Mikä emoji olen?

CougarWoman

Jos ilmeeni ikuistettaisiin nyt emojiksi, se olisi se, jossa on silmien paikalla sydämet. Kitarapoika soittelee minulle serenadeja ja minä laulan mukana ensin hapuillen, myöhemmin yhä itsevarmemmin. 

Yhteisen yön jälkeen hymyilemme toisillemme unensikkuraisin silmin ja suukottelemme vaikka emme ole vielä pesseet hampaitamme. 

Ja ei, emme ole rakastelleet. Kitarapoika haluaa odottaa. Hassuinta on, ettei se edes häiritse minua; näinkin on hyvä. Kitarapoika vetää minut kainaloonsa ja rutistaa niin lujasti, etten ole saada henkeä. "Je t'aime, hbiba." 

Terveisiä Marokosta. En ehkä halua enää koskaan palata kotiin. 

Kommentit

Sinkkis (Ei varmistettu) http://sinkkulaiffii.wordpress.com/

<3

m43 (Ei varmistettu)

Se siitä "ykkös"miehestä.

CougarWoman
CougarWoman

No niin justiinsa! Härregyyd sentäs! 

koettu on (Ei varmistettu)

Sorry mutta oman kokemukseeni perustuen, jos mies haluaa odottaa niin sillä on joko pieni pippeli tai on neitsyt :( eihän kumpikaan tietenkään ole maailmanloppu mutta itselle ainakin molemmat iso turn off

CougarWoman
CougarWoman

Mulle ei kumpikaan ole turn-off, sitäpaitsi tunteestahan se on kiinni eikä varustuksen koosta...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tai sillä on erektio ongelmia.

CougarWoman
CougarWoman

:D tähänkö on tultu; mies ei halua seksiä ekana yhteisenä yönä, joten siinä täytyy olla jotain vikaa? o_0

Ilargia (Ei varmistettu)

No siis, jos kyseessä on nuori marokkolainen, joka ei ole naimisissa ja on kaiken lisäksi todella ujo, niin kenellekään alueen kulttuuria yhtään tuntevalle tuskin tulee isona yllätyksenä, jos tyyppi on neitsyt... Eli jos tämä olisi Puumalle ongelma, niin tuskinpa olisi reissuun lähtenyt.

CougarWoman
CougarWoman

Näinpä... :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljastuitko viimein?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä olen lukenut tän blogin about kaikki postaukset kommentteineen. Jännä juttu, että mitä romanttisemmat ja eteerisemmät käänteet, sitä halveksuvampaa kommentointia. Mikä teit vaivaa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Saattaa olla että Puumiksen teinimäinen käytös ärsyttää. Tulee tunne että hän ei aina oikein tajua mahdollisia seurauksia, vaikka luulisi jo tuossa kypsässä iässä tietävän miehistä, lirkuttelusta ja sun muusta.

silmäniskuemoji (Ei varmistettu)

Joo siis Puumishan on tällainen kokoaikainen rakkausemoji! Helposti ihastuva ja rakastuva ja romanttinen, suorastaan koukussa näihin aina uusiin nuoriin lirkutteleviin poikiin ja siihen ihkuuuuuun teiniliikkisfiilikseen kun on niiiiiiin ihanaa!

Tämähän voi olla ihan hauskaa seurattavaa. (Vaik en mä esim. yhtää kaipaa tämmöistä elämääni, enkä vois kuvitella et muhun uppoais tän sortin lirkuttelut.. ja toisaalta tulee kyllä sellainen voi luoja, aikuinen nainen tällaisessa koukussa..) Mut mikä niin kauheasti ärsyttää?

CougarWoman
CougarWoman

:D hyvin profiloitu! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen aina ollut ns. tasavertaisissa suhteissa, joten kieltämättä näitä Puuman käänteitä lukiessa välillä tulee hieman hyväksikäyttöasetelma mieleen ja toisaalta ihmettelee miten aikuinen nainen jaksaa. Välillä naiivit pojat pyytelee naimisiin, toiset ujostelee, jonkun köyhälle perheelle lähetetään jälkikäteen ramadan- juhlaan tms. rahaa ruokaa varten ja joka välissä viestitellään sydän- hymiöillä.

CougarWoman
CougarWoman

Kuka sun mielestä tässä ketä käyttää hyväksi? 

Vierailija (Ei varmistettu)

No kun sä ja sun miehet nautitte ja ootte onnellisia niin väärinhän se on.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, nykymaailmassa on ihan liikaa onnellisuutta!!! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämän hetkisen miehen taustoista en muista mitään, mutta puhun näistä viime aikaisista miehistä, joissa olen kyllä mennyt sekaisin kenet olet tavannut ja missä ja kenet et. Ja puhun mielikuvista mikä näistä teksteistä tulee.
Jos tapailee paljon nuorempaa ihmistä, jonka parisuhdeoletukset ovat täysin erilaisia kuin länsimaissa niin suhteessa voi olla hyväksikäyttöä molemmin puolin. Jos tapailee turvapaikanhakijaa niin suhteessa voi olla hyväksikäyttöä molemmin puolin. jne
Se onko ihmiset onnellisia ei oikein liity tähän minun kommenttiin.

CougarWoman
CougarWoman

Ja se molemminpuolinen onnellisuus - vaikka edes hetkellinen joskus - on taas puolestaan minun ainoa driveni <3 Näin on ihmiset erilaisia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minustakin oli mukavampi lukea kuvauksia, joissa suunnilleen keskenään samanikäiset ja samantyyppisessä elämäntilanteessa olevat aikuiset keskenään reippaasti naiskentelivat. Pakostakin näistä parista viime kumppanista ja/tai ihastuksesta on tullut sellainen kuva, että odottavatkohan kuitenkin jutuilta Puumiksen kanssa eri asioita. Palaako näpit, särkyykö sydämet.

Ja joo, monelle käy elämässä muutenkin niin, se on tavallista ja osa elämää ja kasvamista. Äh, ehkä en nyt oikein osaa selittää tätä ja toivonkin entistä hartaammin että tää blogi on (ainakin joiltain osin) vilkkaan mielikuvituksen tuotetta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Koska jos se olisi totta, niin mitä? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Huomatkaa myös blogin nimi. Just sayin.

CougarWoman
CougarWoman

Tässä on ilmeisesti kuitenkin jossain taka-alalla joku "takaikäraja" puumailuille, -10 vuotta oli ookoo mutta -20 vuotta ei enää ole, tai homma menee hyväksikäytöksi? Kun eihän mulla ole koko blogin kirjoittamiseni aikana ollut kuin yksi itseäni vanhempi rakastaja, muut ovat muistaakseni olleet vähintään sen kymmenen vuotta nuorempia? Vai voiko se nyt tosiaan olla siitä kiinni, että kansalaisuuskirjo on lisääntynyt? 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.