Netflix and (not so) chill

Valitettavasti eilistä kuvaileva otsikko tulee ottaa kirjaimellisesti, eikä urbaanisanakirjan määritelmän mukaan; ei minulla tietenkään mitään seksiä eilen ollut.

Makasin koko päivän sohvalla Ykkösen kanssa, sillä koukutuimme (meille) uuteen (ja muille jo ikivanhaan) sarjaan Homeland.

Niille, jotka myöskin tulevat jälkijunassa mainitun sarjan suhteen kerrottakoon – ilman sen suurempia juonipaljastuksia – että koko sarja rakentuu CIA-agentin ja USA:n merijalkaväen kersantin ympärille; ensimmäinen epäilee, että jälkimmäinen on kahdeksanvuotisen vankeutensa aikana Irakissa käännytetty al-Qaidan terroristiksi tehtävänään suorittaa attentaatti Yhdysvalloissa.

homeland.jpg

Katsottiin eilen vaatimattomasti ensimmäiset yhdeksän jaksoa.

Oli muuten ihan sikahyvä idea ottaen huomioon, että olen menossa huomenna kahvittelemaan sen muslimin kanssa

beaker.jpg

Kommentit (4)
  1. Tiesithän, että sarjan alkuperäisversio on israelilainen 😉

    1. En tiennyt varmaksi, mutta näin uumoilin alkutekstejä lukiessa, siellä vilahtelee aika juutalaisperäisen kuuloisia nimiä 😉

  2. Homeland on kyllä todella hyvä! Viimeisin eli viides kausi oli itselle ehkä kokonaisuutena ihan pienoinen pettymys mutta oli siinäkin niin huikeita käänteitä että oli silti ehdottomasti katsomisen arvoinen. Seuraavaa kautta odotellessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *