Nancy ja Sherlock

CougarWoman

Muusikon kanssa viestittely on lähtenyt täysin lapasesta. Voitteko kuvitella, että meillä on vasta vähän yli viikon (virtuaali)tuttavuuden jälkeen toisillemme jo lempinimet: Nancy ja Sherlock?!

Minä olen muuten Sherlock, ja Muusikko on Nancy.

Lienee syytä elaboroida hieman.

Sherlock tulee tietysti krhm...hieman erikoisesta tavastani puhua ennen kuin ajattelen, joka piinallisen usein johtaa tilanteisiin, jossa vasta jälkeenpäin huomaan möläyttäväni jotain todella itsestäänselvää. Johon Muusikko tosi usein sitten kommentoi kliseisesti "no shit, Sherlock"

Nancy sen sijaan...

Keskustelimme (“kikkailimme”, sillä keskustelumme käydään yhäkin KIKin puolella) itseasiassa aika vakavastikin päihderiippuvuuksista, huonosta itsetunnosta ja siihen liittyvästä itsetuhoisesta käytöksestä; ja koska olimme aikaisemmin puhuneet Sex Pistolsista, kommentoin, että mehän ollaan vissiin vähän kuin Sid ja Nancy, paitsi ilman kiellettyjä päihteitä. Johon Muusikko täräytti, pohdittuaan ensin hetken kyseisten henkilöiden persoonallisuuksia:

“No mä olen sitten vissiin se meidän suhteen Nancy.”

Vakava keskustelu loppui molemminpuoliseen (virtuaaliseen) huutonauruun. Muusikkopolo joutui vielä menemään takaisin lavalle noin minuutin kuluttua viestien vaihtamisesta. Kertoi, että ensimmäisen kappaleen ajan piti purra poskea, ettei olisi purskahtanut nauruun. 

Huomenna Sherlock siis tapaa Nancynsä ensimmäistä kertaa. Saa nähdä, miten kemiat toimivat livenä. Pahimmassa tapauksessa päädytään vaan yhdessä musiikkia tekemään – ei paha sekään; sillä Nancy Muusikko (eijei, en ala kutsumaan sitä Nancyksi täällä, en-en-en-en!) on jo ilmaissut haluavansa lähettää minulle (yhä sanoitta vailla oleviaa) musiikkiaan siinä toivossa, että inspiroituisin tekemään enemmänkin sanoituksia.

Olen lievästi sanottuna otettu.

Ja ei, en usko, että tämä on joku sänkyynvokottelutemppu. Kyllähän Nancyn pitäisi tietää paremmin…

Things are getting strange I'm starting to worry...

Edit 12:50: Muusikolta tuli juuri viesti: "Enää 21 tuntia ja 10 minuuttia, niin nähdään kulta." 

Minun ainut ajatukseni: Se sanoi "kulta". En kestä.. :D

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Myötähäpeällä ei ole kyllä mitään rajoja kun luen näitä muusikkovillityksiä.

CougarWoman
CougarWoman

Ehhh...no älä sitten lue? :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onhan se nyt ihan helvetin noloa joo, muusikot on muutenkin noloja, musiikki on noloa.
Kyllä kunnon poliitikko pitäis itselleen kainaloon napata niin siinä on miehellä kunnon työ.

CougarWoman
CougarWoman

Kyllä! Ja mieluiten persu!! 

kuolematon (Ei varmistettu)

Mulla meni vähän ohi nyt, en tie mainitsitko sitä missään vai enkö vaan muista, mutta oliko tämä muusikkokin suhteessa? :D Vai onko hän sinkku ja haluaa itselleen varatun naisen? :D

Odotan TODELLA innoissani miten huomenna käy ;)

CougarWoman
CougarWoman

En maininnut ;) On suhteessa, tosin käsittääkseni vähän on/off-statuksella. Eivät asu yhdessä. 

Heh, niin minäkin! ;) Päivitys seurannee maanantaina...

Ghostfire

Maanantaina? You've got to be kidding!?

CougarWoman
CougarWoman

:D En viitsi kotikoneelta postata (ja itseasiassa se on parhaillaan huollossa, näyttö sanoi sopimuksen irti). Mutta jos, jos on aikaa niin saatan pikaisen päivityksen näpytellä huomenna kännykällä iltapäivästä kotoa.

En viitsinyt luvata, kun en tiennyt varmaksi...Mutta jos nyt sitten tämmöinen "puolilupaus"... 

kuolematon (Ei varmistettu)

Sun on PAKKO kertoa huomenna jo jotain meille :D Odotan niin innolla!! Oliko tarkoitus siis nähdä ihan vaan kahvilla vai jossain hotellissa? Aamusta vai? :D

CougarWoman
CougarWoman

Siis mä menen sen kämpille... (Eli jos musta ei kuulu viimeistään ensi viikolla, se on kahlinnut mut patteriin, ehe-ehe.) Aamusta lähden ajelemaan joo...

kuolematon (Ei varmistettu)

Joo toi on aina fiksu ratkasu :DD Ite koitan olla harrastamatta tota, että menen täysin tuntemattoman luo tai se tulee mun luo, mut aina välillä lipsahtaa :D toistaseks on hengissä selvitty! joten pidän peukkuja, että toisen kahlitseminen tapahtuu yhteisestä tahdosta ;)

CougarWoman
CougarWoman

Ehkä me jätetään noi kahleleikit tokille treffeille ;) Ja on mulla yksi kaveri, joka tietää mihin olen menossa. Eli ellei musta kuulu, se lähettää karhuryhmän kaverin ovelle :D 

No ei, onhan se suurempi riski lähteä baarista randomin mukaan...nyt sentään ollaan selvin päin liikenteessä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

:D ja höpönlöpön,tylsistyneen kotirouvan tms satuilua koko roska.

CougarWoman
CougarWoman

Niinhän ne, joille ei koskaan tapahdu mitään, voi ajatella ;) Mutta kiva kun tästä jaksetaan muistuttaa, tulee aina niin hyvä fiilis - siis että kun oma elämä on semmoista, että muut luulee fiktioksi. :)

kuolematon (Ei varmistettu)

Musta on naurettavaa kommentoida tänne, että tää on vaan fiktiota :D siis toki se mahdollisuus on aina olemassa, mutta entäs sitten? Ja siis jessus, joku kirjottaa pettämisestä niin sen on oltava fiktiota??? Mun mielestä on hienoa, että kerranki tää asia otetaan esille. Itse ainakin alkanut ymmärtämään pettäjien taustoja paremmin. Herättää ajatuksia tämä blogi :) Ja mun mielestä on todellakin aivan mahdollista naisen löytää suht helposti seuraa miehen selän takana. Joten miksei tää vois olla tottakin? :D

Miss Shi (Ei varmistettu) http://tearsandrainbows.blogspot.com

Voi kyllä näitä tositarinoita saa aika uskomattomiksi kun ne ns dramaattisesti osaa esittää :D itsellä vasta 23 vuotta lasissa ja on semmosia miesseikkailuja ollut jo että jos niitä alkais blogissaan puimaan nii porukka luulisi että kyseessä on vaan nuoren neidin fantasioita... Joillekin ei koskaan tapahdu mitään siksi kun ei uskalla heittäytyä, ja jotkut heittäytyy joskus nii että menee vähän överiksi ^^'

Vierailija (Ei varmistettu)

:´DD Siis joo,sun elämähän on yhtä satua. Ja ennemmin tosiaan olisin sellanen jolle ei tapahdu mitään,ku olisin sun kengissäs. Huhhuh.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lauantai-iltana saunan ja loton jälkeen pimeässä peiton alla?

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko Nancyllä lapsia?

CougarWoman
CougarWoman

Ei, sillä "isiin ei kosketa" ;) 

höpöhöpö (Ei varmistettu)

Ton ikäsellä (noin vanhalla) keikkamuusikolla on takuulla lapsia, vähintään vahingonlaukauksia backstagella! Mites Puuman lapsentekoprojekti tähän sopii, vai hoidatko sen alulle Muusikon kanssa?

CougarWoman
CougarWoman

Samalla logiikalla sitten myös minulla pitäisi olla lapsia; vaikka en muusikko olekaan, nuorina villeinä sinkkuaikoina riitti vientiä. 

Kiitos kun muistutit, kyllähän se on nyt niin että projekti on toistaiseksi ja varmaankin myös lopullisesti haudattu, sillä sitä vartenhan pitäisi olla seksiä kotona. Jota ei ole.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.