Lohdutustreffit

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Ykkösmiehen olisi pitänyt hilppaista lähes Telluksen toiselle puolelle tästä viikonlopusta lähtien; mutta suunnitelma kaatui byrokratian kiemuroihin, ja Ykkösen lähtö viivästyi reilulla kuukaudella.

Tietysti Ykkösmiehen poissaolo ja Mr. Mossadin Israelinreissu tapahtuvat samaan aikaan. Totta kai.

Vaikka olimme molemmat jo vähän ehtineet hekumoida ajatuksella yhteisestä, seksintäytteisestä viikonlopusta, Mr. Mossad otti kaksi päivää ennen lähtöä tapahtuneen peruuntumisen – kuten aina – rennosti, kun siitä vähän anteeksipyydellenkin kerroin.

“Oh well, it can’t always go as planned. I knew what I was getting into when starting a relationship with a married woman. It’s part of the deal.”

Olimme kuitenkin sen verran realistisia (tämä ei ollut ensimmäinen peruuntuminen; vähän eksoottisimmissa maissa projektiluontoinen työ ei aina toimi sveitsiläisen kellon tavoin), että meillä oli jo suunnitelma b: päiväkivat Mr. Mossadin kotona.

Ihanaa, kun tyyppi on sinkku ilman kämppiksiä (Nörttipoika) eikä enää asu vanhempiensa luona (Puuseppä), aina on paikka, johon mennä humputtelemaan ilman, että tarvitsee maksaa hotelleista ja luimistella respassa sen näköisenä, kuin koko maailma ei tietäisi, mitä ollaan menossa tekemään (Logistiikkapomo ja Finanssimies).

Päivä töistä vapaaksi ja pienoinen road trip; Mr. Mossad asuu noin tunnin ajomatkan päässä. Mutta mitäpä sitä ei tekisi saadakseen panna nauttia toisen seurasta liki kokonaisen työpäivän ajan.

Lohdutustreffit on sovittu tulevalle keskiviikolle, enkä millään malttaisi odottaa. Odotan lapsen innolla sitäkin, että saan tavata Mr. Mossadin vähän epätavallisemman lemmikin (en uskalla enempää spesifioida), ja että saan nähdä, miten hän asuu.

Tiedän vain, että hän asuu keskustan kerrostalossa, ja kuvista päätellen tyyppi ei ole mikään siivoushullu, mikä on minun kirjoissani vain hyvä asia; en ole itsekään mikään himosiistijä (ei sitä siivoojaa ole huvin vuoksi palkattu). Epäjärjestys ei häiritse minua, varsinainen likaisuus sen sijaan kyllä; esimerkiksi sängyssä pitää olla puhtaat (tai ainakin suhteellisen puhtaat) lakanat.

Tai no okei, kunhan ei ole näkyviä roiskeita. Siis muita kuin minun vierailuni aikana tulleita.

En itseasiassa tiedä, humputteleeko Mr. Mossad muidenkin kanssa. Tiedän, että hänellä on ainakin joskus ollut – tai oli ainakin vielä ensimmäistä kertaa tavatessamme jopa ihan lähiaikoina ollut – jonkintyyppinen friends with benefits –järjestely.

“But that was just sex, what we are going to have will be so much more.”

(Kyllä, tyyppi sanoi noin ensitapaamisella. Minä olin vaan että oukei, shoooorr, of koooorsss. Koska se vaan sanoi sen jotenkin niin itsestäänselvyytenä.)

Asiasta ei ole puhuttu muuten kuin siten, että minä olen sanonut olevani humputtelematta muitten kanssa (siis muitten rakastajien, aviomiestä ei tilaisuuden tullessa lasketa), koska Mr. Mossad suoraan aikomuksiani tiedusteli (sain sen käsityksen, ettei se olisi kovin suotavaa). Saisin tietysti halutessani humputella, sillä eihän Mr. Mossadilla ole oikein asiaan mitään sanomistakaan, mutta kun en vaan halua.

En ole kysynyt Mr. Mossadin humputteluista, koska en ole varma, kestäisinkö vastausta. 

strutsi.jpg

Kommentit (9)
 1. Ensimmäinen ajatukseni luettuani lauseen vähän eksoottisemmasta lemmikistä: ”onkohan se vompatti?”

  Joo, se se varmaan on. Vompatti…

  1. Nonnih, nyt sä sen paljastit!!! 😀

   Vompatti  <3

 2. Missä duunissa voi ”liki kokonaisen työpäivän” käyttää seksiin salarakkaansa kanssa? (Kysyn, koska mikään kohta tekstissä ei anna ymmärtää, että kyseessä olisi palkaton vapaa tai lomapäivä.) Jatkokysymys: miten mun oma uravalinta on mennyt näin pieleen, kun aikaa tuollaiseen kaikesta akateemisesta vapaudesta huolimatta ei ihan oikeastioikeasti ole?

  1. Eikä kun otan päivän vapaaksi 😀 Ei mullakaan tuommoisia vapauksia sentään ole, joten ole huoleti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *