Muusikko, minä ja ne "Tyypit"

CougarWoman

Se nyt ei varmaan kenellekään tule yllätyksenä, että sekä minä että Muusikko olemme joutuneet latailemaan älypuhelimiemme akkuja useampaan kertaan päivässä viestitystemposta johtuen; se kun on enemmän tai vähemmän kokopäiväistä. Molempien työt kärsivät hieman, mutta jotenkin vaan ei pysty olemaan viestimättä muutamaa tuntia kauempaa. 

Mielenkiintoinen yksityiskohta viesteissä: emme puhu koskaan miehestä tai tyttöystävästä, emme mainitse heitä nimeltä ikinä. Sen sijaan viestittelemme mahdollisesta tilanteesta, jossa ei välttämättä pysty viestimään, jotakuinkin tällä tavoin:

"Ootko vielä yksin vai onko Tyyppi jo kotona?" 

"En voi kikkailla illalla, mennään Tyypin kanssa kylään." 

Joku (keittiö)psykologi voisi tästä tietenkin alkaa analysoimaan, miten depersonalisoimme puolisojamme muuttamalla heidät nimettömiksi; miten tällä tavoin yritämme ikään kuin elää parallellissa universumissa, joka on vain meidän kahden.  

Myönnän, että olen itsekin ajatellut asiaa noin. Mutta myös siten, että kunnioitamme - vaikka emme paljon muuta näytä kunnioittavankaan - ainakin puolisoittemme yksityisyyttä.

Muusikko joskus alkuaikoina (suhteellinen käsite, semminkin kun olemme nyt tunteneet vasta vähän päälle kolme viikkoa) vähän alkoi avautumaan tyttöystävästään, heille kun oli tullut riitaa ja Muusikon mielestä tyttöystävä käyttäytyi häntä kohtaan epäreilusti; halusi ehkä kuulla minun mielipiteeni asiasta, tai ehkä vain purkaa pahaa oloaan jollekin, jonka tiesi ymmärtävän. 

Minä kuuntelin (tai itseasiassa luin), mutta kieltäydyin kommentoimasta. Sanoin, että en minä voi alkaa sinua tässä asiassa neuvomaan. (Sisäisesti olin tosin sitä mieltä, että Muusikko oli oikeassa.) Samalla periaatteella yritän olla puhumatta Ykkösmiehestä omasta Tyypistäni mahdollisimman vähän; ja missään nimessä en halua sanoa hänestä mitään negatiivista. En Muusikolle. 

Jotenkin - ja ehkä paradoksaalisesti - mielestäni semmoinen olisi sitä pahinta pettämistä; että ei ainoastaan antaudu lihallisiin iloihin toisen kanssa, vaan että siinä samalla jotenkin alkaisi arvostella ja verrata omaa puolisoa sille toiselle. Ehkä nyanssin suuruinen ero, mutta minulle tärkeä. 

Varmaan ulkopuolisten silmissä ero kuin veteen piirretty viiva, mutta minulle selkeä raja, jota en halua ylittää. 

Kommentit

: O (Ei varmistettu)

Ai siis MITÄ sanoit???

CougarWoman
CougarWoman

Sanoin, niin kuin tuossa yllä lukee. :D 

Ansa X

Ilmeisesti kuitenkin erityisesti miehillä on tapana vedota "kun vaimo ei ymmärrä mua" -puheenparteen. En voi ymmärtää, voiko tuollainen valitus omasta kumppanista olla kenenkään mielestä vetoavaa.

Varmasti teidän tilanteessanne on hyvä, ettette tosiaan tarinoi kumppaneistanne sen enempää hyvää kuin pahaa. Jos suhdettanne ajattelee saippuakuplaksi, puheet kumppaneista olisivat roskia jotka puhkaisevat kuplan. Ja ei, en tarkoita kuplavertauksella nyt sitä, että suhde tosiaan olisi poksahtamassa. Kummitytön synttäreillä taannoin oli kuplienpuhallusta. Puhalsin itsekin, kuplasta tuli valtava, huojuvan arvokkaasti leijuva, kaunis pallo, joka kohosi korkeuksiin ja katosi naapuritalojen kattojen taa. Kukaan meistä ei todistanut kuplan rikkoutumista. Lapset päättelivät sen lentäneen avaruuteen.

CougarWoman
CougarWoman

Mjooh, vähän kaksipiippuinen juttu. Toisaalta olin vähän otettukin, että Muusikko "uskoutui" minulle jo niinkin lyhyen tuttavuuden jälkeen. Se oli pitkä avautuminen, joka toki meni paljon syvemmälle kuin "vaimo ei ymmärrä"; ja minä puolestani ymmärsin hänen pointtinsa ns. suorilta. Olisi ollut niin helppoa antaa oma naisnäkökulmansa ja sanoa rehellisesti, että minunkin mielestäni Tyypin suhtautuminen tilanteeseen oli lievästi sanottuna älytön, mutta enpäs sanonut. Ei ole minun tehtäväni olla heidän suhteensa tuomarina, tai olla Muusikon kanssa automaattisesti samaa mieltä. En halua liittoutua tyyppiä vastaan, ja toivon, että Muusikko tätä osaa arvostaakin. Noh, tiedän että osaa. 

Ihana kuplavertaus <3 

Nuumi (Ei varmistettu)

Se että tuollainen vetoaa naisiin perustuu juuri tuohon. Naiselle (tai miehelle, riippuu asetelmasta) tulee hyvin spesiaali olo, kun mies erittäin lyhyen tuttavuuden jälkeen paljastaa sielunsa kipupisteitä. Siinä unohtuu se fakta, että joskus tuntemattomalle on paljon helpompi avautua kuin sille, joka on se läheisimmistä läheisin, ja joka saattaa olla osa ongelmaa.

Mundis (Ei varmistettu)

Mitä tekopyhyyttä! Suhteessasi ei kyllä ole kunnioitusta jäljellä enää pienintäkään hitusta. Vaikka kuinka itsepäisesti kieltäydyt katsomasta peiliin ja tunnustamasta, että röyhkeä itsekkyytesi on kasvanut jo käsittämättömiin mittasuhteisiin, Ykkösmiehen täydellinen henkinen kuohinta alkaa olla vain sinettiä vaille valmis. Ei siinä kaikki, että tietoisesti petät sekä henkisellä että fyysisellä tasolla, vaan lisäksi riepottelet hänenkin henkilökohtaisia asioita julkisesti vaarantaen hänenkin yksityisyytensä. Turha esittää, että sitä nyt muka Muusikon kohdalla suojelisit! Taannoinen pääsiäisepisodi aiheutti sen, että minun lisäkseni varmasti moni muukin tietää hitusen liikaa... Ei huolta, en aio paljastaa mitään! Sanonpahan vain, että toimintasi on jo todella paksua. Pidä Muusikkosi ja onnesi ja omanapaisuutesi, mutta koeta säästää edes ne vähäiset kunnioituksen rippeet, joita väität sinulta vielä löytyvän.

Olen todella harmissani blogin kehityksestä. Alkuun oli helppo ymmärtää, miten riipivä asia seksittömyys sinulle on ollut ja miksi olet tiettyihin ratkaisuihin päätynyt... Mutta nyt se on enää vain tekosyy, jolla oikeutat itsekkään hedonismisi. Miksi, oi MIKSI et voi vihdoin olla reilu ja päästää Ykkösmiestäkin etsimään omaa onneaan? Ja turha väittää, ettei hän halua erota -saattaisipa haluta, jos tietäisi tämän kaiken.

CougarWoman
CougarWoman

Jep, vähän odottelinkin tämän tyyppistä kommenttia jo :) En kai ole missään vaiheessa kieltänytkään olevani itsekäs - usko tai älä, mitään mieletöntä epifaniaa ei tämä(kään) kommentti saanut aikaan. Kiitos kuitenkin näkökulmastasi. Kehotan kuitenkin miettimään, mikä on muuttunut niistä alkuajoista? Miten olen nyt sen itsekkäämpi kuin silloinkaan? Rinnakkaissuhdepartneri on vaihtunut - eikä edes minun valinnastani, seksin tiheys kotona jopa entisestään laimentunut. 

Olen sanonut asiasta ennenkin, ja jaksan toistaa tätä loputtomiin: minun blogiani ei ole pakko lukea. Itse en ainakaan viitsisi lukea mitään sellaista, mikä selkeästi tuohduttaa ja vihastuttaa; siinä nimittäin vai luo itselleen turhaa negatiivista energiaa. Peace :) 

 

Mundis (Ei varmistettu)

Niin, kaipa se täytyy uskoa, että tämä nykyinen suunta on pysyvä. Olen lukenut blogiasi, sillä olen aiemmin nauttinut siitä suuresti. Mikäkö on muuttunut? Se, että tiedän nyt liikaa. Itse uhrasit teidän molempien yksityisyyden ja minusta SE oli pahinta tässä kaikessa -siis julkinen nöyryyttäminen, mitä Ykkösmies tai kuka tahansa muukaan ei kaikesta pihtailusta huolimatta ole varmastikaan ansainnut. Ja voit luopua ylimielisestä asenteestasi, sillä mitään valaistumista en todellakaan sinulta odotakaan. Pieni määrä nöyrtymistä olisi kylläkin ihan hyvä, jotta ymmärtäisit jatkossa olla aiheuttamatta suurempaa tuhoa.

Mihin pisteeseen asti aiot oikeuttaa tekosi Ykkösmiehen pihtaamisella? Minun nähdäkseni se piste on liikkunut jo melko kauas alkuperäisestä ongelmasta. Eniten tässä kai risoo se, että sinulla ei näytä olevan aikomustakaan kasvattaa selkärankaa, vaikka parisuhteesi tila on käynyt jo kaikille varsin selväksi. Ei tässä enää seksittömyydestä ole kyse vaan siitä, että haluat sekä syödä kakun, että säästää sen! Etkä kykene sitä edes myöntämään, vaan pitäydyt tiukasti jo epäuskottaviksi muuttuneissa selityksissäsi. Minä näen asian niin, että aiemmat sivusuhteesi eivät koskaan todella uhanneet parisuhdettasi, sillä ne olivat niin "eri tasoisia". Nyt tilanne on aivan toinen, mutta yhä jatkat Ykkösmiehen höynäyttämistä? No, ehkä viime aikojen "hihhulius" aiheuttaa myös sen, että törmäät käsitteeseen "karma" ihan käytännön tasolla. En sitä toivo, en todellakaan, vaan ennemminkin odotan sinulta Naisen tekoja. Varmaan turhaan, mutta tulipahan nyt sanottua tämäkin.

CougarWoman
CougarWoman

En ole mitenkään ylimielisellä asenteella liikkellä, harmi, mikäli tulkitsit viestini näin; se ei ollut tarkoitukseni. 

Ja kyllä, siinä mielessä haluan sekä syödä että säästää kakun, että katson oikeudekseni hakea seksiä muualta, ellen sitä (muuten hyvässä) parisuhteessa saa. 

Aiemmista sivusuhteista vielä sen verran, että oli aika, jolloin olin rakastunut Nörttipoikaan. Se siis siitä eritasoisuudesta... 

Mundis (Ei varmistettu)

Muistan kyllä, kun tunnistit ja tunnustit tunteesi Nörttipoikaa kohtaan. Muistan myös, miten kirjoitit, että siitä huolimatta et koskaan vaihtaisi Ykkösmiestä häneen. Muusikon kohdalla puolestaan olet pyöritellyt eri vaihtoehtoja alusta asti ja ihmettelit asiaa itsekin jossakin kommenttiosiossa. Pyydän, älä pidä meitä lukijoita typerinä.

Mundis (Ei varmistettu)

http://www.lily.fi/blogit/cougarwoman/groupiehuumaa#comment-form

Luepa tuo kommenttiosio ja väitä sitten, ettetkö olisi pitänyt tässä tapauksessa ovia auki alusta asti. Tämä oli vieläpä niitä ensimmäisiä tekstejä, joita Muusikosta olet kirjoittanut. Ilmeisesti olette sittemmin keskustelleet asiasta ja päätyneet tuohon, mitä yllä esität. Edelleen: Älä pidä meitä lukijoita typerinä. Itseäsi ehkä pystyt huijaamaan, mutta et välttämättä kaikkia muitakin.

CougarWoman
CougarWoman

No totta munassa. Viittaan nykytilanteeseen, en ensimmäiseen alkuhuumaan. Vai meinaatko, että kerran tehty päätös pitää aina, eikä mielipiteitä voi muuttaa? :D 

Mundis (Ei varmistettu)

Pyh, osoitan vain, miten hataralla pohjalla selittelysi ovat. Olet Muusikon kohdalla miettinyt jopa kumppanin vaihtoa -vaikkakin ehkä vain alkuhuumassa, mutta miettinyt kuitenkin. Jo se osoittaa, että tämä sivusuhde on aivan eri pohjalla, kuin aiemmat. Jäät vääristelystä verekseltään kiinni ja vielä koetat jatkaa... No, jatka rauhassa:) Minä noudatan neuvoasi nyt ja poistun lukijoista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tässä yksi lukija joka ei ainakaan tiedä liikaa. Miksikö? Koska ei tulisi mieleenikään mennä stalkkailemaan kenenkään fb-kaverilistaa ja etsimään naamaa ja nimeä blogin takaa. Syy siihen, että liika tieto ahdistaa, vaikka kukaan ei ole sitä tietoa sinulle toimittanut, voi löytyä myös läheltä.

Itse luen tätä blogia (harppoen), vaikka oma arvo- ja ajatusmaailma on todella kaukana aihepiiristä. Mielestäni on kuitenkin tärkeää käyttytyä asiallisesti kirjoittajaa kohtaan (joka on muuten sangen lahjakas proosan tuottaja).

Mundis (Ei varmistettu)

Ai yhtä asiallisesti, kuin kirjoittaja käyttäytyy esim. Ykkösmiestä kohtaan? Tai Nörttipoikaa, jonka varustuksen puutteellisen koon teki varsin selväksi eräässä postauksessa? Anonyymina se olisi ihan ok, mutta Puuma itse on huomionhalussaan pilannut sen nimettömyydenkin. Olenko sosiaalipornonnälkäinen elämätön stalkkeri, kun kävin asian itse toteamassa Facebookissa? Varmasti olen, mutta vastuu ei todellakaan ole minulla vaan kirjoittajalla itsellään. Nämä asianosaiset ihmiset eivät ole valinneet, mitä kaikkea tietoa heistä nettiin vuotaa! Mitä itse tykkäisit, jos joku ihminen nimettömyytesi uhraten paljastaisi sinusta vastaavia asioita ja kusisi samaan aikaan silmään muutenkin, esim. pettämällä? Niinpä niin, tuskinpa nauttisit.

Kirjoittaja on kyllä lahjakas ja ansionsa ovat kiistattomia, mutta viimeisen kuukauden tapahtumat ovat menneet liian pitkälle. Pitäisikö meidän samoin ajattelevien vain hymistellä ja olla hiljaa? Puuma on itse aiheuttanut tilanteen, joten kestäköön myös arvostelua.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse en omista logiikkaa, jonka mukaan toisen väärä teko oikeuttaisi minua tekemään väärin. Hallitsen ainoastaan omaa käyttäytymistäni. Paha ei pahalla tästä maailmasta häviä.

Mundis (Ei varmistettu)

Ja mitä minä tarkalleen ottaen olen tehnyt väärin? Mitä moraalista koodia rikoin sillä, että kävin toteamassa Puuman (ja sen myötä mm. Ykkösmiehen) nimettömyyden kärsineen sen pääsiäisepisodin myötä? En ole tehnyt tiedolla mitään, enkä aiokaan, sillä se ei ole minun tehtäväni. Puuma on kuitenkin uhrannut miehensä henkilöllisyyden huomionhakuisuutensa alttarille, eikä missään vaiheessa pysähdy edes ajattelemaan, tuliko nyt mentyä liian pitkälle. Mitä sellaisista ihmisistä sanotaan, jotka itse mokatessaan syyttävätkin niitä, jotka sen mokan osoittavat...? Sinne peiliin voisi joskus vilkaista Puumakin.

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole sanonut sinun tehneen väärin. Puhuin omista teoistani. Minun mielestäni kirjoittajaan tulee suhtautua asiallisesti. Ymmärsin tekstistäsi, että kyseenalaistit sen tarpeellisuuden siinä tapauksessa, mikäli en koe cougarwomanin suhtautuvan samoin puolisoonsa tai muihin läheisiin. En itse koe oikeutusta toimia väärin ( omaa moraaliani vastaan), sillä perusteella että toinenkin niin tekee. Ja se ei tarkoita ettenkö koskaan tekisi virheitä, tekisi väärin. Itselleni toisen henkilöllisyyden penkominen olisi ylittänyt jonkin rajan. Ja jonkun toisen moraali sanelee tässä kohtaa toisin. Eikä kumpikaan ole sen oikeammassa. En itse hyväksy pettämistä,(ja olen todistanut paljon törkeämpää sellaista, kuin mitä tässä blogissa on koskaan tapahtunut), ja ymmärrän kyllä miksi lukija voi ahdistua. Yritän kuitenkin ymmärtää, että rikkonaisuudesta siinäkin on kyse. Enkä usko että henkilökohtaisen/parisuhteen rikkonaisuuden lyömää ihmistä kannattaa (henkisesti) lyödä. En ole koskaan kuullut kenenkään sen kautta valaistuneen tai minkään muuttuneen parempaan suuntaan.

Mundis (Ei varmistettu)

En minä tarkoittanut kirjoitustani noin, joten tulkitsit väärin. En oikeuta pahuutta sillä, että toinenkin niin tekee. Puuma ei tässä ole mikään uhri enää -ne uhrit ovat tällä hetkellä aivan toisaalla. Kuka tässä on häntä lyömässäkään? Ihan aiheesta minä ja pari muuta olemme huomauttaneet, mitä seurauksia hänen teoillaan voi olla, kun ei tuo näytä site itse ymmärtävän. Äläkä yritä analysoida minua, sillä tässä ei ole kyse siitä, että ahdistuisin Puuman pettämisestä. Olenhan lukenut hänen blogiaankin alusta asti. Viime aikojen tapahtumat ja Ykkösmiehen asettaminen alttiiksi paljastumiselle olivat vain todellinen ylilyönti, varsinkin kun ottaa huomioon, mitä Puuma on miehestään nettiin suoltanut. Tässä liikutaan jopa Suomen lain rikkomisen rajamailla, mutta siitähän Puuman ei sattuneesta syystä tarvitse huolehtia... Miksi te puolustelijat ette näe idolinne toiminnassa mitään vikaa, vaan syyllistätte "henkilöllisyyden penkojia"? En voi ymmärtää, millainen ajatuksenjuoksu tuollaiseen tarvitaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi apua. Ei kannata kaikkea yleisen tason pohdintaa tulkita koskemaan SINUA itseäsi tai ottaa henkilökohtaisesti. Se mitä toiminnastasi hämmästelin, oli kun kerroit (syyttävään sävyyn) pahoittaneesi mielesi siitä, kun tiedät nyt kuka kirjoittaja on Että sen tiedon olisi voinut jättää myös penkomatta, jos sellainen ahdistaa. Ja vastineesi siihen, että mielestäni ihmisiä (kuten tätä blogin kirjoittajaa) tulee kohdella asiallisesti, huolimatta siitä, mitä he tekevät, jätti kyllä edelleen sekavan hämmennyksen valtaan. Olen todella pahoillani, en tosiaan ymmärrä.

Anonyymi bloggaaminen ei riko lakia. En ole puolustellut puumaa tai hänen toimintaansa. En ole uhriuttanut häntä. Hän ei ole idolini. En ole syyllistänyt henkilöllisyyden penkojia. Mutta juu, myös minun osaltani keskutelu päättyy tähän.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei tuossa varmaan haettu sitä että anonyymina bloggaaminen olisi rikos, vaan että ykkösmiehen yksityisasioiden levittäminen saattaisi täyttää rikoksen tunnusmerkit. http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Yksityiselämää_loukkaava_tiedon_levittäminen

CougarWoman
CougarWoman

Tämä tietysti edellyttää a) että Ykkösmies on olemassa oleva henkilö, b) hänen henkilöllisyytensä on yleisessä tiedossa, c) että levitetty tieto on totta, ja d) ettei Ykkösmies ole antanut lupaa tiedon levittämiseen. 

Yksi yllä mainituista kosahtaa jo kättelyssä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Niinpä ja kyse on asianomistajarikoksesta. En siis itse usko, että täällä mitään rikollista tapahtuu. Vastasin vain tuohon anonyymina bloggaaminen ei ole rikos kohtaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi apua :D Joo tajusin kyllä mitä tarkoitettiin. Mutta kirjoittaja toimii anonyymina, eikä ykkösmiehestä ole myöskään kirjoitettu nimellä, tai muulla tunnistettavalla tavalla. Siksi vastasin että anonyymi bloggaaminen ei ole rikos. Se että joku lähtee stalkkaamaan ja tonkimaan henkilöllisyyttä - onkin sitten ikävämpi juttu. Toki se on tulkintakysymys missä menee raja, mutta tämän blogin kirjoittaja ei ole postannut mitään mistä toisen voisi suoranaisesti tunnistaa. Ja tosiaan kun ei edes tiedä, onko tämä faktaa vai fiktiota. Mutta mun kommentointiura päättyy tämän blogin osalta tähän. "So long and thanks for all the fish!"

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos kun jaksoit tänne asti ;)

CougarWoman
CougarWoman

Hah, taas vedetään tuo "varustuksen puutteellinen koko" esille. Täytyisi varmaan olla hämmästyneen kiitollinen, että ihmiset jaksavat kaivella vuoden takaisia asioita (vai olikohan siitä jo peräti kohta kaksi vuotta). Sanoin muistaakseni vain, että Nörttipojalla ei ole mikään superiso - mikä oli totta, ja hän tämän itsekin konstateerasi. Mutta for the record, mistään katkarapujuhlista ei kuitenkaan ollut kysymys... ;) Jos jotain ihan senttimääräiset mitat kiinnostaa, niin voi laittaa meiliä :D 

Mundis (Ei varmistettu)

Miksi kuvittelet, että sinulla on varaa tällaiseen ylimielisyyteen? Ylilyöntejä on tapahtunut, mutta et niitä tunnista saati tunnusta. Pidät itseäsi fiksumpana, kuin oikeasti oletkaan. Nörttipojan varustuksesta sanoit niin, että et ole täysin tyytyväinen, sillä mielesi tekee isompaa. Sitten totesit jotakin varustuksen pienehköstä koosta, tarkkaa sanavalintaa en muista. Tapaus jäi mieleeni siksi, että olen lukenut blogiasi alusta asti ja tuo oli ensimmäinen kerta, jolloin tekstissä näkyi piirteitä täydellisestä ajattelukyvyn puutteesta. Aika moni kanssabloggaaja tapasi Nörttipojan blogigaalassa ja jotenkin omat käytöstapani ovat sellaiset, ettei tulisi mieleenikään valitella rakastajani liian pientä kalua julkisesti. Siinäkään tapauksessa, että rakastaja itse tilanteen tiedostaisi. Nämä ovat HYVIN herkkiä ja henkilökohtaisia asioita nuorille miehille, mutta sinä katsot oikeudeksesi hieroa toisen osoittamaa luottamusta hänen naamaansa tuolla tavalla?

Olin tuolloin todella pettynyt sinuun ja nyt olen sitä moninkertaisesti. Et pysähdy yhtään ajattelemaan, mitä seurauksia teoillasi ja kirjoituksillasi voi olla. Et tunnusta ylilyöntejäsi saati pyydä niitä anteeksi pilkkasi kohteeksi joutuneilta. Ja vielä pidä itseäsi fiksuna? Kömpelöt sivistyssanat eivät tee kenestäkään älykästä.

CougarWoman
CougarWoman

Sunhan piti jo poistua täältä..? ;) Sanoin koosta, että en siihen ole tyytyväinen siinä mielessä kun olen isompaan tottunut, muuten Nörttipoikaan kyllä. 

Eiköhän se Nörttipoika meidän suhteen jälkeen ollut paljon itsevarmempi kuin ennen suhdettamme. Kuitenkin. Ainakin näin minulle sanoi. 

 

CougarWoman
CougarWoman

Aijuu, se unohtui vielä sanoa, että enhän minä siitä varusteen koosta postatessani voinut kuvitellakaan, että mun ja Nörttipojan suhde kestää yli vuoden...tai että otan sen mukaan sinne blogigaalaan. Näin jälkeenpäin ajateltuna, jos olisin tiennyt, niin olisin voinut jättää sanomatta. 

Mundis (Ei varmistettu)

Lukijoista kyllä, poistinkin blogin jo tilauksesta. Keskustelua sen sijaan en jätä koskaan kesken.

Niin, kukapa se kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse... Tuota rivien välissä itsensä, avoimuutensa, seksuaalisuutensa ja ymmärtäväisyytensä kehumistahan tämä blogi on viime aikoina ollutkin. Ei enää jälkeäkään siitä inhimillisestä, herkästä, tunneälykkäästä ja aidosti itsevarmasta Puumasta, jonka takia blogiin aikanaan koukutuin. Nyt tämä on vain yhtä egon pönkitystä koko blogi. No, ihmiset muuttuvat. Eivätkä aina sinne parempaan suuntaan.

CougarWoman
CougarWoman

Näin juuri. Tämä keskustelu on minun puolestani nyt päättynyt, kiitos kun jaksoit seurata tänne asti ja hyvää jatkoa! :)

Rakas Mundis. Kaikella ystävyydellä. Selvästi tämän blogin kirjoitukset ja kommentointi ahdistaa sinua. Oman mielenterveytesi vuoksi jättäisin blogin seuraamisen. Ei omaa mieltä kannata tieten tahtoen pahoittaa.

Mundis (Ei varmistettu)

Kuule, ei tarvitse teeskennellä huolestunutta. Kuten jo moneen kertaan on tullut todettua, olen seurannut blogia alusta asti ja muutamaan kertaan kommentoinutkin. Lähetinpä tuolloin pääsiäisen aikaan Puumalle varoituksenkin, että kannattaisi ehkä tiukentaa Facebookin yksityisasetuksia. Tällä kertaa kommentointini ei kovin positiivissävyistä ole, ja heti useampikin ihminen on ajamassa minua pois kommenttiosiosta? :D Suorastaan herttaista, mutta ei tarvitse huolehtia. Minä en ole niitä ihmisiä, jotka valikoivat todellisuuteensa vain kaikkea kivaa ja ihkusöpöä ja suodattavat pois kaiken sellaisen, mikä uhkaisi heidän maailmankuvaansa. Kun näen (tai uskon näkeväni) epäkohdan, tartun siihen. Minun mielenterveyteni ei siitä häiriinny, vaikka jollekin toiselle saattaisi niin käydäkin:)

Vierailija (Ei varmistettu)

No ehkäpä lukijoissa on tyyppejä jotka ovat kokeneet toiselta puolelta sen mitä teet miehellesi ja toivovat että lopetat tuhoavan toimintasi. Ja mitä pidempään tätä jatkat sen enemmän juuri muuttuu, sitä enemmän nakerrat pohjaa kodiltasi.
Ja on aika uskomatonta ettei sinua oikeasti yhtään haittaa itsekkyytesi vaan koet sen olevan oikeutesi. Johonkin asti se ehkä olikin, mutta ei enää. On niin raukkamaista pettää ja valehdella, ja sitten samaan hengenvetoon esittää että kyllä tässä on vaihtoehtoja annettu. Todellinen vaihtoehto on annettu siinä vaiheessa kun sanot miehellesi että sinulla on suhde.
Toivottavasti joku muu kertoo hänelle ennen sinua koska sinulla ei ikinä tulee olemaan siihen kanttia tai ihmisyyttä.

CougarWoman
CougarWoman

Ehkäpä sekin aika vielä tulee, että kerron suhteestani. En voi tietää sitä etukäteen... Ymmärrän hyvin, että jotkut ovat kokeneet tämän juuri siltä toiselta puolelta - olen myös itse ollut siinä asemassa useammankin kerran. Siksi en olisi vaikkapa viisi vuotta sitten koskaan uskonut itse olevani se, joka pettää. 

Minä puolestani toivon, että jos/kun se aika koittaa, saan olla itse se, joka kertoo. Sinä et, kaikella kunnioituksella, tunne minua niin hyvin, että olisit kykenevä arvostelemaan kanttiani tai "ihmisyyttäni" :) 

Kiitos kommentistasi kuitenkin, toivotan sinulle hyvää päivänjatkoa. 

Vierailija (Ei varmistettu)

höpö höpö. olet käsittämättömän lapsellinen.

Ihmettelijä (Ei varmistettu)

Ehkäpä Puuma toivoikin (salaa alitajuisesti), että taannoinen pääsiäisepisodi olisi paljastanut Ykkösmiehelle totuuden, ettei hän itse tarvitsisi sitä tehdä. Ehkäpä joku fb stalkkailija sen vielä tekeekin kunhan saa tarpeeksi tulta alleen. Tosin blogi pysyy mielenkiintoisempana mitä kauemmin salaisuus pysyy. Joka tapauksessa toivon hyviä jatkoja, kävi miten kävi. Kivaa ei varmasti ole kenelläkään siinä vaiheessa kun asia paljastuu. :(

CougarWoman
CougarWoman

No ei tasan toivo... Mutta kiitos, samoin sinne! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tehdäänkö sellainen hep-ketju, että kuinka moni lukijoista tietää puuman ja ykkösmiehen henkilöllisyyden? Antaisi ehkä perspektiiviä kaikille osapuolille, että missä riskisfääreissä liikutaan. Tykkää "tiedän" tai "En tiedä" kommenteista riippuen kuinka asia on :)

Saat puuma vielä ihan erityisesti luvan poistaa tän gallupin, jos tällainen lukija-aktiivisuus tuntuu liian tungettelevalta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiedän

Vierailija (Ei varmistettu)

En tiedä

satu.p (Ei varmistettu)

En tiedä. Enkä tiedä mistään pääsiäisepisodistakaan.

CougarWoman
CougarWoman

En poista vielä, seurailen ensin.. :) Voisin korjata gallupin kysymystä sen verran, että "tietää" muutettaisiin muotoon "luulee tietävänsä"... Kuten muistaakseni Puutalobabyn tontillakin puhuttiin, näitä vääriä osumia on myös tullut. Tähän asti ne on otettu huumorilla eivätkä ole kenenkään parisuhdetta pilanneet, mutta toivoisin kuitenkin virhemarginaalin huomioonottaen, että galluppi jäisi sitten vain tähän, eikä tosiaan lähdettäisi lähestymään asiaan mitenkään kuulumattomia henkilöitä vain siksi, että "tiedetään" varmaksi... 

Just a thought ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Totta! Luulee tietävänsä on parempi!

Tämän idean keksijä voisi hankkia jonkun kivan harrastuksen...

Ja viittaan tuohon gallupin keksijään, lipsahti kommentti väärään paikkaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Gallupin keksijä ilmottautuu. Kuten laitoin, että saa poistaa jos tuntuu siltä, että on liian raju veto. Lähinnä halusin selventää niille, joita paljastuminen huolettaa, että ei tietäviä nyt niin montaa ole. Ehkä. Toki virhemarginaali on valtava, mutta ehkä antaa jotain osviittaa.

Sä näit tän jotenkin toisin?

Kävikö mielessä, että ei ehkä kiinnosta, osviittaa tai ei?

Vierailija (Ei varmistettu)

No pariakymmentä muuta (ja ilmeisesti vähän Puumakin) kiinnostaa :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.