Lihavan naapurintädin science fiction

Tämän postauksen kommenttikentässä epäiltiin – taas kerran – blogini aitoutta. (Huokaus.) Perusteeksi blogini epäaitoudelle esitettiin muun muassa seuraava lause:

“Ei ne lihavat naapurintädit taida olla naapurinpoikien himon kohde ihan oikeassa elämässä.”

Sen enempää ottamatta kantaa blogini autenttisuuteen  – johan joku vakilukijanikin ehti todeta, että mitä väliä sillä, onko faktaa vai fiktiota, kunhan on viihdyttävää – haluan kuitenkin pysähtyä tähän lauseeseen.

En tiedä, onko vika minussa vaiko kommentoijassa itsessään, mutta minun mielestäni on surullista elää maailmassa, jossa edes se lihava naapurintäti ei hetkeäkään voisi kuvitella olevansa juurikin sen komean naapurin pojan himon kohde.

Mistä sitä kukaan tietää, kuka ketäkin himoitsee.

Minä esimerkiksi olen huomannut himoitsevani pitkiä ja laihoja, seksin saralla kokemattomia nörttipoikia. Olen myös huomannut, miten suurena yllätyksenä tämä heille tulee; heistä on vaikeaa uskoa, että joku ihan oikeasti himoitsee heitä, pitää heitä ihanina. Miksi? Miksi ihanat nörttipojat eivät katso itseään peilistä hymyillen ja iske itselleen silmää, miksi he eivät uskalla mennä puhumaan naisille baarissa? 

Minun mielestäni on surullista, että ihminen arvotetaan ”julkisesti” pelkkien fyysisten avujensa perusteella; että ihminen kategorisoidaan yleisten mallien ja käsitysten mukaan joko himottavaksi tai rumaksi ja siten epähimottavaksi. Että tässä maailmassa suurin osa ihmisistä tuntee olevansa…mitä? Vähempiarvoisempi ihminen? Vähemmän ihminen?

Okei – on ihan ookoo että meillä on tiettyjä ulkonäöllisiä, henkilökohtaisia preferenssejä. Minullakin on, vaikka olenkin ylipainoinen. (Niin, ajatelkaa nyt – läski JA vielä kranttu! Ettäskehtaa!) Voin jopa sanoa, että minulla on tiettyjä kriteerejä esimerkiksi uutta seksipartneriani valitessani. Se on ihan ymmärrettävääkin, jokaisella on oma henkilökohtainen mieltymyksensä. Mutta se pidetään yleensä henkilökohtaisena.

Metsään mennään ja pahasti siinä vaiheessa, kun aletaan arvottamaan toista ihmistä ”julkisesti” omaan  tai yleiseen kauneuskäsitykseen vedoten. Kyllä minun mielestäni lihavien naapurintätienkin täytyy pystyä ajattelemaan, ettei olisi mahdotonta olla sen naapurin pojan himon kohde. Että se itseasiassa voisi olla ihan täysin mahdollistakin.

Että se naapurin 20-vuotias, sixpackin omaava nuorukainen, olisikin oikeasti niin viehtynyt siihen naapurintädin persoonaan, ettei ulkokuorella ole enää niin väliä. Että se naapurin komea poika oikeasti olisikin jo pidemmän aikaa fantasioinut, miltä tuntuisi upottaa piikkitukkainen pojanpäänsä noitten uhkeitten rintojen väliin, ja antaa 15 vuotta vanhemman naapurinrouvan opettaa – ja kunnolla! minkälaista seksi on. Ja että se ottaisi sille vielä uusinnan muutamaa viikkoa myöhemmin. Tämmöistäkin on tapahtunut. Ihan oikeasti. Olin nimittäin itse paikalla. 

Science fiction on tarkoituksella epäuskottavaa, fiktiota, kuten nimikin jo sanoo. Lihavien naapurintätien, laihojen nörttipoikien tai lyhyiden kaljujen himoamisessa ei pitäisi olla mitään epäuskottavaa. Että avaruusolento laskeutui lentävällä lautasella pihalleni viime yönä – okei, tätä sopii epäillä. Mutta että ihminen ei voi himoita toista ihmistä, koska tämä on tietyn näköinen…ei. Minä en halua epäillä sitä ikinä. Ja myös: koska minun päähäni ei yksinkertaisesti mahdu, että joku ei voisi himoita minua, yllättävän useat ihmiset himoitsevat minua. Siinäpä mantra kaikille heikon seksuaalisen itsetunnon omaaville. 

Ja siltikin – maailmassa on sekä rumia että kauniita ihmisiä. 

En vain enää puhu ulkonäöstä. 

fiction.jpg

Puumalla meinasi nyrjähtää aivot tätä pohtiessa.

Kommentit (52)
 1. Saako tähän vetää sen kliseisimmän kommentin, vaikka se vesittää usein kaiken? 😀 Eli ne ”vähemmän kauneusihanteen mukaiset (yleensä sanottuna siis lihavat/pulskat/rotevat) tytöt ovat vain sängyssä parempaa seuraa, sillä he tietävät, ettei pelkkä ulkonäkö lämmitä”. Moni nätti tyttö on sängyssäkin vain nätti tyttö, jonka hurjin veto on ehkä vähän kiljahdella sopivissa väleissä. Nyt sorrun siis aliarvioimaan sitä toista ääripäätä, mutta kuten sanoin, tämä on klisee, joka yleensä vesittää kaiken 😛 Olen itse siis tätä sarjaa, jolla olisi kiloja lahjoittaa naapureillekin, ja kyllähän minä tiedän, miten olen saanut joskus vastapuolen yllätettyä.

  Ja tämä nyt menisi edellisen postauksen kommentiksi, mutta laitetaan nyt tähän. Minä nimittäin ymmärrän myös sen, miten viehättävää voi toisen ns. kokemattomuus olla. Ihan sama oliko vastapuolella poikuus tallella vai onko esim. kyse vain jostain tietystä jutusta, mikä on toiselle uusi. Se, kuinka näkee, miten toinen samalla myös kokeilee omia rajojaan, huomaa uusia hienoja juttuja (joita minä olen osannut hänelle näyttää ja opettaa!) ja kuinka toinen … noh, oppii. Mutta myönnän, että enemmän vielä viehättää sellainen, joka vie ja minä vikisen – olen kuitenkin usein muuten se viejä. Plus, että kun toinen vie, hän selvästi haluaa minut, eikä vain suostu minun tekemisiini.

  Ymmärtääkö tästä sepostukseta, alusta tai lopusta, yhtään mitään? 😀

  1. Lisätään nyt vielä, että juuri luin miten myös jopa p*rnoteollisuus on yhä enemmän ja enemmän ottanut päätähdiksi ennen pluskokoisiksi miellettyjä näyttelijöitä. Ja myös niihin ihan normaaleihin pätkiin, ei mihinkään fetish-kategoriaan. Joten se on jo ns. yleisesti huomattu toive.

  2. Haha, no worries – ymmärsin, mitä ajat takaa; itselläni nimittäin vähän samanlaisia kokemuksia… 

   Ja siis nämä minun (menneet ja tulevat) seksipartnerithan ovat kyllä sellaisia, jotka nimenomaan haluavat vähän ”muodokkaampaa” seuraa; olen itse lähes inhorealistinen kuvaillessani itseäni, ja pyrin myös lähettämään kokovartalokuvia, joista myös näkee kehonmuotoni. 

   Se, miten käyttäytyy sängyssä, ei mun mielestä ole niinkään vartalotyypistä kiinni kuitenkaan, vaan siitä, miten hyvin hyväksyy oman kehonsa. Ja jos on hirveän ulkonäkökeskeinen, on luultavasti myös epävarmempi, siis sillä tavalla että näkee itsessään helpommin vikoja? En siis tiedä, spekuloin vaan. Mutta kyllä mun itsevarmuutta on kiitelty (vaikka salaa joskus vähän epävarma tietysti olenkin, niin kuin me kaikki). 

   Ja joo – just toi toisen oppiminen, ja se kokonaisvaltainen nautinto, jonka voi saada vain ensimmäisellä kerralla jotain uutta ja ihanaa kokeiltuaan… <3 Mutta ymmärrän myös halun vain vikistä (heh), en minäkään halua aina viedä. Yleensä kyllä ajan kanssa tulevat sen verran itsevarmemmiksi, että uskaltavatkin ottaa ohjat käsiinsä (haha, nyt puhun kuin olisi paljonkin kokemusta…no eipä ole). 

 2. Seksiin kelpaa miehille näköjään ihan mikä tahansa ihratynnyri.Vähän puhutaan liirum laarumia niin ”puuman”reidet aukeaa kelle tahansa pillunkipeälle ukolle

  1. Mun mielestä on aina yhtä surullista törmätä tämmöisiin kommentteihin – ei siis surullista minulle, sillä tiedän toki itse oman arvoni, mutta surullista itse kommentoijalle. Sillä jos on pakonomainen tarve heittää tämmöistä kommenttia, on luultavaa ettei omassa elämässä ole kaikki välttämättä ihan niin hyvin, kuin olisi itse halunnut uskoa.

   Voimia sinulle siis anonyymi, toivottavasti löydät keinon päästä vihastasi ja katkeruudestasi eroon, sillä sen on pakko syödä sinua sisältäpäin. Hali <3

   1. Kyllä minulla paremmin menee kun ehkä toivoisit :Dminulla on yksiavioinen ja hyvä parisuhde jossa on seksiä ja rakkautta.Sitä ei tarvitse muualta hakea.Sinua tässä sääliksi käy kun alennat itsesi tälläiseen kerta toisensa jälkeen ja annat miesten hyväksikäyttää itseäsi

    1. No sitäpä ei tuosta ylläolevasta kommentistasi juurikaan huokunut, mutta hyvä jos näin on! 🙂 

    2. Miten niin ”annat miesten hyväksikäyttää itseäsi”? Miksi Puuma ei voi olla se hyväksikäyttäjä? Miksi koko tilanteessa pitäisi olla hyväksikäyttöä, kummaltakaan osapuolelta? Eikö nainen voi haluta seksiä ja nauttia siitä ILMAN, että häntä luullaan käytettävän hyväksi? Miten vanhakantainen, sovinistinen näkemys. Kehotan avartamaan maailmankatsomusta ja siirtymään nykyaikaan.

     1. Ajattelin itseasiassa ihan samaa, mutta en viitsinyt kännykällä alkaa näpyttelemään 🙂 Mutta näinhän se on! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *