Nörttipojan kyselytunti!

Kerroin Nörttipojalle blogistani; että se on minulle tavallaan ainoa henkireikä, ainoa paikka jossa voin tuulettaa tunteitani mitä salasuhteeseemme tulee. Enpä muista koskaan vastaanottaneeni yhtä innokasta reaktiota sen jälkeen, kun tein vanhemmalle koiralleni ensi kertaa jauhelihakaurapuuroa tämän ollessa vielä pentu – ja tästä tapahtumasta on jo kymmenisen vuotta.

Voi sitä ulvonnan, vinkumisen ja hännänheilutuksen määrää. (Pennun reaktiosta puhumattakaan – ehheh.)

 Nörttipoika oli…hämmentynyt mutta ennen kaikkea otettu. Ettäkö ihan hänestä kirjoitetaan. Oli myös erittäin kiinnostunut siitä, montako lukijaa blogilla on ja mikä on heidän maantieteellinen sijaintinsa. Kiitos Google Analyticsin, osasin kertoa että blogissani on käyty keskimäärin 1167 kertaa viikossa; ja että ‘meitä’ seurataan melkeinpä ympäri maailmaa! Tuhannet kiitokset kaikille seuraajille, on ihan uskomatonta tajuta että jahans, joku siellä Singaporessa tai Bosnia ja Herzegovinassa on oikeasti lukenut tätä. Vetää hieman nöyräksi jopa.

demografia.jpg

Ihan oikeasti – melkein maailman joka kolkassa. Uskomatonta. 

 

Vaikka en paljastanutkaan blogini sijaintia tai omaa nimimerkkiäni (puhumattakaan hänestä käyttämääni nimitystä), poika oli erittäin innostunut. Ja yhteistyöhaluinen.

‘Luuletko että niitä [lukijoita] kiinnostaisi kysyä minultakin jotain? Voisit lähettää kysymykset sähköpostilla, lupaan vastata rehellisesti jos vain suinkin pystyn.’

Miten siis on – kiinnostaako? Jos, niin kysymyksiä Nörttipojalle voi laittaa tulemaan joko kommenttikenttään tai sähköpostitse (yhteystiedot sivupalkissa). Tietysti myös minulta saa kysyä ihan mitä vaan…

Edit 06-09-2013: Kiitos kaikille jo kysymyksiä lähettäneille, lisää otetaan tietysti innolla ja mielenkiinnolla vastaan! Ajattelin pläjäyttää deadlineksi vaikka tulevan sunnuntain niin saadaan postaus aiheesta jo ensi viikolla eetteriin!

Kommentit (11)
  1. Vastaukset postattu! 🙂 

  2. Heh, odotahan kun luet mun ”vastauspostauksen”… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *