Lingvistinen kikkakolmonen

Lupaan kertoa Lähi-Idänseikkailuistani lisää ensi viikolla (en mä sinne ihan pelkästään panemaan mennyt, kuten joku kieliposkinen edellisen postaukseni kommenttikentässä väläytti, hehe). 

Mutta sitä odotellessa pieni kieliin liittyvä kikkakolmonen näin perjantain kunniaksi:

Jos olet päättänyt kulminoida Lähi-Idässä vietetyn aikasi pieneen irrotteluminilomaan Israelissa periodin päätteksi, ja innostut uudelleenlöydetystä vapaudestasi voida nauttia olutta terassilla vain polviin asti ylettyvässä hihattomassa mekossa merinäköalasta nauttien, älä kuitenkaan pikkuhiprakassa erehdy kiittämään uutta juomaa tuovaa tarjoilijaa arabiaksi, semminkin kun osaat saman sanan myös hepreaksi.

Aiheuttaa meinaan ihan turhaa närkästystä ja kummastelevia katseita sekä tarjoilijalta että muilta terassilla virvokkeitaan nauttivilta. Puhumattakaan niistä kahdesta söpöstä israelilaisesta uroksesta, jotka olit juuri pitkän silmäpelin päätteeksi saanut virvelöityä pöytääsi.

Auringonlasku oli kaunis, vaikka päädyinkin (luultavasti tämän pienen lingvistisen mokan takia) nauttimaan siitä lopulta yksin. 

israel.jpg

Kuvan laadusta ei sovi syyttää aparaattia, ehkä enemmänkin kännistä vähän huppelista kuvaajaa. 

Kommentit (5)
 1. Tämä ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen, mutta oli pakko tulla laittamaan screen shotti mun näytöltäni viime perjantailta 😀

  (Kultu ei siis ole mun rakas aviomieheni, vaan eräs toinen henkilö.)

  [[{”fid”:”920596″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”1334″,”width”:”750″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

  1. Noooh voieeihhh, miksi mulla tuli tästä melkein roska silmään? 😀

   <3 

 2. Ihan hyvä kuva 😉

  Kuvateksti saa ajattelemaan omaa, jo liian pitkään väliin jäänyttä, kepeää kesähiprakkaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *