(Moraalinen) dilemma

CougarWoman

CC ehdotti hienovaraisesti, että voisimme ehkä tavata minun vapaaehtoistyörupeamani lopuksi; minulla on muutama “vapaapäivä” (s.o. ei vapaaehtoistyövelvotteita) ennen paluulentoani, ja maa, jossa tulen olemaan töissä, ei vaadi CC:ltä viisumia.

CC on töissä matkatoimistossa, joten hän voisi kuulemma suit sait sukkelaan hommata itselleen lennot ja meille hotellin halvalla. Voitaisiin olla muutama päivä yhdessä ja tutustua toisiimme vielä paremmin, kasvotusten. Hän haluaisi viedä minut romanttiselle illalliselle ja nauttia kanssani lasillisen shampanjaa.

Ja tietysti hän haluaisi myös, että tutustuisimme toisiimme fyysisesti.

Tarkoittaa siis selvällä suomen kielellä, että CC haluaisi menettää neitsyytensä minun kanssani.

Vaikka en haluaisi mitään muuta enemmän, kuin kellistää tämän ihanan, älykkään, komean ja hyvinvarustellun nuoren jumalan sänkyyni ja nauttia muutaman päivän lihallisista iloista ja nuoren miehen kyltymättömästä innosta, muutama asia lievästi sanottuna hieman arveluttaa, eettisesti ja muutenkin.

En ole koskaan tavannut CC:tä. Olemme kuitenkin puhuneet videolla Messengerin kautta ja viestitelleet lähes päivittäin, ensin Messengerissä ja myöhemmin Whatsappissa. Seuraamme jopa toistemme Insta-tilejäkin. Kyseessä ei siis voi olla Catfish.

Olen kyllä ennenkin tavannut miehiä hotelleissa ensimmäistä kertaa, yleensä vain muutaman viikon viestittelyn jälkeen. Useinkaan ei olla edes oltu yhteydessä videopuhelimitse ennen ensitapaamista. Miksi nyt sitten arveluttaa? Koska tällä kertaa olisin vieraassa maassa, yksin.

CC on 20-vuotias, neitsyt ja muslimi. Esiaviollinen seksi on hänelle haram, kiellettyä. Hän on valmis “joustamaan” uskonnostaan, mutta minua pelottaa, mitä mahdolliset seuraamukset voisivat olla. En halua kuulostaa yli-itsevarmalta, mutta ensimmäinen kerta on varmasti aika iso juttu tuolla taustalla, enkä haluaisi, että CC tekee jotain, mitä katuu jälkeenpäin.

Hän on toki aikuinen ihminen, ja vieläpä erittäin vanhasieluinen sellainenkin, mutta jotenkin tässä nyt alkaa tämä ikäkysymys harata vastaan; että onko 20-vuotias sittenkään tarpeeksi kypsä tekemään tuollaisen peruuttamattoman päätöksen?

Toisaalta taas: mikä minä olen kyseenalaistamaan hänen valintojaan? Puuseppä oli uskontokunnasta, jossa esiaviollinen seksi on myöskin kielletty. Puuseppäkin oli 20-vuotias tavatessamme ensimmäistä kertaa.  Puuseppä ei ollut tosin neitsyt, sillä jossain kesäjuhlilla oli tullut napsuteltua lanteita vastakkain jonkun yhtä ihmiskehosta uteliaan tytön kanssa. Tai jotain. 

Mietin myös, miksi juuri minä olen valikoitunut tähän tehtävään. Miksi ei joku nuorempi, hoikempi, kauniimpi? Mitä minussa on muka sellaista, että juuri minun kanssani tekisi mieli heittää periaatteet ja arvot nurkkaan? Voisin ikäni puolesta olla CC:n äiti. Mutta toisaalta…tyyppi haluaa matkustaa varta vasten minua tapaamaan. Eikö lähempääkin löytyisi? Olenko vaan niin uskomattoman mahtava ja fabulous persoona, että minä olen kaiken sen arvoista? 

Ai niin ja sitten on vielä tietysti se kaikkein todennäköisin vaihtoehto, mikäli tapaan CC:n: hotellissa on vastassa puolentusinan miehen joukkio, CC:tä ei näy missään, minulta pöllitään passi ja minut myydään seksiorjaksi jollekin öljysheikille.  

Nelikymppiset ylipainoiset seksiorjat kun varmaakin ovat todella suuressa suosiossa ihan missä maailman kolkassa tahansa.

Mitä te tekisitte? Minä kun nimittäin ihan hirveästi kyllä haluaisin tavata… 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä oon sitä mieltä, että eiköhän nuita seksikumppaneita löytyisi lähempääkin ja ilman nuita kaikkia epäilyttäviä ja mietityttäviä asioita? Kannattaako nyt ottaa mitään riskejä pelkästään yhden panon takia?

CougarWoman
CougarWoman

Löytyyhän niitä joo. Paitsi että silloin olen itse siellä, en uskalla siellä lähteä rälläämään paikallisten kanssa. :D

Mutta ihan validi pointti, kiitos :) 

heij (Ei varmistettu)

Oletko varma, että CC ymmärtää yhtä lailla että kyseessä olisi (lähes varmasti) kertaluonteinen kokemus etkä ihan oikeasti ole jättämässä miestäsi hänen takiaan? Olet varmasti kertonut avioliitostasi ja järjestelystänne hänelle, mutta voisiko olla mahdollista, että hän elättelisi toivetta että tapaamisenne olisi suuren rakkaustarinan alku?

CougarWoman
CougarWoman

Tätä olen kanssa itse miettinyt. Totta kai olen kertonut avoimesta suhteestani ja siitä, etten todellakaan ole jättämässä miestäni. Sitäpaitsi CC on ihan hullun lapsirakas, eikä yli 20 vuoden ikäerokaan (kulttuurieroista puhumattakaan) houkuttele minua edes ajattelemaan pidempiaikaista suhdetta.

CC:n oma suunnitelma on alkaa ajattelemaan tyttöystävän ja avioliiton (ja sitä myötä lapsien) mahdollisuutta n. 25-vuotiaana (ura ensin), mutta on kyllä viime aikoina myös alkanut pudotella sitä l-bombia keskusteluihin...

Uskon kyllä toisaalta, että hän on tarpeeksi rationaalinen tajutakseen, ettei tästä ainakaan perinteisessä mielessä mitään suurta rakkaustarinaa saa aikaiseksi vaikka miten vääntäisi. Onhan tuon ikäeron pakko vaikuttaa siihen. 

Tuohon kertaluonteisuuteen en niinkään usko (tai en ainakaan oletusarvoisesti lähde siitä), jos homma niinsanotusti skulaa, niin mikäs estää näkemään useammin niin kauan kuin tyyppi on sinkku. 

Mutta jees, hyvä pointti tämäkin. Kiitos :) 

marjaraj (Ei varmistettu)

Postauksen viimeisestä lauseesta jäin käsitykseen, että haluaisit tavata CC:n ihan yleisestikin vailla taka-ajatuksia (tai etuajatuksia, miten niitä nyt sitten kuvailisikaan:))? Miten olisi vaikka erilliset hotellihuoneet? Tai jopa hotellit? Ja jos varaat huoneen itse, sinä tiedät, missä ja mikä huone se on, mutta CC ei ainakaan heti. Jos on kovasti pahat mielessä, voihan sellaisen asian varmaan aika helposti toki selvittää, mutta yritän tässä pohtia, miten voisi tapaamisen kuitenkin järjestää niin, että olisi vielä ns. pakokeinoja sopivasti jäljellä:) Ja siis, onhan se kai mahdollista, että ei vaan sitten kuitenkaan kemiat kohtaa livenä, niin siinäkin tilanteessa voisi olla miellyttävämpää, jos on mahdollisuus pieneen etäisyyteen.

Rehellisyyden nimissä on kyllä myönnettävä, että tuo yksin vieraassa maassa, jossa ei suhtauduta naisiin välttämättä kovin suojelevasti (tämä on arvaus; tein karkean päätelmän ja yleistyksen aiemmassa postauksessa olleen kulttuuriin/uskontoon liittyvän maininnan perusteella), olisi itselleni melkoinen showstopperi. Toki, pahoja asioita sattuu ihan länsimaissakin ja sopivissa olosuhteissa tunnen täällä kotoisassa Suomessakin oloni turvattomaksi:)

CougarWoman
CougarWoman

Tämä erillisten huoneiden/hotellien idea oli itseasiassa aika hyvä! Mä olin jotenkin niin jumiutunut siihen, että CC halusi varata (ja maksaa), etten edes tajunnut, että voinhan pyytää häntä varaamaan vain itselleen, ja tosiaan itse hommata oman majoituksen omilla rahoilla :D

Joo, hyvä arvaus oli...tuo on kanssa hyvä pointti. En halua joutua pidätetyksi esiaviollisen seksin harrastamisesta... o_0 

Naislaif
Naislaif

Tätimäinen ja aikuismainen vastaus olisi , että älä. Vastaan kuitenkin kuin täti ja aikuinen, älä, sillä muttia on ruuhkaksi asti.
Yleensä rohkaisisin, mutta nyt kaikki aikuissoluni ovat hereillä
<3

CougarWoman
CougarWoman

Mä itseasiassa ajattelin, että sä ehkä voisit rohkaista! :D Nyt kun et, niin otan tosissaan harkintaan tämän - semminkin kun muutkin varoittelevat. <3 

Ehkä on parempi tavata joskus tulevaisuudessa siten, että tyyppi tulee tänne. Sitten ollaan ainakin mun omalla maaperällä. 

Onhan tuossa ihan älyttömästi riskejä, joita ei tahdo vaaleanpunaisten lasien läpi nähdä. 

Naislaif
Naislaif

Voin sanoa, että viittä vaille rohkaisinkin.

Ehkä kuitenkin hyvä tavata esim omalla maaperällä.

Älä kuitenkaan liikoja hannaile,  kun etiäiset ovat turvaisammat <3

Hmm.. (Ei varmistettu)

Puusepällä oli myös uskonnollinen tausta, muta kuitenkin Suomessa, missä tiedät, mitä hänelle voi siitä seurata, eikä nyt mitään ihan hirveän vakavaa. Toisessa kulttuurissa, missä on myös uskonnollista fanaattisuutta, et pysty ehkä tätä asiaa arvioimaan. Ja pystyykö kokematon nuori mies siinä tilanteessa itsekään... juuri aikaisemmassa kirjoituksessa kerroit, kuinka tuli yhteentörmäys juutalaisen miehen kanssa, vaikket ollut edes tehnyt mitään väärää.

CougarWoman
CougarWoman

Vakavaa ja vakavaa...jos olisi jäänyt kiinni, olisi pannattu koko yhteisöstä kertalaakista. Naimisissa olevan naisen kanssa vehtaamista ei katsota hyvällä... 

Mutta totta puhut toki. Tässä on ehkä vähän eri levelit, myös, mitä tulee mahdollisista seuraamuksista minullekin... 

Tosi on (Ei varmistettu)

Älä lähde sinne, sanoisi turkulainen ystäväni. Näin hän lausahtaa aina kun joku on hänen mielestään menossa väärille urille.

En siis ottaisi riskiä. Joudut vielä vankilan pahnoille tai tapetuksi. Sitä paitsi tuskinpa seksi parikymppisen neitsytpojan kanssa olisi kummoista.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, tuolle linjalle alan kallistua itsekin...

Mutta olen edelleen sitä mieltä, että seksi parikymppisen neitsytpojan kanssa olisi ihanaa :) Minä kun tykkään enemmän kokemattomista, kun niitä kokeneita on vuosien varrella tullut höyläiltyä ihan tarpeeksi. Kokemattomissa on enemmän fiilistä, seksi on intensiivisempää ja halu miellyttää toista on aina molemminpuolista. 

Operaatio Elämä

Joskus riskejä kannattaa ottaa ja siihen kannustaisinkin. Tässä tapauksessa on kuitenkin liikaa epävarmuustekijöitä ja riskit turhan suuria, joten ohjeeni on: "hei älä mee". Halutaan lukea sun blogia vielä tulevaisuudessakin :)

CougarWoman
CougarWoman

Awwww <3 

miz
miz

Jos haluat nähdä niin ensin varmista että CC haluaa menettää neitsyytensä sinulle ja tiedostaa varmasti ettei tästä kuitenkaan ole tulossa mitään sen suurempaa että haluat olla miehesi kanssa yhdessä. Jos CC on 100% varma niin voi miettiä miten olisi turvallisinta nähdä. Tuossa yhdessä ehdotettiin erillisten hotellien varaamista, mikä on mielestäni hyvä idea. Toisekseen sopisin että nähdään eka sen dinnerin merkeissä esim (julkinen ravintola) ja teksin selväksi kanssa että jatketaan sen jälkeen fiiliksen mukaan ja onhan se hänelle ihan ok että jos ei päädytääkään samaan hotellishuoneesee. Uskon kuitenkin että jos haluaa päätyä samaan huoneeseen voin sen järjestää jotenkin niin että toinen menee ensin ettei tule mitään pahoja katseita. Itse sanoisin että go for it muta ole super varovainen, suostu juttuihin omilla ehdoillasi. Onhan tuossa riskinsä. Täällä itse olen näillä näkymin lähdössä erään miehen kanssa viikonlopuksi muualle Suomeen, missä asuu (työskentelee/asuu osittain täällä pk-seudulla) ja ei olla nähty vielä. Hullua I know, mutta toisaalta lähdinhän ex-miehen matkaan ensimäisellä kerralla hänen serkkunsa isän syntymäpäiville ja sieltä pädyttiin hänen äitinsä luo yöksi. Itse ajattelin jollekin kaverille infota asiasta ettei jos minusta kuulu maanantaina niin tietää mitä tehdä.

Hiljainen (Ei varmistettu)

Komppaan tätä :) Olen seuraillut blogiasi jo pitkään pitkään, ja mielestäni tämä ihminen on avartanut katsantokantaasi taas eri tavalla kuin joku edellinen.
Erilliset hotellit/huoneet, yhteinen ravintolailta, ja sitten "teille vai meille" JOS siltä tuntuu. Voihan tämän vaiheen jättää myös väliin. Minusta vaan tuntuu, että katuisit, jos jättäisit kokonaan tapaamatta. Hän kuitenkin tuntuu iskostuneen sinuun melkoisen syvälle, näin tyyppinä :)

CougarWoman
CougarWoman

Joo, totta. Tämä tyyppi kolahti aika kunnolla. :) 

Kiitos kommentista! <3 

CougarWoman
CougarWoman

Tämä ei itseasiassa ole ollenkaan huono idea - noinhan se voisi toimiakin...hmmm ;) 

Hyvää viikonloppua yllätysmiehen kanssa! :) Mä teen muuten itse aina samaa, eli infoan jotakuta koko nimillä, puhelinnumeroilla ym. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.