Lingvistinen kikkakolmonen

CougarWoman

Lupaan kertoa Lähi-Idänseikkailuistani lisää ensi viikolla (en mä sinne ihan pelkästään panemaan mennyt, kuten joku kieliposkinen edellisen postaukseni kommenttikentässä väläytti, hehe). 

Mutta sitä odotellessa pieni kieliin liittyvä kikkakolmonen näin perjantain kunniaksi:

Jos olet päättänyt kulminoida Lähi-Idässä vietetyn aikasi pieneen irrotteluminilomaan Israelissa periodin päätteksi, ja innostut uudelleenlöydetystä vapaudestasi voida nauttia olutta terassilla vain polviin asti ylettyvässä hihattomassa mekossa merinäköalasta nauttien, älä kuitenkaan pikkuhiprakassa erehdy kiittämään uutta juomaa tuovaa tarjoilijaa arabiaksi, semminkin kun osaat saman sanan myös hepreaksi.

Aiheuttaa meinaan ihan turhaa närkästystä ja kummastelevia katseita sekä tarjoilijalta että muilta terassilla virvokkeitaan nauttivilta. Puhumattakaan niistä kahdesta söpöstä israelilaisesta uroksesta, jotka olit juuri pitkän silmäpelin päätteeksi saanut virvelöityä pöytääsi.

Auringonlasku oli kaunis, vaikka päädyinkin (luultavasti tämän pienen lingvistisen mokan takia) nauttimaan siitä lopulta yksin. 

Kuvan laadusta ei sovi syyttää aparaattia, ehkä enemmänkin kännistä vähän huppelista kuvaajaa. 

Kommentit

Anise (Ei varmistettu)

Hah, Israelissa 35 v asuneena voin sanoa että on ihan ok kiittää arabiaksi. On tavallista lisätä arabiankielisiä sanoja puheeseen ja paljon heprean slangista on arabiaksi. Ei ole moka ollenkaan.

CougarWoman
CougarWoman

Itseasiassa tiesinkin jo tuon slangijutun. Mutta hyvä kuulla, ehkä ne vaan sitten hämmentyivät siitä, että turre puhui sekä arabiaa että hepreaa ;D 

Naislaif
Naislaif

Ihan hyvä kuva ;)

Kuvateksti saa ajattelemaan omaa, jo liian pitkään väliin jäänyttä, kepeää kesähiprakkaa.

Juliaihminen
Juliaihminen

Tämä ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen, mutta oli pakko tulla laittamaan screen shotti mun näytöltäni viime perjantailta :D

(Kultu ei siis ole mun rakas aviomieheni, vaan eräs toinen henkilö.)

CougarWoman
CougarWoman

Noooh voieeihhh, miksi mulla tuli tästä melkein roska silmään? :D

<3 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.