Karmic curveball

CougarWoman

Maanantain postauksessa harmittelin Sossupojan feidaamista, jolle on – samaisen postauksen kommenttikentän minua valistettua – kuulemma ilmiönä ihan oma nimikin: ghostaaminen.

Sanottakoon heti kärkeen, että ghostaaminen on ihan persiistä. Mutta tällä kertaa se laukaisi tapahtumasarjan, joka pisti minut paitsi hymyilemään Irvikissahymyä, myöskin miettimään, että Karma taisi taas heittää yllätyskierrepallon. Everything happens for a reason? 

Perjantai-illalle allakka oli siis yllätystyhjä, joten hienoisen suostuttelun jälkeen naapurin poika (ei se hetero) tuli pitämään minulle seuraa. Nautittiin alkoholipitoisia juomia ja puhuttiin niitä näitä, kunnes keskustelu kääntyi muihin saman kadun naapureihimme.

Meidän katu on ns. hienostokatu; omakotitalot ovat isoja, pihat hoidettuja (köhköh, juu kyllä mekin se nurtsi ajetaan kun muistetaan) ja perheet ovat suurimmaksi osaksi hyvin palkatussa ansiotyössä. Mutta sekä minä että naapurin poika kaipaamme…noh, jonkin näköistä yhteisöhenkisyyttä; että olisi vaikka jotain kivoja kesäjuhlia, että pieni umpikujakatumme tekisi edes joskus jotain yhdessä (kadulla on arviolta noin viitisentoista taloa, eli mistään megakekkereistä ei edes olisi kysymys). 

Aloimme Kuningas Alkoholin inspiroimina suunnitella grillijuhlia tulevalle kesälle; kestit voisi pitää meidän puutarhassamme, ja sateen varalta voisi vuokrata juhlateltan. Spekuloimme myös, ketä tulisi paikalle, ja poika hihkaisi riemuissaan, että toivottavasti ainakin se älyttömän söpö T kadun loppupäästä. Että olisi silmänruokaa(kin).

Minä vaivasin aivojani ja muistinkin hetken kelauksen jälkeen nuoren ja hoikan komistuksen, jolle olin iloisena ja vähän otettunakin takaisinmoikkaillut; tällä kun on niinä harvoina kertoina, kun näemme toisiamme sattumalta, tapana hymyillä hurmaavasti ja tervehtiä. Naapurin poika tiesi pojan nimenkin, olipa ihan kavereita Facebookissakin; ja yllytti minuakin lähettämään T:lle kaveripyynnön. Kauaa ei tarvinut suostutella – T:n (ranta)kuvat saivat mielikuvituksen laukkaamaan.   

Vähän ajan päästä puhelin sanoi pling, T oli hyväksynyt kutsuni ja lähettänyt minulle saman tien yksityisviestiä. Että kiva kun pyysin häntä kaveriksi, ja mitä kuuluu perjantai-iltaan.

Päädyimme viestittelemään kello neljään aamulla (ja olisimme varmaan viestitelleet pidempäänkin, mutta sammuin nukahdin kesken viestittelyn). 

Seuraavana päivänä viestittely jatkui semmoisella vauhdilla, että puhelin piti laittaa lataukseen jo heti puoliltapäivin; viestien sävy muuttui tunti tunnilta yhä rohkeammaksi, ja ennen kuin huomasinkaan, olimme tulleet sopineeksi tapaavamme vielä samana iltana.

Tätä ei olisi koskaan tapahtunut, ellei Sossupoika olisi tehnyt ohareita. 

Kommentit

iidami
Bambino

... Don't poop where you eat!

CougarWoman
CougarWoman

Haha, joo, sama kävi mielessä...molemmilla. Toisaalta se vaan lisää sitä jännitystä. En olisi kyllä tähän lähtenyt, jos en olisi avoimessa suhteessa! 

Riinamari (Ei varmistettu)

Ehkä tarkempi avoimen suhteen pelisääntöjen läpikäyminen olisi ollut tarpeen.

Olisi ikävä tilanne, jos perheenjäsenten tietoon kantautuisi vihjeitä "hienostorouvan" edesottamuksista....

CougarWoman
CougarWoman

Hehe, olisi kai pitänyt mainita että me ollaan tuon 'hienostokadun' mustat lampaat - hitsinvitsi tatuointeja ja kaikkia. :D 

Kenen perheenjäsenten? 

Riinamari (Ei varmistettu)

Molempien osapuolten tietenkin. Sinun kohdallasi aviomiehesi...ja eivätkö hänen vanhempansakin asu siinä jossain lähistöllä...?

Avoimessakin suhteessa kannattanee kuitenkin tehdä kriittisiä tilannearvioita.

CougarWoman
CougarWoman

Niin - en nyt vain ihan ymmärrä että mikä tässä on niin "väärin" - molempien vanhemmatkin kun tietävät avoimesta suhteestamme...

Nuumi (Ei varmistettu)

Itse kyllä varmistaisin puolisoltani, onko hänelle ok, että avoimesta suhteesta tiedetään ihan ykeisestikin. Koska tuo vaara siinä nyt on, jos sana rupeaa leviämään naapurustossa.
Useat avoimessa suhteessa elävät pariskunnat kertovat suhdemuodostaan harkitusti vain ihan lähimmille ystävilleen tai perheenjäsenilleen, koska ihmisten ymmärrys tällaista elämäntapaa kohtaan on kovin rajallinen, mikä saattaa hankaloittaa elämää yllättävilläkin tavoilla. Siksi on reilua, ettei ns. sotke omaa pesäänsä ellei se ole molemmalle avoimen suhteen osapuolelle ihan ok.
Mutta ehkäpä olettekin jo keskustelleet Ykkösmiehen kanssa tästä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko pillu jo märkänä uutta isoa melaa odotellessa?

CougarWoman
CougarWoman

Otas, Reino, nyt se käsi pois housuista jookos. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Et ole noille miehille mitään muuta kuin pillu pantavaksi.Säälittävää..

CougarWoman
CougarWoman

Heh, no vaikka niin olisikin, niin seksiähän tässä ensisijaisesti ollaankin puolin ja toisin hakemassa. Eli eipä se minun mielestäni mitenkään erityisen säälittävää ole - ja niin kauan, kuin itselläni on siitä hyvät fiilikset, niin mikäpä siinä. Ja niin kauan - suoraan sanoen - aivan sama, mitä sinä, rakas kommentoija, asiasta ajattelet. Pus! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hienon yhteisölliseltä kuulostavat nuo grillijuhlasuunnitelmat. (Ja yhteisöllisyyttä tuo naapurin kanssa viestittelykin :D) Kun joskus omakotialueelle tulevaisuudessa toivottavasti muutan, toivon että saamme naapureista rentoa illanviettoseuraa. Vähän noin kuin tekin tuon ei heteron naapurin pojan kanssa olette iltaa istuneet. Jotkut toki haluavat pitää oman rauhansa, mutta uskon, että monet kaipaavat sitä yhteisöllisyyttä minkä moderni arki on kadottanut. Ennen kyläyhteisössä tarvitsi naapureiden apua enemmän ja tv ja muut vempaimet eivät viihdyttäneet iltoja, joten ihmiset hakeutuivat toistensa luo. Nykyään itsensä viihdyttäminen onnistuu paremmin. Kauempana asuvien ystävien tapaaminen ja kylään kutsuminen vaatii usein suurempia järjestelyjä ja aikataulujen yhteensovittamista. Itse kaipaan spontaanimpaa sosiaalisuutta :) (vaikka mennen tullen ovesta sisään kävelevät naapurit olisivat varmasti se toinen yliyhteisöllinen ääripää :D)

Kittykat (Ei varmistettu)

Asiasta kolmanteen, olisiko Puumalla tähän mitään nasevaa kommenttia tai näkökulmaa..?
http://www.kauneusjaterveys.fi/seksi-suhteet/seksi/seksitutkimus-naisen-...

CougarWoman
CougarWoman

Heh, että onko! :D Varmaan ihan omaksi postaukseksi asti, luultavasti maanantaille pistän, jos ehdin makustella asiaa kunnolla sitä ennen. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Avionrikkomisesta avionrikkomiseen. Mitä luulet, että Jumala sanoo sinulle viimeisellä tuomiolla?

CougarWoman
CougarWoman

Se sanoo, että hyvin sä vedit ja lähimmäisiäsi kuin itseäsi rakastit. :) Näin me ainakin Puusepän kanssa ollaan päätetty. 

Minta (Ei varmistettu)

:) &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Jeesus sanoi että jo ajatukset toista kuin omaa puolisia kohtaan on syntiä. Oletko sortunut siihen?

CougarWoman
CougarWoman

Raamatussa sanotaan myös, että se, joka on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven... ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja miten Jeesus sanoikaan sen jälkeen naiselle "Mene äläkä TÄSTEDES syntiä tee!" Raamattu sanoo että jos me tahalleen teemme syntiä ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä (kirj hepr 10:26-27). Joten me ei voida vaan tehdä syntiä ja olettaa, että kaikki pelastuvat. Niin ei Pyhä Henki sano. Pyhä Henki käskee sinua uskomaan ja tekemään parannuksen elämässä, muuten koittaa tulijärvi

CougarWoman
CougarWoman

Khyl, khyl, on tiedossa. Jos siis tuohon ylipäätään uskoo. 

En ala enempää selventämään minun omia dogmejani, katson, että blogini kommenttikenttä ei ole ehkä ihan maailman paras paikka uskonnolliseen debaattiin siitä, kuka joutuu mihinkin kuoleman jälkeen. Pointtisi tuli kuitenkin selväksi, kiitos ja hyvää kevättä sinulle! :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.