Odotus ja todellisuus

CougarWoman

Minä käytän joka aamu tälläytymiseen ihan älyttömästi aikaa. Luulen, etten edes juuri liioittele sanoessani, että ehostukseeni vierähtää helposti puolikin tuntia; ja hiusten laittoon vähintään kaksikymmentä minuuttia. (Sain joululahjaksi suoristusraudan, jolla paradoksaalisesti teen marilynmaisia kiharoita.) Tähän kun lisätään vielä kiireetön aamiainen ja sen jälkeinen pakollinen kahvi+savukerituaali, sekä yleinen haahuilu, olen helposti melkein kolmea tuntia pidemmällä, kun tulee aika lähteä töihin. 

Oi, kuinka kadehdinkaan ihmisiä, jotka pomppaavat sängystä ylös, sipaisevat hiukset nutturalle samalla hampaitaan harjaten, ja pitelevät jo noutolattea kätösissään ratikkapysäkillä varttia myöhemmin. Oma luonnonkauneuteni kun lähinnä kirvoittaa läheiset kyselemään, olenko vakavasti sairas. 

Miltä näytän omasta mielestäni tämän joka-aamuisen rituaalin jälkeen, kun katson itseäni peilistä:

Miltä näytän Ykkösmiehen mielestä (ja tämä mielipide on myös tuotu julki, useasti): 

Miltä näytän omasta mielestäni, kun katsoin itseäni ensimmäistä kertaa peilistä töissä: 

Näillä mennään. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä lähden töihin puolessa tunnissa (en syö aamupalaa ja kahvikin vasta työpaikalla) vain siksi, ettei ole aikaa pidempiin aamurutiineihin. Pakon sanelema juttu siis. Meikkini on kevyt ripsari ja ehkä huulipuna ja hiukset nopeasti kiinni. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Taidat olla aika epävarma itsestäsi? Viime viikonlopun peruuntuneet treffit herätti sen ajatuksen. Miksi pitää puunata itsensä päästä varpaisiin treffeille? Seksuaalinen kemia - jos sitä on - toimii vähemmälläkin vaivannäöllä. Loppujen lopuksi se ratkaisee, kuinka aidosti läsnä uskaltaa olla. (Netflix-maraton pieruverkkareissa päihittää keskinkertaiset treffit mennen tullen!)

Sinkkis (Ei varmistettu) http://sinkkulaiffii.wordpress.com/

Pakko kommentoida tähän, että ainakaan omalla kohdalla se kuinka paljon itseään puunaa treffejä varten ei ole mitenkään suoraan verrannollista mainitsemasi epävarmuuden määrään.
Minä teen sitä ainakin puhtaasti omasta ilosta ja siksi, että toisinaan on vaan todella ihanaa puunata ja laittautua, vaikka seurustelukumppaninkin tähden, eli ei pelkästään uusien tuttavuuksien vuoksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Pynttäämisestä ja puunaamisesta voi myös nauttia itsensä hemmottelumielessä, totta! Ymmärsin ko. tapauksen menneen niin, että treffit jäivät väliin, koska ei ollut intoa / energiaa tälläytymiseen.

Viinin voimalla

Mulla puunaaminen tuo sellasta tiettyä fiilistä, mukavaa odotusta ja iltaan latautumista. Sillon jos ei huvita valmistautua iltaan, ei osaa myöskään nauttia siitä, ja jos tietää jo etukäteen että oma fiilis on tapaamisen suhteen alhaalla, miksi kutsua ketään kyläänkään.

NotCredibleDates

Miksi itsensä puunaaminen olisi verrannollista epävarmuuteen? Tai miksi olettaa että puunaus tapahtuu vaan ja ainoastaa miehen takia, jotta mies tykkäisi susta? Ite en puunaa ja laittaudu sen miehen takia vaan itseni. En lähe treffeille täydessä tällingissä, koska pelkään miehen ajattelevan toisin jos en olisi laittautunut. Haluan tuntea itteni seksikkääksi ja kauniiksi treffeillä, ihan oman nauttimiseni vuoksi. Musta se on enemmänkin sellainen itsensä hemmottelujuttu ennen kun että tekisi jonkun toisen vuoksi...

CougarWoman
CougarWoman

En nyt ihan ymmärrä, miten se, että haluaa näyttää parhaan version itsestään ensinäkemällä, liittyisi jotenkin epävarmuuteen..? Kyllähän se kampaus räjähtää ja meikit leviää yleensä jo ensimmäisen puolen tunnin aikana, ja yhteisen suihkun jälkeen ollaankin sitten jo ihan luonnontilassa. Mikä on myös ihan jees. :) 

Mun mielestä on huomaavaista toista kohtaan nähdä vaivaa ulkonäkönsä eteen. Plus että yleensä tykkään näyttää huolitellulta ihan itseänikin varten.

Vierailija (Ei varmistettu)

Taisin tulkita vähän yli. Laittautuminen on itselle mukavaa ja suht huoliteltu olemus huomaavaisuutta muita kohtaan, totta.

Sinkkis (Ei varmistettu) http://sinkkulaiffii.wordpress.com/

HUUTONAURUA!!!
Onneks luin tän ollessani vielä yksin työhuoneessa :D :D
Tipahin niin tolle viimisille kuvalle,
koska jotenkin musta tuntuu siltä kans, että vaikka aamulla olisin Marilyninä
niin töihin tullessa peilistä morjestaa Ursula :D :D :D
(Okei, sekin toki vaikuttanee, että meillä on aivan hirveät valot työpaikalla...)

Suttastiina

Voi kiitos flunssaisen aamun piristyksestä :D

LuonnonkaunisKO? (Ei varmistettu)

Itse nousen kun kello soittaa. Aamuvuorossa 05.00. Suoristusrauta lämpiään. Vessaan. Vettä ja vitamiinit. Hampaat ja kasvot pesu. Meikkivoide, ripsaria ja kulmakynä (kun kestovärjäys taas haalentunut). Vaatteet niskaan (miehelle suukot) ja lähtö ovesta klo. 05.20 :D

Naislaif
Naislaif

Olen formulalähtijä ja varikolla kävijä. Minä odotan miestäni, ystäviäni ja minä odotan ihan kaikkia lähtötilanteissa. Ehdin sipaista ripsiväriä, kammata tukan ja laittaa korvakorut, ehdin syömään, käymään vessassa ja tehdä facepäivityksen ja silti minä odotan muita. Puoli tuntia heräämisestä ja olen ulkona. 

En ehkä kuitenkaan tunnista luonnonkaunista lattea juovaa kuvausta itsestäni. Ehkä olisikin syytä käyttää enemmän aikaa? En pysty. Minä olen formulalähtijä. 

Jäljillä
Mielipide

Voi kun sun tekstiä on ihana lukea! Ystävä vinkkasi, eikä suotta!

Mä taas kadehdin sitä että pystyt laittautumaan.Voi kun voiskin! Mä olen niin allerginen meikeille etten enää edes viitsi kokeilla uusia tuotteita.Totesin kokeiluaikana sen olevan niin kallista ettei rahkeet riitä.Perus setille tais tulla hintaa liki 100e ja sitten yksi käyttökerta ja silmät ummessa....

Joten naama on se mikä on (vastaa tota sun alinta kuvaa, silmäympäryksen nääs on sairastamisesta siniset =)). Kulmat sentään nypin ettei vaan tuu YKK:ta, niinkuin nuorin tytär sanoo =)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.