Nuori rakastaja.

Pitkään pohdin, uskallanko edes aloittaa koko blogia. Ajattelin että entä jos joku kuitenkin tunnistaa…

Kuitenkin tarve jakaa salaisuuteni, päästä tuulettamaan joskus ristiriitaisiakin tunteita, sai ylivallan. Tässä se siis syntyy, luultavasti erittäinkin kontroversiaali blogi “kulissiavioliittoa” elävästä naisesta, joka kaipaa elämäänsä paljon enemmän hellyyttä ja seksiä kuin mitä kotona saa.

Kai pitää aloittaa taustatiedoilla. Kymmenisen vuotta parisuhteessa, josta puolet naimisissa. Ei lapsia. Aviomies muutaman vuoden minua vanhempi, ja suhteessa periaatteessa kaikki hyvin; viihdymme toistemme seurassa erinomaisesti, teemme kaiken yhdessä. Hän saa minut kaikkien vuosienkin jälkeen nauramaan makeasti yllättävän terävillä kommenteillaan. Käymme yhdessä ulkona, niin syömässä kuin juomassakin. Vietämme mieluiten kaiken ylimääräisen aikamme toistemme seurassa. Ei epäilystäkään, että hänessä olen löytänyt sen oi-niin-kliseisen Sielunkumppanin isolla S:llä.

Mutta. Mutta isolla M:llä.

Rakkauselämämme on yhtä kuumaa kuin tammikuinen Siperia. Seksikertamme per annum ovat yhden käden sormilla laskettavissa. Ja kun päästään itse coitukseen, miehellä lopahtaa innostus. Pysyy kyllä terhakkana, mutta ei pääse loppuun asti. Tämä on erittäin turhauttavaa, varsinkin kun itsellä “nalli palaa” melko nopeasti. Joskus on syyttänyt siitäkin, että minun orgasmini jälkeen en tunnu enää tarpeeksi hyvältä, jotta hän saavuttaisi loppuhuipennuksen… Tuloksena se, etten uskalla tulla liian aikaisin, so. en tule ollenkaan. Eikä hänkään. Noidankehä.

Ratkaisu.

Laitoin nettiin ilmoituksen, jossa hain itseäni nuorempaa rakastajaa. Nuoret miehet kun ovat aina kiehtoneet, plus että järkeilin että nuorilla miehillä olisi sitä paljon puhuttua nuoruuden intoa ja puhtia. Lue: potenssia. Yli sadasta (!!!) vapaaehtoiseksi ilmoittautuneesta voittajaksi valikoitui 26-vuotias nuorimies, joka asuu n. 30 kilometrin päässä. Sinkku, tietysti. Ja julmettu nörtti (ihan kaikella rakkaudella). Aikaisempia seksikokemuksia tasan 2 naisen kanssa. 192cm pitkä, tummat, tuuheat ruskeat hiukset. Laiha. Silmälasit, joita ilman sokea kuin lepakko. Hirvittävän älykäs. Tupelo sängyssä, joskin nopeasti oppiva. Ja aivan ihana. Nörttipoikani.

Kommentit (16)
  1. Rakastaja | Uutiset Porvoo
    30.7.2020, 02:06

    […] Nuori rakastaja. – CougarWoman | Lily – Nuori rakastaja. – CougarWoman | Lily – Tässä se siis syntyy, luultavasti erittäinkin kontroversiaali blogi “kulissiavioliittoa” elävästä naisesta, joka kaipaa elämäänsä paljon enemmän hellyyttä ja seksiä kuin mitä kotona saa. Kai pitää aloittaa taustatiedoilla. Kymmenisen vuotta parisuhteessa, josta puolet naimisissa. […]

  2. Rakastaja | Israel Uutiset Suomeksi
    5.5.2020, 19:52

    […] Nuori rakastaja. – CougarWoman | Lily – Pitkään pohdin, uskallanko edes aloittaa koko blogia. Ajattelin että entä jos joku kuitenkin tunnistaa. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *