Muutoksen tuulia

CougarWoman

Olen edelleen hukassa ja turtana (ja joka kerta kun käytän viimeksi mainittua sanaa, mieleen tulee se skitsahtavan mutta ah, niin mainion Don Rosan piirtämä Aku Ankan sarjakuva, jossa myytiin karhennettuja turtanoita).

Olen hukassa ja turtana jopa siinä määrin, että keksin viinispäissäni viime perjantaina elämälleni kokonaan uuden suunnan. Useimmista korkin narskautuksen jälkeisistä ideoista poiketen tämä kuulosti hyvältä vielä seuraavanakin päivänä – ja itseasiassa kuulostaa edelleen.

Vuoden sisällä aion, suunnitelmaani seuraten, palata Lähi-Itään, mutta tällä kertaa pidemmäksi ajaksi (mielessä pyörii vähintään kolmen kuukauden mittainen pätkä). Ennen matkaani aion sanoutua irti nykyisestä vakityöstäni; oikeasti masentaa tulla tänne kökkimään joka päivä. Turhuuksien turhuus koko duuni. Tarve auttaa ja tehdä oikeasti hyvää on kasvanut niin suureksi, että tämä kaupallinen höttö suoraan sanoen vituttaa päivä päivältä yhä enemmän.

Palattuani Lähi-Idästä suunnitelmissa on pistää pystyyn erään tietyn hyväntekeväisyyspuljun, johon tutustuin paikan päällä viimekertaisella matkallani, “haarakonttori”, jota täältä ei vielä löydy (ja johon minua jo hienovaraisesti rekrytoitiin siellä).  Tämän on sitten tarkoitus olla palkattu duuni, ettei Ykkösmiehen ihan kokonaan tarvitse kantaa vastuuta taloudestamme (tosin hänen mukaansa hän ihan hyvin voisi, mikäli haluaisin esimerkiksi pitää sapattivuoden; kutsukaamme tätä sitten b-suunnitelmaksi).

Joka tapauksessa, ensi vuoden heinäkuussa en enää aio olla töissä täällä. Mark my words.

Lapsettomuus ja (lähinnä Ykkösmiehen) nykyinen tulotaso mahdollistavat sen, että olen vapaa liikkumaan ja vapaa aika pitkälti tekemään sitä, mitä haluan. Miksi siis tuhlaisin viimeiset hyvät vuoteni tekemällä rutiininomaista toimistotyötä, josta en edes nauti?

Nyt on aika alkaa toteuttamaan itseään. Aika hyödyntää ne mahdollisuudet, jotka on suotu. Minä olen nyt se ainut ihminen, joka voi rajoittaa minua.

On aika levittää siivet ja kokeilla, kantavatko ne. Elleivät kanna, Ykkösmies ottaa kopin.

Hitto että mulla on oikeasti kyllä aika hyvä mies. 

 

Kommentit

vaimoke (Ei varmistettu)

Todella hyvältä myös kuulostaa tuo ykkösmies! :)

CougarWoman
CougarWoman

No on se! Jaksaa tukea huolimatta siitä, miten hullulta idea kuulostaa. "Kunhan vaan olet onnellinen.." <3 

Aloitteleva p (Ei varmistettu)

Ei voi olla totta, että pääsen ensimmäisenä virnuilemaan "haarakonttorista" !!

Särähti korvaan tuo "viimeiset hyvät vuoteni". Toivottavasti et oikeasti noin neljäkymppisenä (käsittääkseni?) oikeasti ajattele, että sinulla olisi enää vain muutama hyvä vuosi? Vai ymmärsinkö minä väärin...

CougarWoman
CougarWoman

Heh :D Ehkä mä vähän kyllä ajattelen silleen, että viidenkympin paremmalla puolella alkaa itsellä ehkä olla mobiliteetti ja "tekemisen into" vähentynyt sen verran, etten jaksa enää seikkailla tai ottaa isompia riskejä. Eli viimeiset hyvät vuoteni = vielä kymmenestä viiteentoista vuoteen ;) 

Suttastiina

Hah, elä viitsi ;)
Kuitenkin kilahdat kunnon viidenkympinvillityksiin ja haet vaikka astronautiksi, +viiskymppisenähän se vasta alkaakin hinku tehdä kaikkea kun kohtaa sen todellisuuden, ettei elämä jatku ikuisesti.
Ja nykyihmisillä fysiikkakin sen verta paremmassa kunnossa ettei me ihan kiikkustuoliin taivuta!

CougarWoman
CougarWoman

Heh, ajattelin itseasiassa sua kun kirjoitin tuota edellistä kommenttia - sä olet ehdottomasti mun idoli <3 Mutta itsellä fysiikka varmaan jossain vaiheessa sanoo todellisesti sopimuksen irti (näillä elämäntavoilla)... 

Sinkkis (Ei varmistettu) http://sinkkulaiffii.wordpress.com/

You go girl!!! :)

ElizabethRinne

Kuulostaa mahtavalta, ihailtavaa rohkeutta! :) 

Elisabet | http://www.fashiopoetry.eu

eelihminen

Loistava asenne ja ihanan tukeva mieskin messissä! :) Mahtavaa oikeasti, että olet tehnyt tuollaisen suunnitelman ja saat siihen tukea! Mäkin tuen ihan täysin sieluin, koska haluat parantaa muiden elämän lisäksi myös omaa elämääsi :)

Hehkutetaan nyt vielä, että MAHTAVAA HEI SINÄ, SUPERIA, PEUKKUJA, UPEETA!

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos ihana! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Saako kysyä muutaman askarruttavan kysymyksen:
Olen siis ymmärtänyt että ykkösmies tekee paljon matkatöitä ja sinä olet ollut Lähi-Idässä,
- kuka hoiti koiria, kanoja, puutarhaa ja taloa
- miten pystyt pitämään kaikki "miehesi" hanskassa
- miten sait töistä lomaa
- miten hoidat sen, kun lähi-idän hoitosi saa selville millainen "jakorasia" olet
- miten ykkösmies voi olla niin hyväuskoinen että nikottelematta ymmärtää näitä kaikkia toilauksiasi, koska eihän hän kuurosokeakaan ole?

Hyvää kesää!

CougarWoman
CougarWoman

Toki saa (vaikka en koekaan olevani tilivelvollinen). 

- Äiti hoiti koiraa ja kanoja. Taloa ja puutarhaa hoitaa muutenkin jo siivooja ja "puutarhuri", en minä tai mieheni. 
- Mitkä kaikki "mieheni" ja missä hanskassa? :D 
- Sain lomaa sitä ajoissa pyytämällä. 
- "Lähi-Idän hoitoni" tietää, että olen avoimessa avioliitossa, ja mitä se käsitteenä tarkoittaa.

Viimeistä kysymystä en oikein ymmärtänyt :D Enhän mä nyt Ykkösmiehen läsnäollessa "toilaile".

Samoin sinulle :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos! Tarkoitin vaan että tämä alkaa olla sellainen soppa, että paska lävähtää tuulettimeen ennemmin tai myöhemmin! Jos olisit mies, sinua sanoittaisiin pettäjäsovinistisiaksi, mutta koska olet nainen olet vaan Puuma...

Anteeksi vain, mutta Ykkösmies ei ansaitse sinua vaan jotain paljon parempaa!

CougarWoman
CougarWoman

Mä voin olla montaa asiaa, mutta terminologiasta olen tarkka; suhde on avoin, eli en ole pettäjä.

Mielipiteeseesi olet toki oikeutettu, mutta kehottaisin muistamaan, että tämä [avoin suhde] on meidän molempien oma valinta, johon olemme tyytyväisiä; tämä toimii meille. Tästä vinkkelistä aivan sama, mitä mieltä sinä olet - anteeksi vain! :) 

jennajohannasi
Pirtti

Ihan mieletön idea, suunnitelma ja ajatusmaailma - ja ei todellakaan kannata tuhlata yhtään mitään (ikäluokka mikä tahansa) vuosia duunissa jota inhoaa, jos se ei ole taloudellisesti välttämätöntä! Ja ymmärrän niin hyvin sun palon tehdä jotain muiden hyväksi, sama tuli palaa täälläkin vaikkakin vie kohti eri toteutumismuotoa <3

Mää en inhoa nykyistä työtäni, mutta se on sen verran raskasta rytmeineen kaikkineen, että vaikka tällä hetkellä taloudellinen tilanne pakottaa jatkamaan näin, toivon kovasti näiden mun nykyisten opiskeluhommien avaavan tulevaisuuteen uusia väyliä. Jos en saa niiden myötä kokonaan uutta (päivä!)työtä niin ainakin sivutoimen, et vois vähentää nykysessä duunissa tuntimäärää :) Jaksais sit paremmin olla minä.

Ne on pitkälti omissa käsissä nää hommat <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Ette olleet "avoimessa suhteessa"kun aloit pettämään miestäsi nörtin yms hoitojen kanssa.Joten pettäjä olet ja tulet aina olemaan.Se ei muuksi muutu selittelemällä.

CougarWoman
CougarWoman

Totta tietysti. Kiitos kun muistutit ja aurinkoista päivää ;) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.