Naisen ylipaino syö miehen seksihaluja?

CougarWoman

Kittykat vinkkasi täällä seksitutkimuksesta, jonka mukaan naisen ylipaino syö miehen seksihaluja.

Mainittakoon nyt heti alkuun, että tämä “seksitutkimus” on Kauneus ja Terveys –lehden tekemä, ja sitä varten on haastateltu yhteensä 743 suomalaista. Aika vahvoja johtopäätöksiä noin maallikon silmiin aika minimaalisella otannalla - mutta enpä minä mikään tutkija olekaan. 

Minulla ei sinällään siis ole mitään kyseistä lehteä vastaan, mutta jättäisin mieluummin tutkimusten tekemisen – tai ainakin niitten validiteettiin uskomisen – varta vasten asiaan erikoistuneitten instanssien, kuten yliopistojen ja tieteellisien tutkimuslaitoksien, huoleksi.

Harmi kyllä tässä “tutkimuksessa” ei edes kerrota, mitä tarkalleen ottaen on kysytty. Sen verran kuitenkin raotetaan salaisuuden huntua, että mainitaan, että osallistujilta on kysytty, mihin he ovat selvästi tyytymättömämpiä seksin harrastamisen kannalta; ei siis edes tyytymättömiä, vaan tyytymättömämpiä.

Tyytymättömämpiä kuin mihin? Saiko ylipainon itse nimetä, vai oliko se jo valmiiksi tyrkyllä samassa nätissä kasassa vaikkapa eriparirintojen, selluliittireisien tai henkilökohtaisen hygienian puuttumisen kanssa? 

Lisäksi tämä skuuppi perustuu tarkalleen ottaen 386,36 suomalaisen miehen mielipiteeseen, joten viimeistään nyt on aika kaikkien meidän ihanasti pyöreiden naisten heittää lusikka nurkkaan ja sitten hakea se sieltä takaisin, jotta voidaan lapioida sillä litra Ben&Jerry’siä kitusiin itsesäälissä rypien, viimeisetkin haaveet seksielämästämme haudaten.

Koska nythän on niin, että naisen ylipaino syö miehen seksihaluja. On on, ihan interwebsistä itse luin, tuossa se sanotaan, tuommoinen tutkimus on tehty, joten niin sen täytyy olla. Valitettavan monet naiset lukevat otsikon, siitä tehdyn jutun - ja heittävät viimeisetkin toivon rippeet pois samalla sen tyhjän jätskiämpärin kanssa. Koska eihän lihavaa voi kukaan haluta. 

“Mistä se kertoo, että annat painon karata? – Jokaisen kannattaa miettiä, miten parisuhteessa toimii ja käyttäytyy, jotta olisi hyvinvoiva ja haluttava.” (Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Teija-Liisa Ranta)

Tuotakin kuule Teija-Liisa on yritetty. Minä olin aviomieheni tavatessani huomattavasti isompi, kuin mitä olen nyt. Olen siis tehnyt töitä sen eteen, että olisin hyvinvoivempi ja haluttavampi (miehenikin silmissä), mutta ilmeisesti se ei aina olekaan kiloista kiinni. Ylläri.

Sinänsä muuten surullista ja hämmästyttävääkin, että käsittääkseni etupäässä naisille suunnattu julkaisu vielä 2016-luvulla jaksaa tukea vanhoja stereotypioita, joiden mukaan naisen tulisi olla hoikka voidakseen olla haluttava. Ja vielä kummastuttavampaa on, että syyllistäjänä on parisuhde- ja seksiterapeutti.

“Olen kuullut sanottavan, että kumppani ei tiedä, miten läskistä otetaan kiinni.”

Vinkkinä: ihan silleen käsillä. Minäkin olen muuten kuullut sanottavan, että sammakoista voi ennustaa säätä. 

Jospa unohdettaisiin kuitenkin tuo “tutkimus”, ja keskityttäisiin faktoihin – vaikkakin tässä tapauksessa subjektiivisiin.

Minulla on tällä hetkellä kaksi urheilullista, nuorta rakastajaa, jotka molemmat rakastavat kehoni jokaista kurvia. He rakastavat rintojani, peppuani, lantioni kaarta. Molemmat ovat erikseen sanoneet, että nimeomaan himoitsevat noita kurveja; eivät ihan fraasia naisessa pitää olla jotain, josta ottaa kiinni käyttäneet, mutta lähellä oli. Enkä minä pannut sitä mitenkään pahakseni, vaan kellistelin ihailun valokeilassa ja annoin poikien taputella kehoani. 

Minulle on sanottu, että kaikista kiihottavinta minussa on se, että uskallan heittäytyä intohimoon sataprosenttisesti; peittelemättä mitään kehoni osia, häpeämättä mitään. Tällä ominaisuudella ei ole mitään tekemistä painon kanssa.

Pitäisikö minun nyt yhtäkkiä ymmärtää alkaa hävetä kehoani, koska tämän “seksitutkimuksen” mukaan naisen ylipaino syö miehen seksihaluja?

No ei helvetissä pitäisi, eikä pitäisi kenekään muunkaan. Nauttikaa elämästänne, heittäytykää himojenne vietäväksi huolimatta siitä, oletteko lihavia, laihoja vai kaikin puolin sopusuhtaisia; kauniita, rumia, vanhoja tai nuoria. Älkääkä nyt hitto vie ainakaan alkako kriiseillä kehoistanne yhtään enempää. 

Onneksi nyt edes yksi tolokun immeinen, parisuhdeasiantuntija ja psykologi Tony Dunderfelt, ymmärtää toppuutella edes vähän.

“Yhteispeli on lopulta se, mikä sytyttää seksin aikana: se yhteinen hehku. Ei siinä mietitä kiloja.”

Aamen, Tony – juurikin näin. Se yhteinen hehku.

Kukaan ei voi miellyttää kaikkia. Mutta ainakin minä voin ihan hyvin elää sen kanssa, että Suomessa on ilmeisesti ainakin 386,36 miestä, jotka minun kehoni muodot tekevät seksuaalisesti tyytymättömämmiksi. 

Kommentit

Kiti

Asiaa!

Mäkin luin kulmakarvojani kohotellen tuota Kauneus ja terveys -lehden juttua. Mutta koko lehti on muutenkin aina pelkkää laihduta, laihduta laihduta -mantraa.

CougarWoman
CougarWoman

Juu, itse en oikein tiennyt että itkeäkö vai nauraa - oli sen verran paksua (heh) tekstiä. Ja varmasti on kohderyhmä, joka oikeasti haluaa laihtua ja sitten nuo K&T -lehden niksit on ihan käyttökelpoisia - mutta tuommoinen syyllistäminen sylettää kyllä. 

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos kommentista Mimumii - ja samalla uudesta "seuratut" -listalle lisätystä blogista! :) 

Juu, mulla tuli sama mieleen (en myöskään koskaan hakeutuisi Teija-Liisan "vastaanotolle")! Tiedä sitten miten kontekstin ulkopuolelta nuo muutamat lainaukset olivat, mutta tällaisinaan eivät kyllä luo mielikuvaa kovin empaattisesta tyypistä! 

Naislaif
Naislaif

Onpa tehty "tutkimusta" sellaisestakin osa-alueesta, että miksi pullukka on parempi sängyssä kuin hoikka? Siksi, että pullukka yrittää kopmpensoida ulkoisia mittasuhteitaan yrittämällä enemmän. Huoh.

Nettideitti-sinkku-aikakautenani totesin kaikki tutkimukset vääriksi. Toinen vaihtoehto on, että kaikki miehet valehtelivat armottomasti vain saadakseen seksiä. Jotenkin en usko....

Oma naiseuteni löytyi kolmekymmpisenä erottuani. Huomasin olevani viehättävä, haluttava ja sain haluta miten ikinä tahdoin. Sinkku-ja deittiaikana kaikki vahvistui. Nuoremmat, vanhemmat, pienet tai suuret, aivan sama. Joidenkin sallin päästä iholle asti ja toisten en, sillä en itse tahtonut. Minun ei tarvinnut alistua kosketuksille vain sen vuoksi, että rehevämpänä kelpaan edes jollekin.

Nykyinen mieheni on minua pienempi. Hän on lyhyempi ja hänen farkkujaan en pysty vetämään pohkeitani ylemmäs. Ajatuskin jo naurattaa. Mutta läheisyy ja heittäytyminen lemmen pyörteisiin...on ihanaa....!

Myönnän, että suon ajatuksia muodoilleni ja rääkkään niitä aika ajoin salilla tai lenkkipolulla. Tulevat häät aiheuttavat hieman paineita, mutta vain vähän.

Ihanaa muodokkuus, lempi ja läheisyys!

CougarWoman
CougarWoman

"Onpa tehty "tutkimusta" sellaisestakin osa-alueesta, että miksi pullukka on parempi sängyssä kuin hoikka? Siksi, että pullukka yrittää kompensoida ulkoisia mittasuhteitaan yrittämällä enemmän."

A vot - tuohan selittää kaiken?! (Aaaarghhhh) 

Eikö vaan voisi ottaa ihmisiä ihmisinä kokoa sen enemmän analysoimatta? 

Ja joo, enhän minäkään ihan pellossa elä, mitä syömisiin tulee. Yritän syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti (tosin muutamat repsahdukset eivät syökse minua depressioon), mutta tämä tietysti ihan oman hyvinvoinnin kannalta, ei siksi, että pelkäisin muuten olevani epäviehättävä. 

Naislaif
Naislaif

Hyvinvoinnin vuoksi minäkin syön tervellisesti(pääsääntöisesti). Näin rehevänä omaan ajatuskyvyn ja ymmärryksen. Treenailen ja pidän siitä. Mutta niin kuin sanoit, en minäkään viehättävyyden vuoksi näin toimi. Jos laiskottelu ja suussa sulavat herkut olisivat hyväksi, niin olisin A1- luokkaa. Piiskaan siis itseäni mukavuusalueen ulkopuolelle, jotta voisin elää laadukasta elämää ja nauttia itsestäni, läheisyydestä ja kaikesta elämän tarjoamasta tunnekirjosta. 

Pohdinpa sitä, että edelleen meille tuputetaan hoikkaa naisihannetta. Samaan aikaan media paheksuu liian laihoja malleja, mutta samat liian laihat tytöt, mainostavat seuraavalla sivulla.

On toki myös normaalipainoisia malleja. No. Kaiken normaalikoon ylittävät luokitellaan xl- tai pluskoon-malleiksi. Miksi tarvitsee erillisen nimityksen?

Kapinoin siis. Ja nyt aion syödä fetapinaattipiirakkaa ja kuluttaa sen pois istumalla jumppapallon päällä samalla kun katson Master Chefiä!

Sinulle <3 tästä aiheesta.

Älästi (Ei varmistettu)

Mitä tästä taas opimme: koskaan et ole tarpeeksi hyvä. Mä olen puolestani joutunut miettimään, oonko tarpeeksi naisellinen ja haluttava, kun peilikuvassa kroppa ei vastaakaan Marilyn Monroeta. SM-tason urheilijana mulle on geenien ja treenin takia kertynyt enemmän lihasta ja teräviä kulmia kuin tissejä ja pehmeitä kurveja - ja hei, se on mulle enemmän kuin fine.
Mä oon tyytyväinen mun vartaloon, katsonut peiliin ja todennut, että näillä mennään. Ja se myös näkyy ulospäin, sillä oon sun lailla itsekin kuullut muutamaan otteeseen, että kiihottavaa mussa on itsevarmuus ja rentous oman vartaloni suhteen. Lähtemättömimmän vaikutuksen tein erääseen mieheen, kun seksin jälkeen totesin, että mulla on nälkä ja lähdin jääkaapille. Kuulemma olin äärettömän kuuma siinä alasti seistessäni, lautanen kädessä ja mitään häpeilemättä.

CougarWoman
CougarWoman

Näinpä - koskaan ei ole hyvä, ainakaan muitten mielestä. Tähän voisipa jopa proosallisesti todeta, että mielipiteet ovat kuin p*rsereiät - jokaisella on omansa. Ja juuri tämän takia (so. että mielipiteitä on monia) onkin niin kovin tärkeää osata hyväksyä itsensä sellaisena kuin on; olla ylpeä omasta kehostaan. Loistavaa siis, että sinäkin olet! <3 

Hehe, mä olen tehnyt samat. Ja saanut myös siitä positiivista palautetta, me hieman pyöreämmät naiset kun myöskään emme oikein saisi syödä "julkisesti" tai sanoa, että meillä on nälkä. ;) 

SAMI-PETTERI

En tiedä, joskus olen (kai) lukenut jonkun "luotettavamman" tutkimuksen, joka tuli johtopäätökseen että miehet taas pitävät enemmän naisusta, joilla on hyvin muotoja ja kenties vähä rehevämpiä.. 

Myös jos lähtisin ajattelemaan omilla tyhmillä aivoillani, tutkimuksen on tosiaankin tehnyt Kauneus- ja terveys -lehti, jonka lukijat kenties ihannoivat enemmän terveyttä (laihuutta) ja kauneutta (median luomaa kauneusihannetta), ei voida tätä tutkimusta ajatella yleisesti pitävän paikkaansa. Kenties se on tämän lehden lukijakunnan kesken vain totuudenmukainen. Tai jotain...

Taas jos lähden omilla pienillä aivoillani miettimään esimerkiksi jonkun fittness -lehden tutkimuksena tämä voisi olla, että naisen salilla käymättömyys huonontaa seksiä.. tms... En tiijä :D

Mut enivei kiuva postaus. :D

www.samipetteri.com/myblog/

CougarWoman
CougarWoman

Mä olen omien empiiristen kokemusten (hehe) perusteella päätynyt samaan. Vaikka toisaalta tietysti nämä partnereiksini valikoituneet tietysti preferoivatkin vähän runsaampia muotoja, eivätpä he kai minusta muuten niin olisi viehtyneetkään. 

Hyvää pohdintaa! 

Kiitos hani <3 

sara__ (Ei varmistettu)

Miehillä on erilaisia makuja naisten suhteen kuten on naisillakin miesten suhteen. Joillekin kumppanin lihominen saattaa olla ongelma, toisille taas oma lihominen. Vaikka oikeasti hyvä seksi ei vaadikaan tietynlaista vartaloa...
Melkein aina kun puhutaan naisen painosta, rintojen koosta ja jopa hiusten pituudesta (!), naiset alkavat itse arvottamaan omaa kehoa ja ulkonäköä verrattuna muihin ja sanovat esim. että oikeasti miehet tykkää enemmän laihemmista/rehevämmistä naisista riippuen siitä miltä itse näyttävät. ;) Miksi aina pitää lytätä muita, kun haluaa kehua itseään?? Miksi ei voi myöntää sitä, että kaikki miehet eivät todellakaan pidä juuri minua ja minun näköistä naista kovin seksikkäänä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, koska minäkään en pidä kaikkia miehiä seksikkäinä ja minulle riittää, että se oma kumppani pitää minusta?! Ja seksikkyys on kuitenkin paljon enemmän kuin vain ulkonäkö; kenenkään ulkonäköä tai haluttavuutta ei heikennä se, että jossakin lehdessä lukee, ettei miehet tykkää laihoista/lihavista/lyhyistä/pitkistä jne. naisista.

Itsekin kävin vilkaisemassa tuota "tutkimusta" ja samalla paria muutakin aiheeseen liittyvää juttua, jotka olivat aivan yhtä typeriä tyyliin imurointitapasi kertoo millainen olet sängyssä. :D

CougarWoman
CougarWoman

No näinhän se juurikin on - jokaisella on omat mieltymyksensä! Itse pidän hoikista miehistä, mutta monet ystävistäni preferoivat kunnon lihaksia tai jopa pientä "nallekarhumaisuutta" ;) 

No toki imurointitavalla on yhteys seksiin! :D :D 

Nuumi (Ei varmistettu)

Ihan paras kommentti!
Ja kysymykseen siitä, miksi ei voi myöntää, ettei kaikki tykkää kaikista on tietääkseni ihan yksinkertainen syy. Vertailija ei ole itse sinut itsensä kanssa, jolloin joutuu pönkittämään itsetuntoaan muita väheksymällä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jeesus kristus, kyllä on nyt tehty tutkimusta! Että kypsyttää tuollaisten juttujen julkaiseminen, miksi pitää paineistaa ihmisiä tuolla tavalla? Ylipaino ei ole terveellistä, mutta en pysty käsittämään miksi ihmisiä pitää yrittää kaikin keinoin syyllistää siitä pois? Oman painonhallinnan pitäis lähteä ihan jostain muualta, kuin siitä ettei miehet tykkää jos paksu. Miehet tykkää ja ei tykkää niin monista asioista, johtuen ehkä vähän myös siitä, että miehiä nyt sattuu olemaan aika monta maailmassa, että sitä mielikuvitusihannetta jos lähtee jahtaamaan, niin pulassa on. Raivostuttavaa!

Looking for...

Aih, nyt kyllä minun maalaisjärkistä päätäni kolottaa kun katson tutkijaa, tulosta ja otantaa. 
 

En tiedä mitä tekisin jos joku mies kehtaisi mennä kommentoimaan minun vartaloani hänen haluttomuutensa syynä. Ei voi tulla yllätyksenä, että minulla on kurveja. Enkä minä aio häpeillä niitä. Kun minä harrastan seksiä on siinä jotain muutakin ajateltavaa kuin maha tai selluliitti. 

Onko kukaan muu muuten ihmetellyt, miksi miesten on okei sanoa tämä asia ääneen, mutta herra jumala jos nainen valittaa miehen mahasta! Ukon kun pitää vähän pyöristyä suhteessa jne. Naisten ulkonäköä, karvoitusta ja tissejä saa kyllä arvostella, mutta miesten koolla ei ole väliä ja muita mukavia letkautuksia. 

Seksissä on minusta kyllä tärkeintä se, että on hauskaa. Joku joskus sanoi, että jollet pysty nauramaan seksin aikana kumppanisi kanssa jotain pitäisi muuttaa. Minä allekirjoitan sen, sillä seksihän ei todellakaan oikeasti ole mitenkään seksikästä. Se on hikistä, hassuja ääniä ja toisinaan täyttä räpellystä, missä sattuu ja tapahtuu. Kunnon nauru toisinaan auttaa.

Spf (Ei varmistettu)

Ainahan se vika tuntuu olevan naisessa. Jos et ole liian lihava, niin sitten liian laiha, tai muodot muuten vain väärissä paikoissa. Kyllä mä ainakin toivon, että parisuhteessa mua rakastetaan ihan ihmisenä, ei johonkin tiettyyn muottiin laitettuna vartalona.
Ja tosiaan voisi ajatella, että painoa lannistavampi asia seksihaluille on itseään häpeilevä puoliso, oli tämän vartalo sitten millainen hyvänsä. Kovin suureen hekumaan voi olla vaikea antautua, jos toinen keskittyy vain vatsamakkaroidensa laskemiseen ja kauhisteluun.

maryjane
Todella jossain

Se riippuu myös siitä, miten se kumppani suhtautuu niihin kiloihin. Jos kumppani ehdottaa yhteistä kävelylenkkiä, uimassa käyntiä tmv. terveellistä, ihan sillä "Mentäiskö lenkille illalla?" -idealla, niin sehän on vain hyväksi. Varmasti edistää parisuhdetta ihan muuallakin kuin makkarissa.

Sitten taas jos toinen jaksaa koko ajan huomautella, että kun sä olet ihan kamala läski ja mun halut katoaa ja Repan vaimo käy 20 kertaa päivässä salilla ja sun tissit on huonot ja mikään ei ole hyvin ja valivali, niin en kyllä yhtään ihmettele jos "lihavuus syö seksihimoja" :D

Enkä myöskään usko siihen, että lihavan pitäisi koettaa olla sängyssä joku tantraseksin mestari / pornotähti, koska ei miehet muuten halua harrastaa lihavan kanssa seksiä, ellei se ole ihan helvetin hyvä siinä. 

Tämä on juuri sitä journalistista tasoa, missä soitetaan Jari Sillanpäälle ja kysytään, että onkos sulla Siltsu muuten avioton lapsi?
"Ööö... ei..?" => "JARI SILLANPÄÄ KIELTÄÄ AVIOTTOMAN LAPSENSA!"
Ja sitten sisäsivulla mainitaan pienellä, että toimitus oli saanut juttuvinkin Siltsun aviottomasta lapsesta, mutta ei sillä ookaan semmosta, sori siitä.

Utelijas (Ei varmistettu)

Halleluja ja aamen! Kiitos Cougarwoman tästä painoanarkiasta &lt;3

Olen itse todella kyllästynyt näihin stereotypioihin että "vain laiha voi olla haluttava". Seksi ei ole laihojen etuoikeus. Kun sitä tarpeeksi kauan meille syötetään, niin valitettavasti osa meistä uskoo siihen :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi gougarille ei kelpaa ylipainoinen mutta erittäin itsevarma ja kiihkeä mies?

CougarWoman
CougarWoman

No itseasiassa - Valokuvaaja oli "vallitsevien normien" mukaan ylipainoinen ja vatsakaskin vähän, hyvinhän tuo kelpasi ;)

Nuumi (Ei varmistettu)

Ajatukseni lähti harhailemaan vähän samoille urille, mutta lajemmassa kontektissa.
Vähän vatsakkaat ja ylipainoiset, '" nallekarhumaiset" miehet ovat kyllä ihan ihkuja, mutta entäs ihan oikeasti lihavat miehet? Lihavilla naisilla on puolustuspuheenvuoronaan kurvinsa ja ihanan naiselliset muotonsa, mutta entäs miehillä?

Eksyksissä elämässä

Onneksi luin tästä tutkimuksesta täältä enkä lehdestä (jota en olekaan koskaan lukenut), nyt vaan nauratti. :D Tekstisi pitäisi jakaa kaikkialla!

Kristaliina
Puutalobaby

Saman lehden pääkirjoituksesta nappasin jokin aika sitten (no, se oli näköjään viime kesänä eli vähän pidempi aika sitten) tällaisen kuvan: https://www.instagram.com/p/5DBJzPlEP5/?taken-by=puutalobaby

Tämän lehden naiskuva ei kyllä vaikuta kovin hyvältä. Tai siis ilmeisesti tarkoitus on ensin ruokkia naisten epävarmuuksia ja sen jälkeen tarjota tapoja tyydyttää nämä tarpeet - tietysti ostamalla ja käyttämällä rahaa.

CougarWoman
CougarWoman

"Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? Tule meille töihin - et ole kauaa!" Ja taas: itkeäkö vaiko nauraa... o_0

 

maryjane
Todella jossain

Meille kerrottiin tiedotusopin opinnoilla, että kyseessä on "Naistenlehtien skitsofrenia" ja mun mielestä se on ihan täydellinen termi! :D

Sillä naistenlehtien skitsofrenialla tarkoitetaan siis sitä, että samassa lehdessä voi olla aivan päinvastaisia juttuja, kuten "Huomauttaako miehesi painostasi - näin saat sen loppumaan!" ja vastaavasti "Kuusi teholiikettä täydelliseen bikinikroppaan - aloita jo tänään!"

Eli ensin on sitä girl poweria, miten sä olet hyvä just näin ja naisen itsetunto tulee sisältä, ei mistään purkista tai ulkoisesta seikasta, mutta kuitenkin samassa lehdessä kerrotaan, miten sä saat tuunattua itsestäsi vielä vähän paremman, laihemman, kauniimman, lihaksikkaamman, seksikkäämmän, täydellisemmän naisen. Koska sä et nyt vaan ole hyvä noin, ellet sä ole ______ .

Sinkkis (Ei varmistettu) Http://Sinkkulaiffii.wordpress.com

Ite oon ainaki painiskellu enemmänki sen asian kanssa, että moni mies tuntuu tuntevan pelkkää fyysistä vetovoimaa meikäläiseen. Ja kyllä, siellä täällä on muutama hassu ylimääräinen kilo.

Kommentteja on ollu mm. "sun kanssa ois varmaan tosi hyvää seksiä" "yleensä, jos kuvissa näyttää kasilta, niin todellisuudessa on kutonen, mutta sä oot kyllä täysi kymppi".
Ja mulla ei oo varsinaisesti syytä uskoa, että esimerkiksi kyseisillä herroilla ois niin kova seksin puute, että he ois valmiita sanomaan mitä vaan kenelle vaan seksiä saadakseen.

Kauneus ja terveys - hyi sinua.

Ja universumi nauraa

Tää tutkimus on miltei yhtä vakavasti otettava kuin oma tutkimukseni. Mulla otanta ei ole ihan 386,36 miestä, mutta todella, todella moni mies on tullut minulle avautumaan seksihalujensa vähentyneen, koska vaimo on pulskistunut. Enkä itse asiassa ymmärrä, miten olen moiseen haastattelutilanteeseen joutunut, koska en ole siihen ihan tarkoituksella hakeutunut. 

Mitähän johtopäätöstä tuosta voitaisiin vetää? Ehkei mitään. 

Toivoisin ainakin, että oma kumppani ottaisi mahdollisen lihomiseni (ja sen aiheuttamat jutut) mieluummin puheeksi minun itseni kanssa kuin satunnaisten kapakka- ym. tuttavuuksien. Mutta siis todellakin niin, että lähdettäiskö yhdessä lenkille, salille tms. 

 

Laurasss (Ei varmistettu)

Jos suinkin kerkeät niin lukaseppa viimeinen Kodin kuvalehti. Artikkeli naisesta, joka lopulta otti avioeron miehestään, joka häpesi vain lievästi ylipainoista ja lopulta normaalipainoiseksi laihduttanutta vaimoaan. Voi tsiisus. Olisinpa kyllä toivonut, että siinä artikkelissa toisaalta oltaisiin käsitelty aviomiehenkin päänsisäistä elämää.
Oma kokemus on kaltaisesi. Miehet ovat innostuneita tilanteesta, kiinnostuneita minusta, halukkaita tutustumaan, etenemään. Kohdalleni ei ole osunut yhtäkään, joka olisi lähtenyt luikkimaan liikakilojen (joita pituuteeni nähden 6-8) vuoksi pakoon. Päinvastoin olen saanut ihailevia, ylistäviä katseita, kosketuksia, suudelmia.
Lähes aina, kun koen kehoni riittämättömäksi tai liian isoksi siihen liittyvät naiset. Joskus äitini, siskoni, tyttöystäväni... Inhottavaa!

EvaDo (Ei varmistettu)

Mulla tippui seksihalut kun mies lihoi vuodessa 70kg eli yht 150kg:n. Hän ei ollut vaan enää se urheilija tyyppi jonka otin joten jätin. Vaikka seksi oli ihan hyvää mutta ei se riitä yksinään.

Likeminded (Ei varmistettu)

Vähän myöhässä tähän kommentoin mutta tuo lehti ei kyllä kelpaisi edes kalankääreeksi, sati että informatiiviseksi tai edes viihdyttäväksi lukemiseksi.

Pyysit joitain viikkoja sitten että kerron miten tärskyt nuoren komean miehen kanssa menivät. No, ne menivät juurikin niin hienosti kuin pitikin! Ja mikä parempaa, jatkoa on luvassa ;) Edelleen koen kamalaa epävarmuutta vatsani paljastamisesta, mutta ilmeisesti kynnys on vain minun päässäni, ainakin tapaamisen jälkeisen viestittelyn perusteella. Tälle perjantaille onkin sitten luvassa jotain todella spesiaalia, en tiedä miten pysyn alkkareissani sinne saakka. Hyvästi seksitön elämä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.