Kevyttä kenttäflirttiä

Kyllä se nyt kuulkaa vaan on nähtävästi ihan aikuisten oikeasti niin, että iloisuus ja onnellisuus säteilee ulospäin ja tekee ihmisen kuin ihmisen kauniiksi.

Paluumatkalla Mr. Mossadin luota. Autossa; punaposkisena, säihkyväsilmäisenä, hyväntuulisena, hymyilevänä siitäkin huolimatta, että olen ajoittanut lähtöni pahimpaan ruuhka-aikaan.

Edes persiissä riippuva Audi, joka tulee ohituskaistalla niin lähelle, että näen pukumiehen silmämunat ja hiissaa jatkuvasti kahden kaistan välillä kun yrittää kurkkia ohitseni, ei jaksa ärsyttää; livahdan kahden rekan väliin ja päästän tärkeän setämiehen munanjatkeineen edelleni (mikä ei tosin hyödytä yhtään mitään, sillä edessään on vielä 20 autoa, jotka matelevat tasan samaa vauhtia kuin minäkin tein).

Setämies mulkaisee pahasti ikään kuin koko ruuhka olisi minun vikani, minä vilkutan hymyillen onnistuen juuri ja juuri tukahduttamaan haluni lähettää lentosuukko. Maltan jopa olla liimautumatta persiiseensä (kosto!), pidän riittävän turvavälin.

Huomioni kiinnittyy autoon, joka oli juuri takanani, mutta joka nyt on vierelläni ja jää siihen, vaikka tilaa ohittaa olisi. Vilkaisen kuskia; arviolta kolmekymppinen tosisöpö vaalea mies, ihan kiva viikinkiparransänki, käsivarsitatuointi ja keskivertoa pidemmät hiukset. Kuski hymyilee ja katsoo pitkään. Minuako?

Käännän katseeni hetkellisesti häkeltyneenä pois, ja kun katson uudelleen, kuski katsoo minua yhä pitkään hymyillen, ennen kuin joutuu painamaan kaasua, sillä perässä tulevat pitkästyvät.

Hetken päästä tulee tilanne, jossa minä ohitan Viikinkisängen. Tällä kertaa minä otan katsekontaktia, ja Viikinkisänki hymyilee jo hammasrivinsä paljastaen. Minä hymyilen takaisin, mutta en jää liikenteen tukoksi, vaan palaan Viikinkisängen eteen oikealle kaistalle.

Tilanne on hämmentävä; kukaan ei ole muistaakseni ikinä flirttaillut minulle näin näkyvästi liikenteessä. En oikein tiedä, pitäisikö loukkaantua vai vaan nauttia tilanteesta, mutta päädyn jälkimmäiseen. No toki!

Viikinkisänki ohittaa taas ja jää taas tuijottamaan viereiselle kaistalle, iskee nyt jo silmää hymyillen. Minä hymyilen takaisin ja ilmehdin silmilläni kulmakarvojani kevyesti kohottaen, Viikinkisänki alkaa nauraa ja ohittaa; palaa kaistalle eteeni ja laittaa oikean vilkun päälle sen merkiksi, että on poistumassa moottoritien seuraavasta liittymästä.

Hänen ryhmittyessään poistumiskaistalle kiiruhdan vielä vierelleen ja vilkutan; Viikinkisänki vilkuttaa takaisin ja iskee vielä kerran silmää.

Kotiuduttuani lähetän Mr. Mossadille viestin (hän pyytää aina ilmoittamaan, kun olen turvallisesti kotona, awwww) ja kerron ällistyneenä tapahtuneesta.

Mr. Mossad vastaa nauruemojilla.

“Well that doesn’t surprise me at all. When you left me you looked so beautiful and fuckable I already worried if you’d make it back to your car before getting hit on.”

awwww.gif

Kommentit (5)
 1. Erään kerran junassa istuessani, matkalla treffeille, joten jännitystä oli sopivast ilmassa, havaitsin katseen käytävän toiselta puolen. Se häiritsi ja nyin hameeni helmaa alemmas. Katse oli ystävällinen ja intesiivinen. Olin olevinani etten muka huomaisi. Hävytön mies. Mukavan näköinen ja huomaisin ajattelevani, että jos en olisi menossa treffeille, niin olisinko vastannut katseeseen ja ajatellut siitä toisin. 

  Pysäkki. Mies astui ulos. Onneksi hän katsoi vielä taakseen ja sain lähetettyä lentosuukon. Vastauksena ilahtunut hymy ja silmänisku. 

  Melkein menetin hetken iloa. Onneksi en. 

  Treffit eivät olleet onnustuneet. 

  1. Mikähän siinä on, että ihan ystävälliseenkiin flirttiin on joskus niin vaikea suhtautua siihen sopivalla kepeydellä? Kun vaan pitäisi uskaltaa ja heittäytyä hetkeen – mitä siinä voisi muka käydä? Ei mitään pahaa kai ainakaan. 

   1. Sanopa muuta. Tästä syystä kuljenkin niin, etten enää harmistu, jos joku hymyilee, iskee silmää tai katsoo sopimattoman pitkään. Sehän on vain katse, viaton flirtti. 

 2. Puuma, oot niin hyvä kirjoittamaan! Aina ilo lukea tekstejäsi. Kiitos mahtavasta blogista ja kivaa kesää sinulle 🙂

  1. Oih, kiitos ihana! <3

   Kivaa kesää myös sinulle 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *