Nolo vai yolo?

CougarWoman

Viestittelyt Bändipojan kanssa ovat menneet sille tasolle, että olo alkaa olla…noh, aika rauhaton. Niinpä päätin aamulla ennen töihin lähtöä poistaa pahemmat paineet ja ottaa hieman omaa aikaa surisevassa seurassa – mikä ei muuten ole lainkaan hassumpi tapa aloittaa päivä; suosittelen!

Koska suristin alkoi vaisuilemaan loppuvaiheessa, päätin laittaa sen lataukseen yöpöydälleni siksi aikaa, kun laittaisin hiukseni ja pukisin päälleni.

No totta kai unohdin koko värkin, sinne se jäi latautumaan kun lähdin töihin.

Eihän siinä sinällään mitään, mutta kun tälle päivälle oli sovittu viikottainen siivoojakäynti. Ja koska suosimme nepotismia, siivooja on myös Ykkösmiehen sukulainen.

En malttanut olla viestimättä tapahtuneesta Bändipojalle, joka huutonauroi aamukahvinsa rinnuksilleen.

Kaikesta hävetyksestä huolimatta onnistuin unohtamaan unohdukseni (nyt ollaan metatasolla hei) työkiireitten ansiosta, kunnes kännykkä värisi viestin merkiksi.

“Laitoin hei sen sun latautumassa olleen jutun takaisin sinne sun lelujemmaan, kun en ollut varma, onko X (viittaa siis tässä Ykkösmieheen) tietoinen kilpailijoistaan. ;) “

“Lelujemma” on siis muutamalla harvemmin käytössä olevalla laukulla (siveyssyistä) peitetty avonainen kori meikkihuoneeni lipastossa, jossa säilytän siis kaikkia seksiin liittyviä härpäkkeitäni dildoista liukuvoiteisiin, raskaustesteihin ja kondomeihin. Ykkösmies tietää (tietysti) jemmastani, en sen sijaan ajatellut, että siivoojasukulainen tietäisi niistä myös. Oh well, kerrankos sitä; rapatessa roiskuu, yolo ja niin pois päin. 

En voinut vastustaa kiusausta, vaan viestin tämän uusimman käänteenkin Bändipojalle. Vastaus tuli muutamassa minuutissa:

“Made the mistake of reading this in a meeting with the band. Laughed so hard I couldn’t breathe. After which needed to explain to them why I’m laughing.”

“They’re sending you their sympathies lol”

Noh, mitäpä sitä ei tekisi bändin viihdyttämiseksi. 

Kommentit

Minua jäi häiritsemään, että miten sukulaissiivooja tiesi jemman?? Jos on lipaston laatikossa laukuilla peitetty. Vai kuuluuko siivoukseen myös kaappeihin/laatikoihin järjestely. Tuli inhottava olo, että siivoojaa tutkii paikkoja. 

Onko sukulaissiivooja muuten kuinka läheinen? Nainen?

CougarWoman
CougarWoman

No kun se ei nimenomaan ole laatikko, vaan semmonen avonainen "rottinki"kori, joka siis vaan on avohyllyssä. On varmaan siirtänyt ne korit pois paikoiltaan kun on pyyhkinyt hyllyä pölyistä, ja silloin nähnyt sisällön. Kun ei se mitenkään hermeettisesti suljettu ole. :)

Nainen on. 

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Häiritsevää tosiaan olisi, jos tietäisi siivoojan tietävän omien seksilelujen säilytyspaikan. Oli sitten tuollainen avonainen kori tai paremmin piilotettu lelulaatikko... Tulisi vain olo, että mitähän kaikkia paikkoja on penkonut siivoomisensa lomassa. :D

Omia lelujani (jotka ovat vahingossa jääneet näkyville) on löytänyt tietääkseni vain muutaman vuoden ikäinen lapsemme, joka ei sentään vielä tiedä, mistä on kyse ja pienet valkoiset valheet menevät siis läpi. Heh. Mutta joo, pitäisi opetella laittamaan kaikki aina heti takaisin piiloihinsa. Ennen kuin lapsi on liian vanha keksityille selityksille tai ennen kuin joku kaunis kerta hän raahaa vaikka kylässä käymässä olevan mummon näkyville jostain kaapista jonkun mielenkiintoisen seksilelun. :D

CougarWoman
CougarWoman

Mua ei kyllä häiritse yhtään, penkokoon jos pengotuttaa. :) 

N. (Ei varmistettu)

Hyvältä tyypiltä vaikuttaa toi teidän siivooja :)

Tulipas tästä mieleen tarina kun muutin muutama vuosi takaperin omaan yksiöön ja vanhempani olivat auttamassa muutossa. Äiti oli uuden kämpän päässä laittamassa tavaroita paikalleen, mä pakkasin vanhalla asunnolla ja iskä ajoi kamoja niiden välillä. Muutto sujui hyvin ja kaikki meni putkeen, kunnes viikon päästä muutosta päätin suristella hiukan omaksi iloksi ja tajusin ettei mulla ole mitään käsitystä minne rakas äitini on sijoittanut mun lelulaatikon.
Etsin sitä kaikista mahdollisista paikoista, kunnes jouduin lopulta sunnuntai-iltana puoli kymmenen aikaan soittamaan äidilleni kysyäkseni lelulaatikon paikkaa. Sillon vähän hävetti :D Äiti otti asian huumorilla: "Laitoin sen makuuhuoneen korkean lakanakaapin ylimmälle hyllylle peittojen taakse, ettei lapset löydä sitä".
Mullahan ei siis ole lapsia.. Taidanpa siis tietää mistä äidin lelut löytyvät :D

CougarWoman
CougarWoman

Ahhhaaahh aika hauska kyllä :D 

ainomathilda
Johaino

Hahaha en kestä! Tuli ihan omatki muistot mamasta mieleen kun joskus käytiin kaverini kanssa yläasteaikoina (hihihi) ostamassa itellemme surisijat, ja tietenkin ekana siitä sai tietää äiti, joka löysi otuksen mun laatikoihin eksyttyään. Ja joka tietenkin kommentoi asiasta seuraavan kerran ruokapöydässä.

Sittemin ollaan naureskeltu asialle, onhan siitä jo vuosia. En oo ikinä kuitenkaa aatellu maman hirveesti perehtyneen oman ilon surisijoihin ja vempeleisiin, kunnes viime syksynä kauneus&terveys-messuilla äiti hihkaisi innoissaan ja osotti erästä kojua, että eikös noi myy sellaisia anaalitappeja :D ... en jäänyt viereen seuraamaan lähtikö ne myös laukkuun mukaan

CougarWoman
CougarWoman

:'D 

Joo, äidin mahdolliset anaalitapin käytöt menee ehkä sinne TMI-kategoriaan... :D 

ainomathilda
Johaino

Chandler <3 sopii tähän tilanteeseen kuin nappi reikään.

:'''''D

TrineH
En suostu jäähylle

Kyllä!! Chandler is THE BEST! Naurattaa edelleen..

 

kiasophie
Sparks by K

Ehdottomasti yolo

CougarWoman
CougarWoman

Tähän mäkin päädyin. :) 

annn (Ei varmistettu)

Mua mietityttää, miksi seksileluun viitataan "kilpailijana" josta ehkä ykkösmies ei tiedä. Jotenkin patriarkaalinen ajatus miehen yksioikeudesta naisensa seksuaalisuuteen. Dildot ovat nyt kuitenkin nykyään aika perussettiä.
Mitähän tämä mahtaisi olettaa jos sattuisi tietämään muista miehistä...

CougarWoman
CougarWoman

Ei se sitä vakavissaan sanonut, se on aika hauska tyyppi. :) Uskoisin, että hyväksyisi myös meidän avoimen suhteen. 

TrineH
En suostu jäähylle

Eihh, mitä tarinoita!!! Tikahdun! Blogin tarinassa on parasta se, että siivooja kommentoi asiaa ja noin kepeän iloisesti. Muuten itselle ainakin olis jääny sellainen vähän nolo fiilis, että siivooja tietää nyt vähän liikaa ja kuitenkaan asiasta ei voi puhua.. ja että onko tästä lähtien niin, että aina kun nähdään, se ajattelee ekana sitä suristajaa. Nyt kun asiasta on avoimesti vitsailtu, se ei oo enää mikään "juttu", vaan ihan tavallista. Eiköhän siivoojalla itselläänkin ole kätkönsä.. Toivottavasti ainakin! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis wohoo, "kaikilla" "surisija"?
Ei tulis mieleenkään työntää mitään surisevaa sisääni. Vihaan sähköhammasharjaakin.

Porkkanat, banaanit ja kurkut ovat hyviä leluja, ja ne voi hävittää syömällä.
Tylsää jos ihmiskunta tarvitsee sähköä jopa runkkaamiseenkin. Sit ehkä vielä pornovideota netistä, että mielikuvitus saadaan liikkeelle?
Ei mut vakavasti, aion tehdä kaverikyselyn, kuinka moni käyttää surisijaa. Mitä vikaa siin omassa kädessä niinku on, tai esineillä, jotka pelkästään penetroi?
Banaani kondomissa on paras löytämäni peniksen simulaatio. Mutta sähköisellä runkkaamisella vissin haetaan muuta... mutta eikö se turruta? Tuntuuko mies sen jälkeen yhtä hyvältä, ja saako orgasmin miehen kanssa yhtä helposti?
Vai tarviiko surisijaa miehen kanssa myös?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.