Lihavan naapurintädin science fiction

CougarWoman

Tämän postauksen kommenttikentässä epäiltiin – taas kerran – blogini aitoutta. (Huokaus.) Perusteeksi blogini epäaitoudelle esitettiin muun muassa seuraava lause:

“Ei ne lihavat naapurintädit taida olla naapurinpoikien himon kohde ihan oikeassa elämässä.”

Sen enempää ottamatta kantaa blogini autenttisuuteen  – johan joku vakilukijanikin ehti todeta, että mitä väliä sillä, onko faktaa vai fiktiota, kunhan on viihdyttävää – haluan kuitenkin pysähtyä tähän lauseeseen.

En tiedä, onko vika minussa vaiko kommentoijassa itsessään, mutta minun mielestäni on surullista elää maailmassa, jossa edes se lihava naapurintäti ei hetkeäkään voisi kuvitella olevansa juurikin sen komean naapurin pojan himon kohde.

Mistä sitä kukaan tietää, kuka ketäkin himoitsee.

Minä esimerkiksi olen huomannut himoitsevani pitkiä ja laihoja, seksin saralla kokemattomia nörttipoikia. Olen myös huomannut, miten suurena yllätyksenä tämä heille tulee; heistä on vaikeaa uskoa, että joku ihan oikeasti himoitsee heitä, pitää heitä ihanina. Miksi? Miksi ihanat nörttipojat eivät katso itseään peilistä hymyillen ja iske itselleen silmää, miksi he eivät uskalla mennä puhumaan naisille baarissa? 

Minun mielestäni on surullista, että ihminen arvotetaan "julkisesti" pelkkien fyysisten avujensa perusteella; että ihminen kategorisoidaan yleisten mallien ja käsitysten mukaan joko himottavaksi tai rumaksi ja siten epähimottavaksi. Että tässä maailmassa suurin osa ihmisistä tuntee olevansa…mitä? Vähempiarvoisempi ihminen? Vähemmän ihminen?

Okei – on ihan ookoo että meillä on tiettyjä ulkonäöllisiä, henkilökohtaisia preferenssejä. Minullakin on, vaikka olenkin ylipainoinen. (Niin, ajatelkaa nyt - läski JA vielä kranttu! Ettäskehtaa!) Voin jopa sanoa, että minulla on tiettyjä kriteerejä esimerkiksi uutta seksipartneriani valitessani. Se on ihan ymmärrettävääkin, jokaisella on oma henkilökohtainen mieltymyksensä. Mutta se pidetään yleensä henkilökohtaisena.

Metsään mennään ja pahasti siinä vaiheessa, kun aletaan arvottamaan toista ihmistä "julkisesti" omaan  tai yleiseen kauneuskäsitykseen vedoten. Kyllä minun mielestäni lihavien naapurintätienkin täytyy pystyä ajattelemaan, ettei olisi mahdotonta olla sen naapurin pojan himon kohde. Että se itseasiassa voisi olla ihan täysin mahdollistakin.

Että se naapurin 20-vuotias, sixpackin omaava nuorukainen, olisikin oikeasti niin viehtynyt siihen naapurintädin persoonaan, ettei ulkokuorella ole enää niin väliä. Että se naapurin komea poika oikeasti olisikin jo pidemmän aikaa fantasioinut, miltä tuntuisi upottaa piikkitukkainen pojanpäänsä noitten uhkeitten rintojen väliin, ja antaa 15 vuotta vanhemman naapurinrouvan opettaa - ja kunnolla! minkälaista seksi on. Ja että se ottaisi sille vielä uusinnan muutamaa viikkoa myöhemmin. Tämmöistäkin on tapahtunut. Ihan oikeasti. Olin nimittäin itse paikalla. 

Science fiction on tarkoituksella epäuskottavaa, fiktiota, kuten nimikin jo sanoo. Lihavien naapurintätien, laihojen nörttipoikien tai lyhyiden kaljujen himoamisessa ei pitäisi olla mitään epäuskottavaa. Että avaruusolento laskeutui lentävällä lautasella pihalleni viime yönä – okei, tätä sopii epäillä. Mutta että ihminen ei voi himoita toista ihmistä, koska tämä on tietyn näköinen…ei. Minä en halua epäillä sitä ikinä. Ja myös: koska minun päähäni ei yksinkertaisesti mahdu, että joku ei voisi himoita minua, yllättävän useat ihmiset himoitsevat minua. Siinäpä mantra kaikille heikon seksuaalisen itsetunnon omaaville. 

Ja siltikin – maailmassa on sekä rumia että kauniita ihmisiä. 

En vain enää puhu ulkonäöstä. 

Puumalla meinasi nyrjähtää aivot tätä pohtiessa.

Kommentit

evepaa

Tätä asiaa en ite myöskään ymmärrä. Miksei joku voisi himoita jotakin mikä ei miellytä toisen silmää? Ei se tarkoita automaattisesti, ettei se voisi miellyttää jotakuta toista ja jopa suurestikin. Yhtälailla se sixpackilla varustettu lihaksikas mies tai se täydellisen hoikan tiimalasivartalon omaava nainen voi olla toisen silmään täysin turnoff näky. Ei kaikki vaan halua samoja asioita ja sehän nimenomaan on parasta tässä maailmassa. Jokaiselle löytyy jotakin - ja jokaiselle joku :)

Hieno ja niin tärkeä aihe, kiitos. Todisteita niiden "lihavien" naapurintätien, perheenäitien yms himoitsemisesta tulee myös täältä. Taitaa olla niin että tasapainoisen, itsensä kanssa sinut olevan aikuisen naisen itsetunto, myös se seksuaalinen, lähtee elämänkokemuksesta ja itsetuntemuksesta, siihen ei vaikuta ulkonäkö tai ne kilot ja se näkyy kanssaihmisille säteilynä ja tietyin silmin katsoessa myös seksikkyytenä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Viedäkseni tätä asiaa vielä eteenpäin, kuka ihme voisi himoita vammautunutta henkilöä!?!? Todellakin tuollaisten lauseiden, joita sinullekin ollaan blogissasi kommentteina heitetty, kirjoittajat ovat vain äärimmäisen vammautuneita asenteeltaan...peace

Nimetön (Ei varmistettu)

CWlle kuitenkin muistutuksena, ettei se VSn sivusto ihan vastaa realityä. Siellä varatut (!) ihmiset hakevat juuri sitä yhtä asiaa ja siihen tarkoitukseen yleensä kelpuutetaan monenlaista naista. Varsinkin kun niistä on siellä sivustoilla pula. Realismia on se, että baarissa ei välttämättä se pullukampi tai ei-niin kauniin ulkonäön omaava saa ketään juttuseuraa seksiehdotuksista puhumattakaan.

CougarWoman
CougarWoman

No eipä ole ainakaan minun realismiani, "flaksi" käy ihan yhtä hyvin livenäkin, kuten esimerkiksi tapaus Naapurinpojasta (tai Ruokakaupan pojasta, tai..) olisi voinut päätellä... 

Mä olen ollut "pullukampi" koko elämäni, eikä seurasta ole ollut koskaan puutetta. Melkein kaikki ex-poikaystävänikin olen ihan perinteisesti baarissa tavannut... :)

Nennukka (Ei varmistettu)

Minäkään en suostu uskomaan, että seksuaalinen viehtymys rajoittuisi vain nykyihanteiden mukaisiin vartaloihin/henkilöihin. Itse olen myös ollut koko aikuisikäni sellainen "pehmeä", mutta silti raamikas. Baarissa riittää pitkiä katseita ja seuraakin... silti väitän että se mikä vastakkaisen sukupuolen huomion herättää, on hyvä itsetunto ja pilke silmäkulmassa. Rento suhtautuminen kaikkiin ihmisiin ja uteliaisuus joka tietenkin ilmenee seksuaalisesti haluna kokeilla kaikenlaista uutta.
Rehevä vartalo varustettuna seksuaalisella haasteella, vai barbi tyhjällä katseella? En usko että monikaan miettii ;D
Kiitos blogistasi, kamppailemme samojen asioiden ja ajatusten kanssa <3

Huoh (Ei varmistettu)

Tuota noin, "barbi tyhjällä katseella?" Tämä kommentti taasen haiskahti ihan pikkuisen liikaa sellaselta suoraviivaiselta normien mukainen kauneus = tyhmyys -olettamukselta. Kuten tässä Puuman erinomaisessa hyvässä postauksessakin sanotaan "on surullista, että ihminen arvotetaan "julkisesti" pelkkien fyysisten avujensa perusteella; että ihminen kategorisoidaan yleisten mallien ja käsitysten mukaan joko himottavaksi tai rumaksi ja siten epähimottavaksi." Tämä pätee joka suuntaan, myös älykkyyteen ja persoonaan.

Tää on tärkeä keskustelunaihe mutta voisiko edes joskus käydä sitä ilman sitä tylsää olettamusta että ns. nykyajan yleistä kauneusihannetta vastaava nainen on automaattisesti jotenkin tyhjäkatseinen, ja mahdollisesti jopa huonolla itsetunnolla varustettu yksinkertainen bimbo tai barbi joka on sängyssäkin ihan lahna? Ihan totta, ois kiva.

CougarWoman
CougarWoman

Tää on kyllä hyvä pointti. Huomaan nimittäin itsekin, että kategorisoin "komeita miehiä" heti ulkonäkökeskeisiksi ja joskus jopa vähän bimboiksi (keissi Bile-Dani). Toisaalta taas, joskus kun olen yrittänyt olla näissä asioissa "neutraalimpi", on tullut aika huolella takkiin (Finanssimies).

Mutta joo, ei pitäisi yleistää! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei minunkaan päähäni mahdu miksi komea sixpackillä varustettu naapurinpoika ei haluaisi kaltaistasi narsistista lihavaa tupakoivaa ah niin täydellistä nasta....joka on aina oikeassa ja jonka elämää eivät häiritse yhtään negatiiviset tai vähänkään eri mieltä olevat kommentit :D :D

CougarWoman
CougarWoman

Ei se haittaa, vaikka se ei päähäsi mahdukaan, kunhan olet itse sinut asian kanssa. Pus <3 

11.36 (Ei varmistettu)

Ainakin varmaan osittain pettäjäsivustolla ja baarissa ollaan liikkeellä eri motiivilla. Pidempiaikaista sivusuhdetta hakevat käyttänevät sivustoja.

Olen löytänyt netistä paljon itseäni kuumempaa seuraa. Esim. yksi pirun komea, kiva ja fiksu mies bongasi minut sieltä. Hän ei halua vaihtuvia seksikumppaneita vaan pitkäaikaisen ikäiseni (45-v.) rakastajattaren. Itsetuntoni kestää sen kyllä, että emme liiku yhdessä julkisesti vaan nautimme toisistamme privaatisti! ;)

11.36 (Ei varmistettu)

Lisään vielä, että en itse halua puumailla julkisesti...Nautin kolmekymppiset - ja jopa alle - kuumikset mieluummin omana pikku mieltymyksenäni...

höpön höpön (Ei varmistettu)

Ihmiset on yksilöitä. Mulla on kaveri, joka on koko elämänsä ollut ei pullukka vaan ihan aidosti lihava ja tästä huolimatta viettänyt meistä kaikista ehdottomasti menevimmät sinkkuvuodet...

ei pitäis (Ei varmistettu)

Toi kommenttisi nörttipojista on muuten totta! Itsekin himoitsen laihoja poikia, tosin itsekutsun heitä nimellä urheilijanuorukainen. Otin sellaisen jopa aviomiehekseni ja on ollut upeaa huomata miten se itseään täysin arvostamaton ja sosiaalisia tilanteita pelkäävä poika on kasvanut itsevarmemmaksi mieheksi jolla on kavereita joiden kanssa mennä viettämään iltaa! Oli kavereita toki ennenkin mutta illan istujaisiin lähtö oli tuskailun ja pähkäilyn takana, nyt niitä järjestellään itse ja sinne mennään innoissaan. Nykyään saatan kokea jopa mustasukkasuutta sekä ylpeyttä kun muutkin naiset katselevat miestäni sillä silmällä. Itsevarmuus tekee ihmeitä ihmiselle kuin ihmiselle!
Vaikka itsellä ei ole tarvetta ulkopuoliselle suhteelle, välillä aina haaveilen silittäväni vierasta ihoa josta tuntea kylkiluut läpi....

maryjane
Todella jossain

Ihmisessä on usein Se Jokin, joka kiinnittää toisen huomion. Joku voi olla pinnallisempi ja hakea vain ulkoisten avujen muottiin sopivaa ihmistä, esimerkiksi vaaleat hiukset ja siniset silmät, DD-tissit, nollan rasvaprosentti, kreikkalaisen jumalan vartalo... Tai sitten statuksen kautta, ettei kelpaa mikään muu kuin lääkäri.

Mut kyllä mun mielestä se ihminen pitäisi ottaa ja kohdata ihan ihmisenä, ei vain statussymbolina, jota on sitten kiva esitellä muille. "Katsokaa miten seksikäs tyttöystävä mulla on!" / "Minun mieheni on lääkäri!"

Ja sitä paitsi, kyllähän vanhuksetkin harrastaa seksiä. Ja rumat. Ja vammaiset. Ja lihavat. Ja homot. Ja lesbot.
Mitä sitten?

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Itsekin, kun aloin seurata tätä blogia olin vähän ällikällä lyöty. Olin epäuskoinen lukiessani naapurin ja kaupan pojasta, jotka kuolaavat perään ja iskevät puuman.
Mutta en katsonut asiakseni arvostella, epäillä tai vähätellä. Aloin pikkuhiljaa ajatella, että tässäpä hiton hyvät uutiset!
Maailmani meni vähän uusiksi.

Suurimmaksi osaksi kiitos tämän blogin nyt itsekin puumailen melko onnistuneesti. :)

CougarWoman
CougarWoman

<3 Eikös olekin jännä, miten helposti koko oma maailma voi muuttua, jos itse "uskaltaa" vähän enemmän? 

Onnea puumailulle! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä totuus on se että ikäiseni( 28 )miehet viehättyvät itsestään huoltapitävästä ja liikuntaa harrastavat naisesta enemmän kun ylipainoisesta.Myös tupakointi on täysi turn Off minulle.Tuhkakupin makuinen/hajuinen suudelma on pahinta mitä tiedän lihavuuden lisäksi.

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Ai nyt kuultiin sitten kaikkien 28v miesten mielipide. Ei yhtään yleistystä tai silleen.
Ärsyttävä eufemismi muuten toi "itsestään huolta pitäminen" = tietyn kehotyypin omaaminen.

CougarWoman
CougarWoman

:) Minulle turn-off taasen ovat ihmiset, jotka aloittavat lauseensa sanoilla "kyllä totuus on se" :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Et sitten yhtään ottanut itseesi tälläkään kertaa...haha se koira älähtää johon kalikka kalahtaa sanoisi vanha kansa :)))

CougarWoman
CougarWoman

En ottanut, kommentti lähinnä hymyilytti - siksipä sen hymiöitä aloitinkin :)

NotCredibleDates

Niinpä. "minä olen 28vuotias niin voin puhua kaikkien 28 vuotiaiden miesten puolesta" :D

Mistä johtuu että joskus itse tupakoivana ja pyöreämpänä olen seurustellut 28 vuotiaan kanssa jonka mielestä olin maailman kaunein ja seksikkäin..

CougarWoman
CougarWoman

Mä muuten hoksasin just, että ainoastaan Valokuvaaja tupakoi, kaikki muut ovat olleet - ja ovat - tupakoimattomia. Ja olen jokaiselle asiasta erikseen maininnut ennen livetapaamista, eikä ketään ole haitannut, ja huulet ollaan suudeltu rohtuneiksi asti. 

 

Nörttityttö (Ei varmistettu)

Luojan kiitos mieheni on vasta 25-vuotias, minulla on vielä pari vuotta ikaa kunnes dumppaa minut uhreilijapirkon vuoksi ;) En tosin polta, ehkä se pelastaa jotakin?

CougarWoman
CougarWoman

Putosin :D

NotCredibleDates

Jännä juu koska miten on sitten mahdollista että "lihavat" ihmiset elää parisuhteessa.  Eihän sekään voi sitten olla mahdollista!? 

Oikeasti on ihanaa, että kaikilla on oma makunsa ja kyllä mä ainakin voin nähdö miten 20vuotiaat kokemattomat nörtti pojat kiinnostuu kokeneesta vanhemmasta naisesta isoilla tisseillä ;)

mystery
Vision One

Muakin viehättää todella usein miehet joissa kukaan muu ei nää mitään. Eikö se oo hyvä niin?! :D Rakastan myös nörtihtävää ulkonäköä. Ja paksuja silmälaseja, ne kiinnittää aina huomioni.  Media tarjoaa niin yksipuolisen vaihtoehdon sille mikä on viehättävää. Ja luonne ja yleinen olemus on aina se oikea karisma mihin rakastuu, vaikka ei olisi missään perinteisessä mielessä kaunis/komea. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä kirjoitus sai minut muistelemaan sitä, kuinka joskus teini-ikäisenä minulla taas oli sellainen olo, että juuri kukaan ei "saisi" kelvata minulle, kun olin nuori ja erittäin hyvillä geeneillä siunattu. Että sitä jotenkin jäi todella kierolla tavalla paitsi koko seurustelu- ja seksiskenestä, kun ympäristö antoi ymmärtää minun olevan joku f*cking palkinto, jonka arvoinen juuri kukaan kuolevainen ei ole. Ja kuitenkin minäkin tykkäsin - tai siis olisin tykännyt - siihen aikaan niistä ujoista ja laihoista nörttipojista, jotka eivät olleet yhtä täynnä itseään kuin ne sporttiset alfaurokset, joita teini-ikäisen prinsessan olisi ollut suotavaa katsella sillä silmällä. Että eiköhän nuo lokeroinnit ole ihan yhtä vahingollisia kaikille osapuolille.

CougarWoman
CougarWoman

Erittäin hyvä pointti - kiitos kun toit tämänkin puolen esille! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä pointti tosiaan, mulla on vähän sama kokemus. Eräälle entiselle poikaystävälleni oli mm kommentoitu seurusteluamme että "voi voi, se on niin kamalan nätti... voi tulla vaikeeta". Kerran taas kun olin ex-avomieheni kanssa jossain joku vanhempi mies tuli suoraan sanomaan hänelle että "saanko kysyä miten tonnäkönen mies on päässy tekemisiin tonnäkösen naisen kanssa?"

Lokerointi ja ulkonäön perusteella arvottaminen ja olettaminen on todella tympeää. Ihan kuin olisin esim uskoton ulkonäön perusteella? Joskus tää todella mietityttää myös toiseen suuntaan, kun tän tyyppisissä keskusteluissa on vähän pohjavirettä että ne kauneuskäsityksen mukaiset ihmiset on sitten pinnallisia, tyhmiä ja onttoja sisältä. (Tosin ei tässä CougarWomanin postauksessa todellakaan, huom.!) Mulla on ihan geenien suomat symmetriset piirteet, vaaleat hiukset joita ei tarvitse värjätä, isot rinnat ja tykkään urheilla. Lisäksi mulla on kaksi korkeakoulututkintoa, haastava työ, puhun neljää eri kieltä ja olen erittäin sarkastisen älykköhuumorin ystävä. Ihan vaan joskus on käyny mielessä että oisko se erilaista jos ois tummaksi värjättty tukka ja silmälasit... mm. silloin kun sain hyväpalkkaisen uuden duunin ja tästä kertoessa joku kysyi et "oliko muuten haastattelija mies?". Mut en viitti värjää hiuksia tai käyttää pienentäviä toppeja, mieluummin oon just tällanen kuin oon.

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Tärkeä aihe ja kirjoitus. Vaikka arvasin että joidenkin kommenttien kohdalla tulee taas se epämääräinen paha olo. Oon lukenu ihan liikaa noita kaikkitietävien 28-vuotiaiden lausuntoja sopivasta ja kelvollisesta ulkomuodosta. Että lisää vaan näitä "lihavien ja tupakoivien naapurintätien fantasioita", ehkä se psyykkaus toimii hyvinkin päin :)

CougarWoman
CougarWoman

Senpä takia minä elämästäni täällä raportoinkin! :)

annepa (Ei varmistettu)

Olen kohta nelikymppinen akka, joka ei todellakaan ole huippukunnossa noin fyysisesti ja tupakoin on-off. Lisäksi en ole yhtään nasen prototyyppi: olen it-alalla, metsästän, remontoin ja olen kuulema pelottava - eli en yhtään semmoinen perinaisellinen sipsuttelija. Lisäksi olen pitkä...hkö (175cm). Niin se vain mulleki kuitenki mies löyty ihan näin vanhoilla päivillä ja ennen sitäki oli vientiä. Ihmeellistä!

No, oikeasti en ole pitkään aikaan kyseenalaistanut sitä ettenkö kelpaisi. Ja olen kranttu.

Sen vain olen huomannu, että nämä tällaiset 28-vuotiaat, jotka "pitää huolta itsestään" (kaikki ne jotka minä olen tavannut), eivät ole kovin hyviä keskustelijoita, ovat kovin kapeakatseisia ja mielikuvituksettomia eikä niistä oikein ole seuraksi. Sänkyyn asti en ole ikinä niitä päästänyt em. syistä, joten en voi kommentoida taitoja fyysisen kanssakäynnin saralla.

CougarWoman
CougarWoman

Hyvä kirjoitus!! :)

Jep, mulla vähän sama...aina kuitenkin yritän antaa mahdollisuuden, mutta toistaiseksi on aika vähäulotteista ollut. Siis siihen verraten, mitä itse ihan pelkältä seksisuhteeltakin haluan. Mutta makujahan on monia :)

sariaaa (Ei varmistettu)

Tasta tuli mieleen juttu jonka luin demi-fi.sta mooooonta kuunkiertoa sitten. Siina normaalivartaloinen, ihan ok-nakoinen nuorimies kertoi etta tykkasi naisista jolla on kiloja keskimaaraista enemman, ja sitten viikonloppuna yhtena oli pokannut jonkin XL-neitosen mukaansa baarista. Aamulla neitonen oli kuulemma alkanut vuolaasti ihastella miten ihanaa oli etta on tuollaisia miehia jotka osaavat katsoa naisessa muutakin kuin sita ulkomuotoa, ja se nuorimies oli mielessaan ihan etta mitvit, ööööh, siis ulkonaon takiahan ma tuon pokasin eilen kun ei me siella baarissa mitaan syvallisia kylla juteltu.

Sita ylistysta oli kuulemma jatkunut niin pitkaan etta nuorimies oli paattanyt etta tama oli sitten tassa, enka varmasti pyyda silta numeoa ennen kuin luikin kotiini :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten aivopestyjä me ollaan!

Kenkura (Ei varmistettu)

Siis miten ihmisen arvo riippuu mitenkään siitä himoitaanko häntä ja jos himoitaan, niin kuka on se himoaja. Mun arvo riippuu ainakin siitä, että osaan antaa parhaan tuen kasvuun lapsilleni ja hoidan työni ja kotini ja olen empaattinen ja hyvä lähimmäinen niille ihmisille joita kohtaan. (Aina en toki siinä onnistu, kuten toivoisin.) Ja siis mullahan on kymmenisen vuotta nuorempi miesystävä ;) , mutta ei se kyllä tee minua kauniiksi, seksikkääksi tai arvokkaaksi ihmiseksi... itseasiassa toivoisin mieluummin, että tuo mies olisi ikäiseni; olisimme enemmän samassa elämänvaiheessa, mutta olen rakastunut persoonaan/henkilöön, en ikään. Rakastan rakastelua rakkaan ihmisen (RRR-ihmisen ;) ) kanssa, mutta en halua olla kohde, esine, hyvä perse. Haluan olla kokonainen ihminen, nimenomaan ensin ihminen, hyvä ihminen, ja sitten myös äiti, nainen jne.

CougarWoman
CougarWoman

No toki - kukapa ei. Mutta kirjoituksen pointti oli haastaa kommentoijan käsitys siitä, että toisen himoitseminen tämän ulkoisen viehätysvoiman - tai sen "puutteen" takia - ei olisi mahdollista; siksi ulkonäkökeskeinen käsittelykulma. :)

Nörttityttö (Ei varmistettu)

Palaan vielä vähän aiheeseen kun uteliaisuuttani googletin eilen mikä se bile-dani on joka edellisen aiheen kommenteissa on mainittu ja päädyin sitten katsomaan yhden jakson kyseistä sarjaa.
Olen aika mykistynyt siitä että ihmisille syötetään tuollaista maailmankuvaa. Kyllä, viihdettähän se on, mutta etenkin nuorten katsoessa moista soopaa voi olla että vastakkaisen sukupuolen sanat vaikuttavat kehonkuvaan, itsetuntoon ja ajatukseen siitä mitä tulee olla että kelpaa.

Jos joku ei satu tietämään niin sarjassahan on itseään täynnä olevia miehiä ja naisia jotka aluksi puoli tuntia puunaavat itseään ja kertovat millainen treffikumppanin tulee olla suurinpiirtein rintojen muotoa ja parransängen pituutta myöten. Sen jälkeen kun on tavattu, mietitään koko ajan mistä toisen sanomasta voisi löytää jotain negatiivista ja onko toisen persus kuitenkin pari senttiä liian leveä tai tuleeko toinen tulevaisuudessa saavuttamaan sellaisen tulotason(!) että sitä viitsii deitata uudelleen.

Nämä ihmiset jotka katsovat enemmän itseään peilistä treffeillä kuin kanssaihmistä silmiin, tulee koko kansan julkkiksia joita jopa fanitetaan ja seurataan. Siinä taas hivutetaan hiljalleen esiin ajatusta että on ihan ok vaatia naiselta silikonitissejä ja painoindeksiä normaalipainon alapuolelta (kuulemma nykyään normaalipainoisetkin ovat jo "löysiä"(!)). Miehen taas pitäisi olla mm. kunnianhimoinen työelämässä ja varustettu sixpackilla, kaupan kassa on täysi turn off.

Ehkä ylireagoin, mutta mun tuli tietyllä tavalla tosi paha olo tuosta jaksosta jonka katsoin. Tämä on ilmeisesti monen mielestä hauskaa, ihan täyttä viihdettä kaivaa esiin ja pilkata toisten ns. epätäydellisyyttä (joka omaan silmään tekee ainakin monista paljon kauniimpia) ja kotisohvilla yhtyä arvostelemaan ja toisaalta kauhistelemaan. Pahinta vaan on että esimerkiksi mediakritiikittömämpi nuoriso ei välttämättä pysty näkemään rajaa tosielämän ja karikatyrisoiduin marginaalin välillä joten tälläiset ohjelmat tulevat kuitenkin varmasti vaikuttavan monella tavalla jarkossa. Vai olenko vain hysteerinen?

Sori jos meni liikaa aiheen ohi, tuli vaan tämä topic tänä aamuna mieleen kun mietin eilen näkemääni ohjelmajaksoa.

yksiplusnolla
yksiplusnolla

En oo seurannu kyseistä sarjaa kummemmin, mutta olen antanut kertoa itselleni että tyyliin ensimmäisessä jaksossa tuollainen bilepoika meni treffeille ja tyttö tylyttikin sitten kyseistä elämäntyyliä aika rankasti. Karma ja silleen :)

 

Nörttityttö (Ei varmistettu)

Valitettavasti ainakaan katsomassani jaksossa ei tullut karma vastaan yhtään. Pikatreffeillä suorastaan pilkattiin normaaleja tai hieman ujompia miehiä rumin sanankääntein ja pari miesbimboa dissasi deittikumppaneitaan, olisi kuulemma pitänyt olla kauniimpi.
Kelle tuo nyt sitten on huumoria, kelle ei... Viihde vaikuttaa nykyään paljon ihmisten elämään ja se sanoma jota tuo jakaa "hyväksyttävän diivailun" keinoin on mun mielestä iljettävä. Ehkä mun sisäinen asperger ei sitten vaan ymmärrä.

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Ääh, jatkan siis en-katso-linjalla :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Seksiin kelpaa miehille näköjään ihan mikä tahansa ihratynnyri.Vähän puhutaan liirum laarumia niin "puuman"reidet aukeaa kelle tahansa pillunkipeälle ukolle

CougarWoman
CougarWoman

Mun mielestä on aina yhtä surullista törmätä tämmöisiin kommentteihin - ei siis surullista minulle, sillä tiedän toki itse oman arvoni, mutta surullista itse kommentoijalle. Sillä jos on pakonomainen tarve heittää tämmöistä kommenttia, on luultavaa ettei omassa elämässä ole kaikki välttämättä ihan niin hyvin, kuin olisi itse halunnut uskoa.

Voimia sinulle siis anonyymi, toivottavasti löydät keinon päästä vihastasi ja katkeruudestasi eroon, sillä sen on pakko syödä sinua sisältäpäin. Hali <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä minulla paremmin menee kun ehkä toivoisit :Dminulla on yksiavioinen ja hyvä parisuhde jossa on seksiä ja rakkautta.Sitä ei tarvitse muualta hakea.Sinua tässä sääliksi käy kun alennat itsesi tälläiseen kerta toisensa jälkeen ja annat miesten hyväksikäyttää itseäsi

CougarWoman
CougarWoman

No sitäpä ei tuosta ylläolevasta kommentistasi juurikaan huokunut, mutta hyvä jos näin on! :) 

annepa (Ei varmistettu)

Miten niin "annat miesten hyväksikäyttää itseäsi"? Miksi Puuma ei voi olla se hyväksikäyttäjä? Miksi koko tilanteessa pitäisi olla hyväksikäyttöä, kummaltakaan osapuolelta? Eikö nainen voi haluta seksiä ja nauttia siitä ILMAN, että häntä luullaan käytettävän hyväksi? Miten vanhakantainen, sovinistinen näkemys. Kehotan avartamaan maailmankatsomusta ja siirtymään nykyaikaan.

CougarWoman
CougarWoman

Ajattelin itseasiassa ihan samaa, mutta en viitsinyt kännykällä alkaa näpyttelemään :) Mutta näinhän se on! 

vaimoke (Ei varmistettu)

Saako tähän vetää sen kliseisimmän kommentin, vaikka se vesittää usein kaiken? :D Eli ne "vähemmän kauneusihanteen mukaiset (yleensä sanottuna siis lihavat/pulskat/rotevat) tytöt ovat vain sängyssä parempaa seuraa, sillä he tietävät, ettei pelkkä ulkonäkö lämmitä". Moni nätti tyttö on sängyssäkin vain nätti tyttö, jonka hurjin veto on ehkä vähän kiljahdella sopivissa väleissä. Nyt sorrun siis aliarvioimaan sitä toista ääripäätä, mutta kuten sanoin, tämä on klisee, joka yleensä vesittää kaiken :P Olen itse siis tätä sarjaa, jolla olisi kiloja lahjoittaa naapureillekin, ja kyllähän minä tiedän, miten olen saanut joskus vastapuolen yllätettyä.

Ja tämä nyt menisi edellisen postauksen kommentiksi, mutta laitetaan nyt tähän. Minä nimittäin ymmärrän myös sen, miten viehättävää voi toisen ns. kokemattomuus olla. Ihan sama oliko vastapuolella poikuus tallella vai onko esim. kyse vain jostain tietystä jutusta, mikä on toiselle uusi. Se, kuinka näkee, miten toinen samalla myös kokeilee omia rajojaan, huomaa uusia hienoja juttuja (joita minä olen osannut hänelle näyttää ja opettaa!) ja kuinka toinen ... noh, oppii. Mutta myönnän, että enemmän vielä viehättää sellainen, joka vie ja minä vikisen - olen kuitenkin usein muuten se viejä. Plus, että kun toinen vie, hän selvästi haluaa minut, eikä vain suostu minun tekemisiini.

Ymmärtääkö tästä sepostukseta, alusta tai lopusta, yhtään mitään? :D

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.