Nörttipojan näkökulma

Vaikka olenkin ns. luovalla tauolla, kai sentään voin linkittää? 

Tämä osui okulaareihin eilen…kyseessä todellakin on Nörttipoika (pyysin meilin kautta todistetta, heh)! 

norttipoika.jpeg

Kommentit (25)
 1. Mun täytyy kyllä aina ihmetellä tätä kyttäämistä. Miksi hukata energiaa moiseen? Voisko joku selittää miksi stalkkaaminen on kivaa?

 2. Ei taida tarvita enempää perustella, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa! Olet täällä reagoinut asiaan 6 minuuttia kirjoituksestani ja ”Nörttipojan blogissa” 12 minuuttia myöhemmin! Älä viitsi hyvä ihminen jaksaa, olet oikeasti kirjoittanut itsesi niin pussiin, ettei tätä enää kukaan usko. Kyttäät päivät pitkät täällä kun joku kommentoi sinun blogejasi. HAH HAH . Jospa kysyisit siltä nörttipojalta, miten tämän asian saa selville noin niinkuin teknisesti? Amatööri!

  1. Kukahan täällä kyttää 🙂 Luen Lilyssä muitakin blogeja, ja jos olet hiukankin saittiin perehtynyt, niin tiedät, että sekä seuratuista blogeista, että blogeista, joihin olet kommentoinut, tulee automaattisesti ilmoitus – loogisesti kohtaan ”Ilmoitukset” – mikäli jotain ko. blogeissa päivittyy. Niitä tietysti tulee uteliaisuuttaan klikattua, mikäli sinne jotain ilmestyy. 

   Muistaakseni Nörttipoika tuolla oman postauksensa puolella mainitsikin IP-osoitteista, ja että ei ole laittanut omaansa salaiseksi…

   Mutta joo, todisteita ei siis ole, eikä tule sinulta. Ylläri-pylläri! 😀

   1. Hahah. Blogi-portaalin alla blogaaminen on kutkuttavaa juuri siksi ettei ip-osoitteen selville saaminen ole mahdollista oli sitten itse laittanut salaiseksi tai ei.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *