Juomatölkkiraporttia *)

CougarWoman

“Lähden nyt kotoa, olen siellä noin kymmenessä minuutissa.”

Ruokakaupan Pojan viesti sai veren kiertämään nopeammin. Vielä viimeiset huulipunanvedot, nopeat stay-uppien nykäisyt. Onks tukka hyvin, näkyyks kello ja sitä rataa. Ikuisuudelta tuntuneen kymmenminuuttisen jälkeen Whatsapp piippasi jälleen.

“Oon nyt sun oven takana, tuutko avaan.”

Vedin syvään henkeä. Zen. Avasin oven. Ei ketään.

Näpy-näpy.

“En tiiä missä oot, mutta et ainakaan mun oven takana.”

Kuvailin taloani, autoani, ympäristöä. Vedin oven kiinni, sillä heppoisat hepenet vetivät ihoa kananlihalle. Ehdin jo epäillä, että koko tapaaminen olikin vain julma teinipoikien pila.

“No nyt olen.”

Ja siinä hän tosiaan seisoi, kylmästä väristen, näyttäen ujolta, hyvin nuorelta - ja hieman pelokkaaltakin. Seksikäs virnistyksentapainen jäi hivenen epävarmaksi. 

Ennen kuin ehdimme vaihtaa sanaakaan, nappasin Ruokakaupan Poikaa takinrinnuksesta kiinni ja vedin tämän lämpimään eteiseen, kiinni itseeni. Huulemme löysivät toisensa; painauduin häntä vasten ja tunsin hänen malttamattomuutensa vatsaani kiinni painautuneena. Yhä huulet lukkiutuneina toisiinsa kompuroimme makuuhuoneeseen.

Työnsin Ruokakaupan Pojan sängylle sillä välin, kun tämä kiemurteli ulos takistaan, käteni jo vyönsoljellaan  toisen kiskoessa t-paitaansa ylöspäin. Huuleni seurailivat lihaksikasta vatsaansa nivusiaan kohti, poika huokaili kuuluvasti. Vedin maastokuvioisia housuja (!?) alaspäin, huuleni hamusivat ja näykkivät alushousujen alta pullottavaa huomattavaa kohoumaa. Ruokakaupan Pojan huokailu voimistui, tämä alkoi voihkia.

Innokkaana kuin jouluaattona lahjoja avatessa vapautin kädet täristen alushousuissa vankina olleen, ja se presentoi itsensä innokkaasti paraatiasennossa tervehtien.

Herranjumala. Like ou-em-gee. Edellisen postauksen kommenttikentässä puhuttiin ympärysmitasta, jota voisi verrata juomatölkkiin. Vertaus nauratti, ja olen kiitollinen ettei kommenttia oltu lähetetty ennen Ruokakaupan Pojan vierailua. Red Bull –tölkki olisi nimittäin jäänyt pituutensa puolesta kakkoseksi; paksuudessa arvioin tasapelin. Hillitön naurunpuuska kyseisessä tilanteessa olisi saattanut laimentaa tunnelmaa jonkin verran.

Jatkoin näykkimistä, imin varovasti ja välillä rohkeamminkin varoen koskemasta mihinkään, mihin ei voisi koskea ilman kondomia. Yhtäkkiä Ruokakaupan Poika alkoi täristä, kirosi hiljaa ja jokseenkin epätoivoisesti vetäen samalla henkeä sisään;  upotti kätensä hiuksiini; tunsin, miten kehonsa jäykistyi kauttaaltaan. 

Reisillehän se meni. Oho. Miten…liikuttavaa. Awwwww.

Ruokakaupan Poika naurahti hämillään, veti minut syliinsä, hamusi huuliani huulillaan.

“Sori hei, yritin pidätellä mutta en voinut mitään. Kyllä sä oot aika tiikeri.”

Jätin korjaamatta, että puumapas.

Siinäpä teille yöunien menettämiseksi mielikuvaa. Hih. 

---

*) Otsikko viittaa tämän postauksen kommenttikenttään, joka aiheutti lievästi sanottuna huutonaurua.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Liian lähellä; sun mies saa ihan saleen tietää. Ainakin toivon niin.

CougarWoman
CougarWoman

Don't hold your breath ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahhahhah. Fiksuimmat on tajunnu jo kauan kauan sitten, että tämä on kirjallisesti lahjakkaan keski-ikäisen kaupantädin fiktiota. Toimii ilmeisen hyvin. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei välttämättä fiksuimmat, mutta epäluuloisimmat ja kyynisimmät :D

Sinänsä aika turha aihe pohtia tämän todenperäisyyttä, mutta kiinnostava kysymys mun mielestä on se, miten tähän suhtautuu netiketti, ja Puuma itse. Onko jo olemassa jokin sosiaalinen konventio koskien keskusteluja aiheesta "oletko sinä ihan oikeasti sinä vai joku Jamppa45 Vantaalta"? Entä tikahtuuko Puuma nauruunsa vai onko lievästi ärsyttävää miettiä tapoja korostaa uskottavuutta, oli sitten kyseessä fakta tai fiktio?

CougarWoman
CougarWoman

Puuma tikahtuu enimmäkseen nauruunsa. :)

Mä kirjoitan tätä blogia ensisijaisesti fiilispohjalta, päiväkirjamaisesti - ja toisekseen siksi, että tykkään kirjoittamisesta; blogin pitäminen ikäänkuin "pakottaa" mua tuottamaan tekstiä enemmän tai vähemmän säännöllisesti. 

Jos joskus tulee tilaisuus vinkata konkreettisiin todisteisiin tarinan todenperäisyydestä (kuten esim. täällä), teen sen. Mutta en erikseen ala väen väkisin truuttasyöttämään uskottavuutta. Mua ei haittaa, uskovatko ihmiset vai ei.

vierailija (Ei varmistettu)

Sitäpä tämä :-D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mua taas kiinnostaa, mikä selitys tällä kertaa keksitään sille, että poika ei lue tätä blogia. Ei ole kovin vaikea etsiä googlehausta julkaisuluvan pyytämisen jälkeen itse lähettämäänsä kuvaa.

CougarWoman
CougarWoman

Mua taas kiinnostaa, miksei poika saisi lukea blogia ;) 

mayao (Ei varmistettu)

Wait what! Eikös Ym saanut kenkää duunista? Mikäs työkeikka tämä on-nykyisessä vielä vai onko hän jo löytänyt uuden työn?:)

..mites teillä hommat jatku tuon reisillemenon jälkeen? ;)

CougarWoman
CougarWoman

Juu, kenkää tuli joulukuussa, irtisanomisajalla vielä porskutellaan vanhassa työpaikassa. Uusia rautoja on toki tulessa. 

Olisi tullut turhan pitkä yksi postaus, jaksotan vähän tyyliin "jatkuu ensi numerossa" :P 

o.O (Ei varmistettu)

Mä oon nyt tässä yrittäny kommentoida jotain viimset 28 minuuttia. Ainut mitä keksin on että miten meni loppu ilta?!?!

CougarWoman
CougarWoman

:D :D :D 

Ks. yllä ;)

Rimanalitus (Ei varmistettu)

Onko äitisi opettanut, mitä kotirauha, tarkoittaa, kodin jokaiselle asukkaalle?
On moukan käytöstä tuoda seksipartnereita petetyn ihmisen omaan kotiin ja petiin.

Linkissä alla voi lukea, miten pahasti sattui petettyyn vaimoon, kun selvisi, että aviomies oli roudannut toisia naisia parin makuuhuoneeseen, vaimon työssä ollessa:

https://www.tukinet.net/keskustelu/viesti.tmpl?pager_current=1;grp=58;mi...

Kuinka moni lukijoista haluaisi, että omassa kodissa vierailisi toinen ****ssa,, kun ei itse ole paikalla?

CougarWoman
CougarWoman

Älä nyt äitini opetusten syyksi pistä tätä. :D 

Eli siis pettäminen on ookoo, kunhan se ei tapahdu kotona? 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kotona pettäminen on oman puolison mitätöintiä tuplasti, mukana on hänen kotirauhansa rikkomus.

Koti on ihmiselle henkisesti tärkeä, oma, intiimi tila ja turvapaikka. Jos ei ole moukka, kunnioittaa omaa puolisoaan edes sen verran, että jättää tämän oman kodin rauhan pettämisiltään. Useimmat miespettäjätkin ymmärtävät sen. Heistä vain moukimmat roudaa vieraita naisia kotiinsa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moukkamaisuus on sydämen sivistyksen puutetta. Tässä, kyvyttömyys ymmärtää kodin henkisiä arvoja muille ihmisille tai edes omille perheenjäsenilleen.

Koti on muille henkinen koti. Se liitetään äitiyteen, perheeseen ja elämän onnellisiin, turvallisiin arvoihin. Se on ihmisille usein rakkain paikka maailmassa. Paikka, jossa saa olla oma itsensä. Paikka, jossa perhe on yhdessä, kaikki omat rakkaat ihmiset ovat läsnä.

Paitsi moukille se on vain tila. Asunto. "Mun kämppä".

Vierailija (Ei varmistettu)

Sinäkö ymmärrät Puumaa paremmin, mitä koti merkitsee Puuman aviomiehelle? Epäilen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vain aviomies osaisi itse kertoa, haluaako se omasta kodistaan naimahuoneen. Mutta ei siltä kysytä.

CougarWoman
CougarWoman

"Vain aviomies osaisi itse kertoa"

1:48 - 1:52

Vierailija (Ei varmistettu)

Sori, Cougar - leikiksi lyöminen ei pelasta. Lilyssä paljon kodin arvoja ymmärtäviä, perheellisiä, lukijoita ja blokkareita. Minä häpeäisin heidän edessään, jos minä olisin sinä.

CougarWoman
CougarWoman

Ei tainnut ihan syttyä nyt ullakolle asti valo siitä, mitä tuolla edellisellä ajoin takaa... :D 

Mutta jep, et ole minä. Case closed? 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei haloo. _Älkää_tulko_huutelemaan_lukematta_koko_blogia_ tai herranjestas kirjoittakaa nyt kommenttinne edes sinne missä se kyseinen keskustelu on.

Jos sinä olisit Puuma, tekisit niin kuin Puuma tekee nyt. Teen töitä sellaisten ihmisten parissa, joiden elämä ei ole mennyt niin kuin Strömsössä, ja tuollainen luokitteleva ja tuomitseva ajattelutapa tekee heidän vaikeasta elämästään entistäkin vaikeampaa. En nyt tässä vihjaa, että Puumalla olisi ollut "vaikea elämä", mutta asiat eivät todellakaan koskaan ole niin yksinkertaisia, kuin päältä näyttää.

"Don't judge people - you never know what kind of battle they are fighting."

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos sinä olisit Puuma, tekisit niin kuin Puuma tekee nyt.
-järjetön lause.

_Älkää_tulko_huutelemaan_lukematta_koko_blogia_
-sinä et määrää

Kun julkaisee yksittäisiä postauksia Lily-portaalisssa, on satunnaislukijoita ja hekin saavat kommentoida. Täällä on kai Lilyn luomat säännöt, ei Puuman.

Löysää nutturaa (Ei varmistettu)

Satunnaislukijat voisivat lukea hieman enemmän kuin yhden postauksen ennen kuin lähtee arvostelemaan toista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi menkää nyt kaikenmaailman moraalinvartijat koloihinne nukkumaan. Tai lukekaa ainakin _koko blogi_kommentteineen_ ennen kuin tulette tähän kohtaan avautumaan. Keskustelut näistä asioista on käyty. Voidaan tietysti käydä uudelleen, jos tuotte jotain uutta näkökulmaa. Mutta tuo tuollainen huutelu nyt vain on kaikkien meidän ajan hukkaamista.

Puumalle haluaisin sanoa, että olisin kaivannut tarinaa myös niistä tunnelmista, jotka johtivat tähän nykyiseen tilanteeseen. Tietysti ne nyt ovat mitä ilmeisimmin niitä negatiivisempia fiiliksiä, että ymmärrän toki jos niistä ei jaksa kirjoittaa. Mutta näin lukijan näkövinkkelistä tämä uusi saalis tuli vähän puskasta, ja jäin kaipailemaan kokonaisempaa kuvaa Puuman omista tunnelmista ja ajatuksista, jotka johtivat tähän.

CougarWoman
CougarWoman

:D Toisaalta ihan loogista, että kun on Nuori Rakastaja numero 2, niin tulee myös moraalisaarna numero 2? ;) Mutta epäilen tosin itsekin että kyseessä ovat tosiaan vasta kyytiin hypänneet. Ja myönnän, etten ehkä jaksa kovinkaan perusteellisesti itseäni alkaa toistamaan... 

Joo, ehkä tosiaan olisi parasta tehdä oma postaus tunteista ja tunnelmista - tajuan että saattoi tulla vähän yllättäen, vaikka tosiaan oli sama Jaakobin paini tälläkin kertaa takana kuin Nörttipojankin kanssa aikoinaan. Pistän hautomoon! 

Eph (Ei varmistettu)

Tämä blogi on (varsinkin näin kaikki postaukset lukeneena) todella mielenkiintoinen. Aluksihan näitä katsoo aika mustavalkoisin silmin, mutta minullekin on tässä ajan kanssa käynyt niin, että meni useita kuukausia, ettei mies oikein halunnut seksiä. Se kokemus todella avasi mieltä ja itsetuntemusta: miten saakelin tärkeä osa seksuaalisuus on elämää, parisuhdetta ja ennen kaikkea minua itseäni. Meillä asia korjaantui pikkuhiljaa, ja tiedän todennäköisen syynkin tälle (mies käytti alkoholia aiemmin suhteellisen reippaasti ja omasta aloitteestaan jätti sen kokonaan pois - seksikin liittyi aikaisemmin alkoholiin tavalla tai toisella ja lopetuksen jälkeen seksikerrat vähenivät dramaattisesti). Mutta huh, ei ollut helppoa. Että tavallaan ymmärrän Puumaa, ja että tuollaiseen tilanteeseen ei vain ole helppoa ratkaisua.

CougarWoman
CougarWoman

Tiedoksi kommentoijille: kommentit, joissa minua herjataan horoperseeksi ym, poistetaan mahdollisimman pian asiattomina kommentteina.

Mikäli tulee tarvetta solvata lisää, kehotan ottamaan yhteyttä sähköpostitse, joka on ilmoitettu tontillani. Haluan pitää kommenttiketjun asiallisena, ja uskon että niin haluavat muutkin asiallisesti kommentoivat. 

Puuma kuittaa ja kiittää. 

Utelias (Ei varmistettu)

Olen lukenut koko blogisi läpi ja olen ihan koukussa. Jos unohdetaan kaikki moralisoinnit, niin elämäsi on todella tapahtumarikasta. Odotan jatkoa innolla. Sitä mietin, että tehän yritätte lasta, niin jos ja kun sen saatte, niin loppuuko pettäminen? Samat ongelmathan teillä kuitenkin edelleen olisi mitkä sinut ajaa pettämään.

CougarWoman
CougarWoman

Hei, kiitos palautteesta! <3

Tähän jo aika tuoreiltaan vastasinkin nimimerkille Minä tiedän kaiken paremmin (27.1.2015 08:58), vastaukseen täältä

Nyyttimerkki (Ei varmistettu)

Missä koirat? Lukitsit pesuhuoneeseen?

CougarWoman
CougarWoman

Toinen (isompi) oli olohuoneessa ja toinen eteisessä tervehtimässä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.