Love is…making someone laugh

Nyt alkavat – Mr. Mossadin leikkisän sanavalinnan mukaan – virallisesti Hell Weeksit.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että miehellä on ison projektin deadline syyskuussa; ja vaikka tyyppi onkin yllättävänkin jämpti töihinsä liittyvissä asioissa (nyt loma-aikaan, kun on ollut hiljaista, mies on kirjoittanut valmiiksi sähköposteja ja arkistoinut ne luonnokset –kansioon (respect!), jotta voi lähettää ne heti sitten kun vastaanottaja on palannut lomilta, etteivät ne huku loma-aikana tulleitten postien sekaan), niin kiirettä kuulemma tulee pukkaamaan.

Paljon tapaamisia, reissaamista, hotelliöitä, liikeillallisia (sapatti-illallisillakin kuulemma puhutaan lähes pelkkää bisnestä). Vähän aikaa viestitellä päivisin, kun taas minun vaikeaa viestitellä iltaisin.

Mutta kyllä sitä aina muutaman viestin ehtii niin päivällä kuin illallakin. Ja jos ei määrää, niin sitten laatua.

Sitä jo tuttua Puumalaatua?

assfruit.jpg

Kaupasta mukaan tarttunut villipersikka a.k.a. ass-fruit oli muuten ihan mielettömän hyvää hieman epäilyttävästä ulkonäöstä huolimatta! 

Kommentit (8)
 1. Eikö teillä muuten pitänyt olla Mossen kanssa 2m 1n kimppaseksiä?? Siitäpä olisi kiva lukea. Onko tulossa, terveisin Ahnas lukija ja eläytyjä 😀

  1. Mosse 😀 Mä äännän tän päässäni silleen ruotsalaisittain [musse], ja mulla tulee mieleen semmonen – anteeksi stereotypia – suomenruotsalainen optimistijollailija, jolla on oranssit pelastusliivit ja kipparinhattu 😀 

   Mutta joo – siitä on ollut puhetta. Joskus. Nyt ei tosin enää aikoihin…hmmm? Muutenkin tuntuu että touhu on mennyt vähemmän extremiksi. Outoa! 

 2. Ihmettelemistä riittää. :’D. Oi, kun parisuhde on niin paljon enemmän kuin pelkkää seksiä. Ja kun samalla se ”pelkkä seksi”kin on niin hyvää.
  Mullakin on 2 miestä. Minulle se on just sopiva määrä. Toisen kanssa on lähinnä seksiä, ja toisen kanssa lähinnä kaikkea muuta parisuhteeseen kuuluvaa. Kummatkin ovat minulle äärimmäisen rakkaita, ja mahdollistavat olemassaolollaan sen toisen suhteen toimivuuden.

  1. Juuri näin. Mä luulen, että ilman tätä nykyistä järjestelyä mä olisin joko a) vakavasti masentunut, tai b) lopettanut suhteen Ykkösmiehen kanssa. Mä tarvitsen sitä seksiäkin, enemmän kuin olisin osannut aavistaakaan.

   Muuten nämä suhteet alkavat olla yllättävänkin lähellä toisiaan ”parisuhdetasolla”; se johtunee siitä, että Mr. M:n kanssa pyritään aina olemaan tapaamisten aikana useampia öitä yhdessä, mikä tietysti vähän väkisinkin tuo kuvioihin muutakin kuin pelkkää seksiä (koska kuka sitä jaksaa 24/7 humputella :D). 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *