Naiset pettävät nyt kuin miehet (HS tänään)

Mietin hetken, että linkkaanko vai enkö linkkaa. Mutta linkkaanpa kuitenkin! 

http://www.hs.fi/elama/Naiset+pett%C3%A4v%C3%A4t+nyt+kuin+miehet/a1395212811903

 

Kommentit (8)
  1. Ihan aluksi sanon, että rarkoitukseni ei ole syytellä tai olla ilkeä tai mitään sellaista. Tapani on puhua suoraan ja rehellisesti mitään kaunistelematta ja niin aion tehdä nytkin.

    ”Laura ei tiedä todellista syytä siihen, miksi aviomies ei enää halua seksiä hänen kanssaan. Hän uskoo, että mies on vain kyllästynyt.”
    Tämä kiinnitti huomioni ja mietin tuossa aiemminkin jo, kun blogiasi olen satunnaisesti lueskelleut, että miksi et tiedä? Ettekö te ole keskustelleet asiasta? Jos olette, niin miksi et silti tiedä? Jos hän ei halua puhua tai miettiä asiaa, miksi ei? Mitä hän pelkää? Miksi ei uskalla olla rehellinen, sinulle, itselleen? Miten hän voi olla sielunkumppanisi, elämänkumppanisi, jos ette voi keskustella kaikesta avoimesti, etsiä ratkaisuja yhdessä kaikista vaikeimpiinkin asioihin? Eikö salailu ja valehtelu tunnu pahalta, kamalalta. Miten voit elää ihmisen kanssa, jolle et voi olla rehellinen kaikesta?

    Mielestäni tämä koko blogisi kuulostaa vaan pelkuroinnilta, et uskalla ottaa vastuuta omista tekemisistäsi, et uskalla kertoa miehellesi koska et luota siihen, että suhteenne jatkuu. Sinä haluat uskoa, että se jatkuu. Haluat uskoa, että miehesi ymmärtää pitkään kestäneen pettämisen. Mutta et taida oikeasti uskoa siihen, koska et uskalla kertoa. Ja jos et voi olla täysin rehellinen ja usko täysillä, että suhde jatkuu, niin mikä sielunkumppanuussuhde se sellainen on? Pelkäätkö muutosta, pelkäätkö yksin jäämistä? Siltä tuo ainakin minun korvaani kuulostaa ja niitähän suurin osa ihmisistä pelkää. Halutaan uusia asioita, jännitystä elämään, mutta ei uskalleta luopua vanhasta, tutusta ja turvallisesta. Pelätään tuntematonta.

    Rehellinen pitäisi elämässä olla, ennen kaikkea itselleen. Sinä et tämän blogin perusteella kuulosta erityisen rehelliseltä itsellesi. Ei sinun välttämättä tarvitse edes minulle vastata, vastaa itsellesi. Rehellisesti.

  2. Punttia ja sinista pilleria saamattomille miehille hopi hopi, myos suurempi epakonsertaviivinen pornonkulutus pitaisi olla perushyodyke.. yksin tai kaksin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *