😉 

 2. Heh, oulukärttyilysi oli niin hyvin kirjoitettu että nosti hymyn meikäläisen kasvoille. Tosi minun ei ole tarvinnut tehdä joulun eteen oikestaan yhtään mitään, kunhan menen vanhempieni luokse ja tarvittaessa teen kuin pyydetään. Mutta ajatustyötä ei vaadita 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *