Kaikille mielensäpahoittajille

Töissä on vähän draamaa (so. ei ole aikaa edes blogata), joten perjantaipostaus on tällä kertaa yksinkertaisesti linkki mielensäpahoittamisen alkeisiin. Suosittelen varsinkin kaikille niille trolleille, jotka silloin tällöin hylkäävät asemapaikkansa sillan alla ja alkavat rähistä virtuaalisesti, jotta muillakin olisi yhtä paha mieli kuin heillä itsellään. 

Tässä on kyllä tietysti hyvää harjoitusta itse kullekin, sillä välillä tuntuu, että nykyaikana ei osata pahoittaa mieltä tarpeeksi kokonaisvaltaisesti. Tämä video tarjoaa hyvät eväät tähän anti-mindfullnessiin, ja näillä ohjeilla paha olo pesiytyy sieluun varmasti pidemmäksikin aikaa, josta sitä voi sitten kätevästi levittää sekä lähiympäristöön että ihan vaikka ventovieraillekin!

Nykymaailma on sen verran vaaleanpunaista hattaraa ja yleistä positiivisuutta ja lähimmäisenrakkautta, että tämmöiset videot tulevat kyllä todella tarpeeseen. 

Jaa että hyvää viikonloppua vai? Nyt kyllä pahoitin mieleni siitä, että oletit, että minun viikonloppuni olisi automaattisesti hyvä. Lupaan myös pahoittaa mieleni jokaisesta kommenttiboksiin lävähtäneestä kommentista. Tämä blogihan on kuollut kuitenkin, ja työkiireetkin ovat vain tekosyy, sillä enhän minä tätä itselleni kirjoita, vaan teille. 

Kommentit (2)
  1. JP Sears on ihan paras!

  2. Kyllä mä nyt niin mieleni pahoitin, että minua, lukijaa, mielensäpahoittajaksi epäillään. En muuten oo yhtään! Niin oon positiivinen ihminen, jotta oksat pois. Jos vaan hyvää hyvyyttään vähän faktoja täällä jakaa yksinkertaisille kanssaihmisille, niin kuin sen, että tää ploki on kuolemassa, niin siitäkin sitten… vaikka parhaani oon yrittänyt ’kyynel’ 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *