Nörttipoika vastaa - ja minäkin vähän

CougarWoman

Hyviä, kiperiä kysymyksiä tuli palautteena Nörttipojan ehdotukselle “kyselytunnista”! Ja poika vastasi ajatuksella (ainakin minun mielestäni). Osa kysymyksistä oli meille molemmille – omat vastaukseni tavallisella fontilla; ja Nörttipojan kursiivilla.

Kyllä täytyy myöntää, että ensi kertaa lukiessani menin vähän hämilleni – en jotenkin ollut koskaan tullut ajatelleeksi miten paljon kuitenkin hänelle merkitsen, vaikka toki tiesinkin ettei hän ihan kaikkein köykäisimmin tarkoitusperin tähän leikkiin lähtenyt. Onneksi omat tunteeni häntä kohtaan ovat kuitenkin verrattaen samanlaisia; ei siis niin että toinen tuntisi enemmän kuin toinen.

En nyt tarkoituksella lähde kommentoimaan hänen vastauksiaan sen enempää, pläjäytän ne nyt vaan eetteriin:

Mikä sai Nörttipojan hakemaan nimenomaan varattua naista?

En ollut hakemassa parisuhdetta perinteisessä mielessä, vaan jotakuta jonka kanssa voin nauttia ilman paineita siitä, että suhde kasvaa isommaksi tai pidemmälle. Ja tietenkin – se ekstrajännite joka syntyy tiedosta että toinen on tahollaan parisuhteessa, kiihottaa.

Eikö seksi ole teille vähän niinkuin "pyhä asia" joka on tarkoitettu toisiaan rakastaville ihmisille, joten miten voitte vain harrastaa seksiä seksin takia? Oma käsitykseni saattaa olla vanhanaikainen, toivottavasti ymmärrätte pointin :D Ja kyllä, olen lukenut koko blogin.

Ymmärrän, ja pitkän aikaa jaoin käsityksesi. Kun ensi kertaa harrastimme seksiä, se olikin vain seksiä seksin takia, mutta jossain vaiheessa siitä tuli muutakin. Voidaan huoletta todeta että meistä on tullut erittäin hyviä ystäviä; voin jakaa hänen kanssaan kaikki salaisuuteni ja tiedän ettei hän tuomitse minua. Joten tavallaan uskon että me rakastamme toisiamme, tai ainakin sitä fiilistä mikä meillä molemmilla on kun tapaamme. En ole rakastunut häneen, mutta hän on minulle tärkeä. Enkä olisi alkanut tämmöiseen jos olisin ajatellut ettei se kestä yhtä päivää pidemmälle, kuten jotkut jotka pokaavat baarista random-tytön yhdeksi yöksi.

Kyllä ja ei. Minäkin ajattelin ennen noin, mutta olen nykyään vähän ambivalentti sen suhteen, miten mielekästä monogamia ylipäätään on suhteessa (ainakaan sellaisessa jossa ei ole lapsia).  Mutta eh, ei se niinkään ole että vaan paukuttelemme menemään ilman sen kummempaa tunnesidettä. Tuota r-sanaa vähän vierastan, oli se sitten missä kontekstissa tahansa, mutta kyllä me välitämme toisistamme paljon. Ja se tunneside kyllä tuo lisää dimensiota seksiinkin.

Kuinka kauan ajattelet suhteenne kestävän?

Ei mitään hajua. Voin tietysti puhua vain omasta puolestani – riippuuhan se siitäkin että jos tapaan joskus jonkun jonka kanssa sitten haluankin olla “oikeassa” suhtessa. Mutta tähän mennessä en koe semmoiseen suhteeseen mitään tarvetta. Mutta kuka tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

En itseasiassa ajattele, elän enemmänkin tässä hetkessä. Ellei nyt mitään mullistavaa tapahdu, niin saattaahan tämä kestää kauankin... Meistä on tosiaan, kuten Nörttipoikakin totesi, tullut hyviä ystäviä, joten uskon että suhteemme tulee ainakin jollain tasolla säilymään kauankin.

Jos alkaisit seurustelemaan, niin lopettaisitko tämän seksisuhteen sitä ennen?

Tällä hetkellä uskon että kyllä, ks. myös edellinen vastaukseni.

Oletko mustasukkainen CougarWomanin aviomiehelle? Miltä tuntuu ajatella, että he nukkuvat yönsä yhdessä, jakavat arkensa ja asiansa yhdessä, osoittavat hellyyttä toisilleen? Vai ajatteletko ollenkaan asiaa?

Kyllä ja en. Kyllä, haluaisin viettää enemmän aikaa  hänen kanssaan. Ja ei, en voi olla mustasukkainen miehelle, jonka kumppani näkee tarpeelliseksi hakea seksiä oman suhteensa ulkopuolelta. On myös erittäin tärkeää ymmärtää, että en ole hakemassa jotakuta arkea jakamaan, joten en oikein siitä arjen jakamisesta voi sitten ollakaan mustasukkainen. 

Kuinka kutsut CougarWomania mielessäsi? Nimellä? Tyttöystäväksi? Fuckbuddyksi?

Nimellä. Ei kai ole olemassa termiä joka täydellisesti kuvailisi meidän suhdettamme. Hän ei ole tyttöystäväni mutta ei fuckbuddynikaan, vaan jotain siltä väliltä. Jos keksit kuvaavan termin, kerrothan minullekin (haha).

Oletko kertonut muille tästä suhteesta?

Kyllä. Muutama läheinen ystäväni tietää meistä, kuten myös yksi veljistäni. Tämän lisäksi muutama on nähnyt hänet kotonani mutta he eivät tiedä suhteemme syvyyttä tai laatua – ja itseasiassa eipä se heille kuulukaan.

Mitä tunnet CougarWomania kohtaan?

Kuvittele, että sinulla on joku, jonka kanssa voit jakaa kaiken – pimeimmät salaisuutesi ja syvimmät pelkosi. Ja että tämä joku ei tuomitse sinua kun olet kertonut jotain menneisyydestäsi, jotain jolla on ollut sinuun kauaskantoiset vaikutukset. Siksi rakastan häntä ystävänä, erittäin hyvänä ystävänä. Me vain satumme siinä sivussa harrastamaan seksiäkin, mutta tämä suhteemme aspekti ei itsessään muuta tunteitani häneen.

Miksi et halua parisuhdetta?

Pidän vapaudestani, ja oltuani vastikään pitkässä parisuhteessa en halua aloittaa mitään vakavaa ennen kuin olen saanut aikaa myös itselleni. Tämä suhde toimii siksi hienosti; saan päättää enemmän mitä haluan. 

Miltä sinusta tuntuu kohtaamisienne jälkeen?

Varastitko koskaan keksiä keksipurkista ja söit sen? Minusta tuntuu kohtaamisiemme jälkeen ihan samalta, mutta ilman syyllisyydentunnetta koska tässä tapauksessa se keksi halusi sitä ihan yhtä paljon kuin minäkin. :) Vakavasti puhuen – tunnen oloni euforiseksi, valmiiksi valloittamaan maailman ilman että kukaan pystyisi minua estämään. Ja tietysti tunnen oloni perin juurin tyydytetyksi, sainhan juuri jotain hyvää (heh).

Kuinka usein ajattelet CougarWomania kun ette ole yhdessä tai yhteydessä? 

Melko usein. Mutta joskus saattaa mennä päiviäkin etten ajattele häntä ollenkaan. Moderni teknologia tietysti mahdollistaa “muistutukset” chat appien tai mailin muodossa. Ja totta kai, mitä kauemmin edellisestä kerrastamme on ollut, sitä enemmän ajattelen häntä.

--

Sitten oli vielä pari kysymystä pelkästään minulle:

Jos Nörttipoika alkaa jossain vaiheessa seurustelemaan, niin luuletko olevasi mustasukkainen tyttöystävälle?

Varmaan jollain tasolla ehkä joo, tai ehkä enemmän harmittaisi että hyvä järjestely loppuu. Mutta täytyyhän hänenkin joskus saada tältä elämältä kaikki mitä hän haluaa, se kai on luonnollinen kontinuumi. Kyllä toisaalta ihan mielelläni sen hänelle soisin, kunnon onnellisen parisuhteen. Eli varmaan olisin enemmän onnellinen hänen puolestaan kuin mustasukkainen…

Pelottaako, että Nörttipoika alkaa seurustelemaan ja teidän suhde loppuu siihen?

Kyllä ja ei. Tiedostan ettei tämä nyt ikuista ole, mutta aika kova kolaus se olisi jos huomenna saisin tiedon että game over. Mutta toisaalta hänellä ei tällä hetkellä ole kiinnostusta  perinteiseen seurustelusuhteeseen ja toisaalta taas, kuten sanoinkin, uskon että jollain tasolla pitäisimme kontaktia kuitenkin. Jos seksiaspekti joskus loppuu meidän kahden välisessä kanssakäymisessä, pistän varmaan niin sanotusti verkot uudelleen veteen, mikäli tilanne kotona on säilynyt entisen kaltaisena. 

---

Niin - miten tämmöisen suhteen nyt voi määritellä - ja onko se edes tarpeen

Kommentit

lukija (Ei varmistettu)

Aina ei tarvitse määritellä kaikkea johonkin boxiin. Elämä on rikasta, sävykästä ja anteliasta, jos suostuu näkemään ja suomaan itselleen ja/tai muille muutakin perusvaihtoehdot.

Tämä tarina muistuttaa minua omasta suhteestani erääseen mieheen, johon tutustuin ystävän kautta ollessani itse varattu. Törmäilimme vuosien varrella toisiimme eri tilaisuuksissa, viihdyimme hyvin yhdessä, ja jossain vaiheessa tuli melkein tavaksi päätyä illan päätteksi hänen luokseen. Emme koskaan harrastaneet seksiä, mutta muunlaista läheisyyttä kylläkin. Välillä mietin, olenko ihastunut tai rakastunut häneen. Lopulta tärkeimmäksi muodostui kuitenkin ystävyys: saimme toisiltamme sellaista ymmärrystä, fyysistä ja henkistä lämpöä ja sielujen sympatiaa, jota emme samalla tasolla muualta noina vuosina saaneet (hän oli sinkku). Olemme edelleen satunnaisessa yhteydessä (itse olen edelleen varattu), ja tuntuu mukavalta tietää, että joku mies, joka tuntee minut niin hyvin, ajattelee minusta pelkkää hyvää.

lukija (Ei varmistettu)

oho kirjoitusvirhe: muutakin KUIN perusvaihtoehdot...

CougarWoman
CougarWoman

Niinpä! Kai me vaan niin hanakasti haluamme lokeroida...opettelen itsekin vielä elämää ilman, että jokainen asia täytyisi kätevästi arkistoida jonnekin. Miksi ei voi vaan olla ja nauttia? Ei ole vain mustaa ja valkoista, vaan myös harmaan sävyjä (joskaan ei tässä tapauksessa viittäkymmentä, heh).

Tuommoiset "sielujen sympatia -ystävät" lienevät aika harvassa, toivottavasti jaksatte/pystytte pitämään yhteyttä jatkossakin!

CougarWoman
CougarWoman

I'm feeling all fuzzy inside ;)

 2015711dongdong

 

coach outlet

michael kors outlet

hollister clothing

jordan 3

jordan concords

toms outlet

timberland earthkeepers

ray ban outlet

polo ralph lauren

replica watches

coach outlet

hollister

christian louboutin

louis vuitton outlet

michael kors

michael kors outlet

fitflops

fitflop footwear

chi flat irons

lebron james shoes 2015

ralph lauren

coach outlet store online

true religion

true religion

gucci shoes

louis vuitton outlet

abercrombie and fitch new york

jordan 11 low

fendi

louis vuitton outlet

lebron james shoes

caoch outlet

jordan 4

dior handbags

louis vuitton uk

ray ban sungalss

cheap jerseys

christian louboutin outlet

pandora charms

insanity workout dvd

coach outlet

abercrombie store

coach outlet

jordan 11s

michael kors outlet online

black timberland boots

longchamp outlet

gucci

copy watches

louis vuitton handbags

p90x workouts

insanity workout

fitflop shoes

michael kors handbags

marc jacobs handbags

coach outlet

michael kors

sac longchamp pas cher

coach outlet

louis vuitton

gucci

louboutin

michael kors outlet

christian louboutin shoes

ray ban sunglasses uk

louis vuitton handbags

abercrombie kids

gucci outlet

chanel bags

louboutin femme

oakley sunglasses

fitflops sale clearance

nhl jerseys

louis vuitton

prescription sunglasses

cheap jordans

cheap ray bans

christian louboutin outlet

louis vuitton

mont blanc pens

coach outlet store online

louis vuitton

michael kors

michael kors

burberry outlet

red christian louboutin

lululemon

michael kors outlet

ed hardy outlet

coach outlet

kevin durant shoes

ray bans

michael kors outlet online

mulberry uk

louis vuitton handbags

oakley sunglasses

michael kors outlet online

louis vuitton handbags

coach factory outlet online

michael kors outlet online

jordan 6 cigar

ralph lauren polo shirts

louis vuitton

coach outlet store online

mont blanc

oakley galsses

coach outlet

hermes

michael kors bag

retro jordans

chanel handbags

jordan 13

louis vuitton

abercrombie

air jordan pas cher

coach outlet

air max 2015

jordan 6

coach

pandora charms

louis vuitton outlet

oakley sunglasses sale

true religion outlet

lebron james shoes

mont blanc pens

coco chanel

toms outlet

abercrombie

christian louboutin outlet

oakley sunglasses wholesale

beats solo

michael kors outlet

burberry outlet

christian louboutin sale

michael kors outlet

abercrombie outlet

kate spade handbags

coach factorty outlet

toms outlet

christian louboutin shoes

adidas shoes

hollister

jordan pas cher homme

michael kors

louis vuitton outlet

replica watches

concords 11

michael kors handbags

michael kors handbags

burberry outlet online

adidas outlet

retro jordans

kate spade outlet

kate spade

abercrombie

kate spade outlet

coach factorty outlet

ray ban uk

chanel handbags

michael kors outlet online

gucci handbags

hollister clothing

cheap jordans

hollister clothing

cheap air max

jordan 11

louis vuitton handbags

cheap nfl jerseys

ray ban sunglass

kobe bryant shoes

adidas outlet store

oakley vault

coach factory outlet

louis vuitton

ed hardy clothing

louis vuitton outlet stores

louis vuitton

michael kors handbags

michael kors handbags

louis vuitton

tods outlet

coach factory outlet

cheap louis vuitton handbags

louboutin pas cher

jordan 11 concord

coach outlet online

oakley sunglass

louis vuitton handbags

tods shoes

polo ralph lauren

michael kors

michael kors outlet

lebron james basketball shoes

jordan 13

michael kors outlet

michael kors

oakley sunglasses

cheap jordans

cheap jordans

fendi bags

hollister kids

ralph lauren sale

burberry scarf

cheap lululemon

chanel handbags

nike air max

michael kors outlet online

ray ban sunglasses

coach factory outlet

abercrombie & fitch

jordan 4s

timberland boots

abercrombie

louis vuitton handbags

ralph lauren

oakley sunglasses

rolex watches outlet

abercrombie and fitch

air jordan 13

louis vuitton handbags

ray ban sunglasses

prada shoes

air jordan 11

jordan 11 low

louis vuitton handbags

michael kors handbags

kobe shoes

www.louisvuitton.com

christian louboutin

polo ralph lauren home

cheap jerseys

coach factory outlet

oakley sunglasses cheap

air max uk

longchamp bags

oakley sunglasses wholesale

michael kors outlet

abercrombie

celine

michael kors handbags

louis vuitton purses

true religion

jordan shoes

christian louboutin

hermes birkin bag

true religion jeans

ray ban glasses

marc jacobs

toms shoes

celine outlet

coach canada outlet

prada uk

coach factory

polo ralph lauren

coach factory outlet online

ray ban outlet

michael kors outlet

prada outlet

polo ralph lauren

coach outlet

nfl jerseys

burberry sale

louis vuitton outlet

louis vuitton outlet

hollister clothing

coach outlet store online

pandora jewelry

hollister

oakley sunglasses wholesale

burberry outlet

ray ban outlet

ray ban sunglasses

oakley sunglasses

cheap jerseys

coach factory outlet

abercrombie & fitch

christian louboutin

chanel uk

hollister co

cheap toms

sac longchamp

coach factory outlet

ralph lauren outlet

prada

hollister outlet

soccer jerseys

ray ban uk

oakley sunglasses

tod's shoes

ralph lauren outlet

jordan 9

celine

michael kors bag

burberry outlet online

michael kors outlet

hollister clothing store

ray ban sungalsses

louis vuitton outlet

michael kors outlet online sale

michael kors outlet

michael kors outlet

jordan 4

jordan 11 gamma blue

tod's shoes

ghd hair straighteners

michael kors outlet

burberry outlet

ray ban sunglasses

gucci outlet

louis vuitton outlet

juicy couture

louis vuitton handbags

fitflops clearance

chi flat iron

coach outlet store online

ray ban sunglasses

jordan 3s

louis vuitton outlet

oakley sunglasses

mont blanc

louis vuitton

celine outlet

nike air max

michael kors outlet online

air max 90

louis vuitton handbags

longchamp handbags

oakley sunglasses outlet

mulberry handbags

yoga pants

michael kors outlet online

burberry outlet online

hollister clothing store

louis vuitton outlet

tory burch outlet

ray bans

cheap jordans

gucci outlet online

nfl jerseys

timberland boots

louis vuitton outlet

chanel outlet

toms shoes

michael kors outlet online

true religion outlet

coach factory outlet

true religion sale

jordan 8s

christian louboutin sale

true religion

abercrombie store

gucci outlet

jordan 11s

louis vuitton

tory burch outlet online

jordan 8

hollister

oakley sunglasses

tory burch sale

true religion outlet

jordan shoes

timberlands

toms outlet

coach outlet stores

ray ban sunglasses

jordan 11 gamma blue

louis vuitton

abercrombie

oakley sunglasses outlet

chanel handbags

ray ban sunglasses outlet

christian louboutin

ray ban glasses

oakley vault

abercrombie fitch

louis vuitton outlet

michael kors

christian louboutin outlet

chanel bags outlet

oakley sunglasses cheap

timberland boots

coach factory outlet

oakley sunglass

christian louboutin sale

gucci outlet

jeremy scott adidas

christian louboutin

cheap soccer shoes

abercrombie

tory burch outlet

cheap toms

true religion jeans

louis vuitton handbags

coach outlet

coach factory outlet online

michael kors purse

beats by dr dre

michael kors outlet

michael kors outlet

chanel bags

ray ban outlet

michael kors outlet online

coach outlet store online

abercrombie

black timberland boots

pandara jewelry

football shoes

jrodan retro

ray ban glasses

longchamp handbags

coach factory outlet online

michael kors handbags

ray bans

christian louboutin shoes

louis vuitton

jordan 11

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.