Nörttipoika vastaa (osa 1/2)

Nörttipoika odotti jännityksellä, tuleeko kysymyksiä. Ja tulihan niitä, kiperiä kuten yleensäkin. Jopa sen verran, että katsoin kyllästymiskäyrän loiventamiseksi parhaaksi jakaa kysymykset kahteen eri postaukseen.

Tuttuun tapaan Nörttipojan vastaukset kursiivilla, ja omani (mikäli kysymykset olivat meille molemmille) tavallisella.

reality_check.jpg

Oletko koskaan ollut mustasukkainen Ykkösmiehelle? Suhteenne on kestänyt melko pitkään, kuten Cougar kirjoituksessaan totesikin, ja selvästi teillä synkkaa muutenkin kuin sängyn puolella. Cougar on tehnyt täälläkin selväksi, että Ykkösmies menee ykköseksi, mutta jos hän ei olisi kuvioissa, voisitko ajatella teille kahdelle ”oikeaa”, vakavaa parisuhdetta?

Ei, en ole mustasukkainen hänen aviomiehelleen. Tykkään CougarWomanista paljon ja arvostan häntä erittäin läheisenä ystävänä, mutta en ole rakastunut häneen, enkä halua “oikeata” suhdetta hänen kanssaan. Totta kai haluan joskus olla hänen kanssaan myös silloin kun se ei ole mahdollista ja se ei puolestaan ole mikään mahtava fiilis…

Kysyn, vaikka on muistaakseni aihetta joskus aikoja sitten sivuttu: Miten olet nyt suhteenne aikana suhtautunut muihin naisiin? Oletko siis esimerkiksi tavannut kivoja naisia treffeillä yms.? Mietin, että kun olet noin nuori, oikean seurustelusuhteen löytämiseksihän pitäisi olla vähän ”tutka päällä”. Koetko, että CougarWomanin kanssa oleminen riittää sinulle?

Kai suhtaudun ihan normaalisti – ja kyllä, olen ollut yksillä treffeilläkin. Treffit olivat kamalat (hirveät!), mutta silti treffit. Totta kai pidän silmäni auki, mutta en ole tähän mennessä tavannut ketään jota voisin edes ajatella ”oikeaan” suhteeseen. Hyvä kysymys, että koenko että CougarWoman on minulle tarpeeksi, ja rehellisesti sanottuna ei ole, koska ei voi tarjota minulle tulevaisuutta, enkä sitä kyllä itseasiassa hänen kanssaan haekaan vakavaan ihmissuhteeseen asti.

Nörttipojalta haluaisin kysyä seuraavaa: Miten Puuman tapaaminen on vaikuttanut seksuaaliseen itsetuntoosi ja sitä kautta mahdollisesti myös muuhun olemukseen? Koetko olevasi itsevarmempi ja kypsempi nyt sillä saralla? Olen ylipäätään hyvin kiinnostunut kokenut (vanhempi) nainen & kokematon (nuori) mies -kombosta, joten kaikki aiheeseen liittyvä lisäinfo otettaisiin ilolla vastaan!

Kyllä, olen nyt itsevarmempi sekä seksuaalisesti että muutenkin. Jo pelkästään se, että voin seksuaalisesti ja henkisestikin tyydyttää jonkun jolla on niin paljon enemmän kokemusta kuin minulla, on mieletön kohteliaisuus! Mutta ikäeromme…en näe sitä niin: olemme molemmat aikuisia ihmisiä jotka nauttivat toisistaan, enkä näe itseäni suhteessamme nuorempana tai CougarWomania vanhempana. Ikäerosta ei siis ainakaan minun puoleltani mitään “extra-kiksejä”.

***

Mitäs – herättääkö ajatuksia? Voin sen verran paljastaa, että minulle henkilökohtaisesti tämä kyselytunti oli aika hyvä “reality-check”, joskin kysymysten herättämä jälkikeskustelu (josta postaus seuraavan vastauspostauksen jälkeen) pisti pakan sitten aika hyvin taas sekaisin… 

Kommentit (1)
  1. Uuu, mua alkoi nyt kiinnostaa se jälkikeskustelu! Ihan vaan siksi, että tuntuu, että Nörttipoika vastaili kaikkiin kysymyksiin jokseenkin ”oppikirjan mukaisesti”: Että tilanne on ihanteellinen hänelle, eikä hän kaipaakaan oikeampaa suhdetta Puuman kanssa. Että hän ei ole mustasukkainen aviomiehelle. Että treffeilläkin on käyty, mutta ettei sytyttänyt. Juuri tällaisia asioita hänen olettaakin vastaavan: eihän hän voi sanoa, jos jokin todella jurppii…

    Olispas hienoa, jos tuonkaltaisessa tilanteessa oikeasti pystyisikin ajattelemaan noin ristiriidattomasti. Mutta pystyykö oikeasti? Sen takia odotan jännityksellä jatkopostauksia 😉

    Sen haluaisin vielä sanoa, että ymmärrän kyllä, mitä kommentilla ”en halua oikeaa suhdetta” tässä yhteydessä tarkoitetaan, mutta hei – jos juttu on kestänyt vuoden, seksiä on harrastettu limakalvot puhki ja yhdessä on matkailtu, niin silloin se on ihan oikea suhde. Ei ehkä sellainen, jossa muutetaan yhteen ja korjataan toisen likaisia kalsareita sängyn alta, mutta ihan oikea joka tapauksessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *