Netflix and (not so) chill

CougarWoman

Valitettavasti eilistä kuvaileva otsikko tulee ottaa kirjaimellisesti, eikä urbaanisanakirjan määritelmän mukaan; ei minulla tietenkään mitään seksiä eilen ollut.

Makasin koko päivän sohvalla Ykkösen kanssa, sillä koukutuimme (meille) uuteen (ja muille jo ikivanhaan) sarjaan Homeland.

Niille, jotka myöskin tulevat jälkijunassa mainitun sarjan suhteen kerrottakoon – ilman sen suurempia juonipaljastuksia – että koko sarja rakentuu CIA-agentin ja USA:n merijalkaväen kersantin ympärille; ensimmäinen epäilee, että jälkimmäinen on kahdeksanvuotisen vankeutensa aikana Irakissa käännytetty al-Qaidan terroristiksi tehtävänään suorittaa attentaatti Yhdysvalloissa.

Katsottiin eilen vaatimattomasti ensimmäiset yhdeksän jaksoa.

Oli muuten ihan sikahyvä idea ottaen huomioon, että olen menossa huomenna kahvittelemaan sen muslimin kanssa

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Mekin taidetaan olla ihan oikea pariskunta , koska meilläkin on yhteisiä sarjoja joita katsotaan.

Homeland on kyllä todella hyvä! Viimeisin eli viides kausi oli itselle ehkä kokonaisuutena ihan pienoinen pettymys mutta oli siinäkin niin huikeita käänteitä että oli silti ehdottomasti katsomisen arvoinen. Seuraavaa kautta odotellessa.

MiriamR (Ei varmistettu)

Tiesithän, että sarjan alkuperäisversio on israelilainen ;)

CougarWoman
CougarWoman

En tiennyt varmaksi, mutta näin uumoilin alkutekstejä lukiessa, siellä vilahtelee aika juutalaisperäisen kuuloisia nimiä ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.