Lasten ja humalaisten suusta?

Minulle on tullut tavaksi heti herättyäni tarkistaa kännykkääni mahdollisesti tulleet viestit; Logistiikkapomo valvoo iltaisin huomattavasti myöhempään kuin minä (minä vässykkä kun menen viimeistään kymmeneltä, mutta mieluummin jo puoli kymmeneltä nukkumaan), ja lähettää minulle usein viestin tai parikin.

Eilen olin tukehtua nauruuni; termi huutonauru sai täysin uuden merkityksen. Onneksi olin yksin kotona. 

Logistiikkapomo oli nimittäin keskiviikkoiltana ottanut osaa kaverinsa polttareihin, ja viestit alkoivat yhdentoista maissa illalla ja jatkuivat pitkälle aamuyöhön.

”Ollaan nyt baarissa, mutta mieluummin tulisin sun kainaloon!”

”Mä taidan olla jo vähän humalassa kun sormet meinaa osua koko ajan väärille kirjaimille! Mutta halusin sanoa että oot seksikäs!”

”Ööööhhhh mun ei varmaan kannattaisi jatkaa tätä tekstailua kun säkin oot jo nukkumassa…mutta kun mulla on sua ikävä! Mkiset oot äällä!”

”Mä hluisin kömpii sun kainalaan eiku oho mä ssanouin sen jo mutta eise mitään voin sanoa uudestaankin eil tosiaan: haulan tula sun kainaloon! Mullon sua ikävä! !!”

”Tiiätkö hakuisin nyt suudekka sua ja halia ja ihan vaam okla lähellä”

”Oon n”

”Oho siis oon nyt htoellissa ja makaan sängyssä ja oisirpa nyt täällä niin…hmmm! Tytkään susta ihana nainen!!!! Oot mulle ralas! !!”

…Ja myöhemmin aamulla…

”Huomenta! Taisit saada aamun naurut viimeöisistä…mutta olihan nitten kaikkien typojen seassa kuitenkin totuuden siemen. Lasten ja humalaisten suusta kuulee totuuden vai miten se meni! 😉 On muuten aika rapsakka olo nyt :D”

Viestiä seurasi kuva erittäin viirusilmäisestä miehestä, joka makasi yläkroppa paljaana sängyssä, kieli suusta ulkona. 

Se sai aikaan toisen huutonaurupuuskan. 

drunk_texting.jpg

 

Kommentit (19)
 1. Olen sinkku ja deittailen sinkkumiehiä. Kohtalaisen huonolla lykyllä. Ihan nätti ja fiksu oon kuitenkin.
  Pitäisikö satsata varattuihin???!!!??
  Jos se onkin niin, että vasta pitkään pihtauksen kohteena ollut tajuaa arvostaa naista, joka on kiinnostunut?
  Olla kerrankin se vihreämpi ruoho aidan toisella puolella?

  En tiiä. Villi ajatus. Ja vähön läpällä heitetty. Mutta toimisiko se sitten, jos en itse ole varattu. Ei kai.
  Voi kyllä olla, että se on juuri ykkösmiehen tuoma perusturva, joka (myös) auttaa Cougaria olemaan niin rento, että miehet hullaantuvat häneen.

  Joo. Jännä ajatusleikki, mutta minä annan olla.

  1. Loistavaa – pohdiskelu, päätelmä ja päätös samassa kommentissa! 😀 

   Mutta mä luulen, että voit olla oikeassa tuossa ”perusturva”-asiassa. Mä en juurikaan ole mitään muuta kuin mitä oikeasti olen (keho mukaanlukien, en peittele enkä häpeile mitään), enkä osaa pelätä säikyttäväni miehiä pois avoimuudellani – ehkä tämä vähän ehkä naiivikin suhtautuminen tosiaan on se, mikä vetoaa? Että on sataprosenttisesti ja intensiivisesti kiinni just siinä hetkessä vailla sen suurempia tulevaisuudensuunnitelmia tai -vaatimuksia?

   1. Se sama vierailija vielä
    23.11.2015, 15:28

    Uskon tohon. Huhhuh. Miten oletkaan päätynyt tuollaiseen tilanteeseen, josta olen aina vitsaillut. Että pari kolme-neljä miestä olis mulle sopiva määrä. Kunhan en vain sais tietää heidän muista mahdollisista jutuistaan mitään, vaan elää illuusiossa, että heillä ei ole muita.
    En nyt kuitenkaan jaksa ruveta metsästämään ENSIN ykkösmiestä itselleni :D. ”Haluatko kanssani seksittömään bestis-avioliittoon?” Öö..

    1. Ehkä sä olet jonkin sortin polyamoristi? 🙂 

     Haha, en mäkään meidän liittoa ihan noin Ykkösmiehelle pukenut…eihän se alun perin ollut tarkoituskaan noin mennä. Mutta toimii näinkin. 

 2. Tässä kun blogissa alkaa jo olla kasassa kokemuksia useammasta varatusta, seksittömässä suhteessa elävästä miehestä, alkaisi näyttää siltä, että jokainen on ainakin jollain tasolla ihastunut suhun hyvin nopeasti ja syvemmin kuin alkujaan oli tarkoitus. Anonyymit tietenkin pitävät sua vain helposti höynäytettävissä olevana naisena, mutta voisikohan sittenkin olla ennemminkin kyse siitä, että nyt ollaan sen äärellä, miten seksi ja tunteet nyt kerta kaikkiaan kuuluu yhteen, miehilläkin? Että kun pitkään jatkuvasti torjuttu mies vihdoinkin taas saa, se myös kehittää nopeasti tunteita naista kohtaan? Siitähän on naistenlehdet juttuja täynnä, miten miehet tarvitsee seksiä rakastaakseen ja naisilla toisinpäin, mutta toisaalta, onko tämä aikuisten miesten seksin jälkeinen ihastus yhtään eri ilmiö kuin teinityttöjen ihastuminen niihin pahispoikiin, jotka ovat tyttöä pari kertaa patjana käyttäneet?

  1. Varmasti hyvinkin näin, että tultuaan pitkään torjutuksi ja koettuaan itsensä taas pitkästä aikaa halutuksi alkaa muodostamaan helliä tunteita tätä toista kohtaan, joka tämän tunteen sai aikaan . Vaikka ei lähtökohtaisesti pettäjäsivustolta mitään tunnepuolella sytyttävää hakisikaan, käy siinä varmasti usein näin, kun kohtaa jonkun joka pitkästä aikaa haluaa ja ”herättää eloon”. Varsinkin kun Puuma on suhtautunut näihin miehiin ilmeisen lämmöllä, ihmisinä, ei siis vain kylmän mekaanisesti, ”harrastetaan seksiä kiitos näkemiin”-mentaliteetilla…

   1. Mä luulen kanssa joo, että miehillä (ainakin tietyn tyyppisillä, ainakin niillä jotka vetoaa minuun) on ihan samanlainen tarve siihen hellyyteen ja tunteiluun liittonsa ulkopuolella, elleivät sitä tosiaan liiton sisällä saa. Enkä tosiaan edes haluaisi kohdella näitä miehiä pelkkinä peniksinä, ei musta sellaiseen varmaan edes ole… Intiimi kanssakäyminen on niin paljon muutakin kuin se pelkkä yhdyntä. 

  2. Mielenkiintoinen näkökulma! Mä olen toistaiseksi ainakin (kop kop puuta) onnistunut tosiaan olemaan tapaamatta miehiä, jotka eivät olisi olleet myös tunnepuolella mukana – joskus tosin vähän liiankin kanssa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *