Nancy ja Sherlock

Muusikon kanssa viestittely on lähtenyt täysin lapasesta. Voitteko kuvitella, että meillä on vasta vähän yli viikon (virtuaali)tuttavuuden jälkeen toisillemme jo lempinimet: Nancy ja Sherlock?!

Minä olen muuten Sherlock, ja Muusikko on Nancy.

Lienee syytä elaboroida hieman.

Sherlock tulee tietysti krhm…hieman erikoisesta tavastani puhua ennen kuin ajattelen, joka piinallisen usein johtaa tilanteisiin, jossa vasta jälkeenpäin huomaan möläyttäväni jotain todella itsestäänselvää. Johon Muusikko tosi usein sitten kommentoi kliseisesti ”no shit, Sherlock”

Nancy sen sijaan…

Keskustelimme (“kikkailimme”, sillä keskustelumme käydään yhäkin KIKin puolella) itseasiassa aika vakavastikin päihderiippuvuuksista, huonosta itsetunnosta ja siihen liittyvästä itsetuhoisesta käytöksestä; ja koska olimme aikaisemmin puhuneet Sex Pistolsista, kommentoin, että mehän ollaan vissiin vähän kuin Sid ja Nancy, paitsi ilman kiellettyjä päihteitä. Johon Muusikko täräytti, pohdittuaan ensin hetken kyseisten henkilöiden persoonallisuuksia:

“No mä olen sitten vissiin se meidän suhteen Nancy.”

Vakava keskustelu loppui molemminpuoliseen (virtuaaliseen) huutonauruun. Muusikkopolo joutui vielä menemään takaisin lavalle noin minuutin kuluttua viestien vaihtamisesta. Kertoi, että ensimmäisen kappaleen ajan piti purra poskea, ettei olisi purskahtanut nauruun. 

Huomenna Sherlock siis tapaa Nancynsä ensimmäistä kertaa. Saa nähdä, miten kemiat toimivat livenä. Pahimmassa tapauksessa päädytään vaan yhdessä musiikkia tekemään – ei paha sekään; sillä Nancy Muusikko (eijei, en ala kutsumaan sitä Nancyksi täällä, en-en-en-en!) on jo ilmaissut haluavansa lähettää minulle (yhä sanoitta vailla oleviaa) musiikkiaan siinä toivossa, että inspiroituisin tekemään enemmänkin sanoituksia.

Olen lievästi sanottuna otettu.

Ja ei, en usko, että tämä on joku sänkyynvokottelutemppu. Kyllähän Nancyn pitäisi tietää paremmin…

Things are getting strange I’m starting to worry…

Edit 12:50: Muusikolta tuli juuri viesti: ”Enää 21 tuntia ja 10 minuuttia, niin nähdään kulta.” 

Minun ainut ajatukseni: Se sanoi ”kulta”. En kestä.. 😀

Kommentit (22)
 1. Onko Nancyllä lapsia?

  1. Ei, sillä ”isiin ei kosketa” 😉 

   1. höpöhöpö
    10.4.2015, 12:00

    Ton ikäsellä (noin vanhalla) keikkamuusikolla on takuulla lapsia, vähintään vahingonlaukauksia backstagella! Mites Puuman lapsentekoprojekti tähän sopii, vai hoidatko sen alulle Muusikon kanssa?

    1. Samalla logiikalla sitten myös minulla pitäisi olla lapsia; vaikka en muusikko olekaan, nuorina villeinä sinkkuaikoina riitti vientiä. 

     Kiitos kun muistutit, kyllähän se on nyt niin että projekti on toistaiseksi ja varmaankin myös lopullisesti haudattu, sillä sitä vartenhan pitäisi olla seksiä kotona. Jota ei ole.

 2. 😀 ja höpönlöpön,tylsistyneen kotirouvan tms satuilua koko roska.

  1. Niinhän ne, joille ei koskaan tapahdu mitään, voi ajatella 😉 Mutta kiva kun tästä jaksetaan muistuttaa, tulee aina niin hyvä fiilis – siis että kun oma elämä on semmoista, että muut luulee fiktioksi. 🙂

   1. Musta on naurettavaa kommentoida tänne, että tää on vaan fiktiota 😀 siis toki se mahdollisuus on aina olemassa, mutta entäs sitten? Ja siis jessus, joku kirjottaa pettämisestä niin sen on oltava fiktiota??? Mun mielestä on hienoa, että kerranki tää asia otetaan esille. Itse ainakin alkanut ymmärtämään pettäjien taustoja paremmin. Herättää ajatuksia tämä blogi 🙂 Ja mun mielestä on todellakin aivan mahdollista naisen löytää suht helposti seuraa miehen selän takana. Joten miksei tää vois olla tottakin? 😀

    1. Voi kyllä näitä tositarinoita saa aika uskomattomiksi kun ne ns dramaattisesti osaa esittää 😀 itsellä vasta 23 vuotta lasissa ja on semmosia miesseikkailuja ollut jo että jos niitä alkais blogissaan puimaan nii porukka luulisi että kyseessä on vaan nuoren neidin fantasioita… Joillekin ei koskaan tapahdu mitään siksi kun ei uskalla heittäytyä, ja jotkut heittäytyy joskus nii että menee vähän överiksi ^^’

   2. :´DD Siis joo,sun elämähän on yhtä satua. Ja ennemmin tosiaan olisin sellanen jolle ei tapahdu mitään,ku olisin sun kengissäs. Huhhuh.

  2. Lauantai-iltana saunan ja loton jälkeen pimeässä peiton alla?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *