Nolo vai yolo?

Viestittelyt Bändipojan kanssa ovat menneet sille tasolle, että olo alkaa olla…noh, aika rauhaton. Niinpä päätin aamulla ennen töihin lähtöä poistaa pahemmat paineet ja ottaa hieman omaa aikaa surisevassa seurassa – mikä ei muuten ole lainkaan hassumpi tapa aloittaa päivä; suosittelen!

Koska suristin alkoi vaisuilemaan loppuvaiheessa, päätin laittaa sen lataukseen yöpöydälleni siksi aikaa, kun laittaisin hiukseni ja pukisin päälleni.

No totta kai unohdin koko värkin, sinne se jäi latautumaan kun lähdin töihin.

Eihän siinä sinällään mitään, mutta kun tälle päivälle oli sovittu viikottainen siivoojakäynti. Ja koska suosimme nepotismia, siivooja on myös Ykkösmiehen sukulainen.

En malttanut olla viestimättä tapahtuneesta Bändipojalle, joka huutonauroi aamukahvinsa rinnuksilleen.

Kaikesta hävetyksestä huolimatta onnistuin unohtamaan unohdukseni (nyt ollaan metatasolla hei) työkiireitten ansiosta, kunnes kännykkä värisi viestin merkiksi.

“Laitoin hei sen sun latautumassa olleen jutun takaisin sinne sun lelujemmaan, kun en ollut varma, onko X (viittaa siis tässä Ykkösmieheen) tietoinen kilpailijoistaan. 😉 “

“Lelujemma” on siis muutamalla harvemmin käytössä olevalla laukulla (siveyssyistä) peitetty avonainen kori meikkihuoneeni lipastossa, jossa säilytän siis kaikkia seksiin liittyviä härpäkkeitäni dildoista liukuvoiteisiin, raskaustesteihin ja kondomeihin. Ykkösmies tietää (tietysti) jemmastani, en sen sijaan ajatellut, että siivoojasukulainen tietäisi niistä myös. Oh well, kerrankos sitä; rapatessa roiskuu, yolo ja niin pois päin. 

En voinut vastustaa kiusausta, vaan viestin tämän uusimman käänteenkin Bändipojalle. Vastaus tuli muutamassa minuutissa:

“Made the mistake of reading this in a meeting with the band. Laughed so hard I couldn’t breathe. After which needed to explain to them why I’m laughing.”

“They’re sending you their sympathies lol”

Noh, mitäpä sitä ei tekisi bändin viihdyttämiseksi. 

facepalm.gif

Kommentit (16)
 1. Siis wohoo, ”kaikilla” ”surisija”?
  Ei tulis mieleenkään työntää mitään surisevaa sisääni. Vihaan sähköhammasharjaakin.

  Porkkanat, banaanit ja kurkut ovat hyviä leluja, ja ne voi hävittää syömällä.
  Tylsää jos ihmiskunta tarvitsee sähköä jopa runkkaamiseenkin. Sit ehkä vielä pornovideota netistä, että mielikuvitus saadaan liikkeelle?
  Ei mut vakavasti, aion tehdä kaverikyselyn, kuinka moni käyttää surisijaa. Mitä vikaa siin omassa kädessä niinku on, tai esineillä, jotka pelkästään penetroi?
  Banaani kondomissa on paras löytämäni peniksen simulaatio. Mutta sähköisellä runkkaamisella vissin haetaan muuta… mutta eikö se turruta? Tuntuuko mies sen jälkeen yhtä hyvältä, ja saako orgasmin miehen kanssa yhtä helposti?
  Vai tarviiko surisijaa miehen kanssa myös?

 2. Eihh, mitä tarinoita!!! Tikahdun! Blogin tarinassa on parasta se, että siivooja kommentoi asiaa ja noin kepeän iloisesti. Muuten itselle ainakin olis jääny sellainen vähän nolo fiilis, että siivooja tietää nyt vähän liikaa ja kuitenkaan asiasta ei voi puhua.. ja että onko tästä lähtien niin, että aina kun nähdään, se ajattelee ekana sitä suristajaa. Nyt kun asiasta on avoimesti vitsailtu, se ei oo enää mikään ”juttu”, vaan ihan tavallista. Eiköhän siivoojalla itselläänkin ole kätkönsä.. Toivottavasti ainakin! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *