Odotus ja todellisuus

Minä käytän joka aamu tälläytymiseen ihan älyttömästi aikaa. Luulen, etten edes juuri liioittele sanoessani, että ehostukseeni vierähtää helposti puolikin tuntia; ja hiusten laittoon vähintään kaksikymmentä minuuttia. (Sain joululahjaksi suoristusraudan, jolla paradoksaalisesti teen marilynmaisia kiharoita.) Tähän kun lisätään vielä kiireetön aamiainen ja sen jälkeinen pakollinen kahvi+savukerituaali, sekä yleinen haahuilu, olen helposti melkein kolmea tuntia pidemmällä, kun tulee aika lähteä töihin. 

Oi, kuinka kadehdinkaan ihmisiä, jotka pomppaavat sängystä ylös, sipaisevat hiukset nutturalle samalla hampaitaan harjaten, ja pitelevät jo noutolattea kätösissään ratikkapysäkillä varttia myöhemmin. Oma luonnonkauneuteni kun lähinnä kirvoittaa läheiset kyselemään, olenko vakavasti sairas. 

Miltä näytän omasta mielestäni tämän joka-aamuisen rituaalin jälkeen, kun katson itseäni peilistä:

marilyn.jpg

Miltä näytän Ykkösmiehen mielestä (ja tämä mielipide on myös tuotu julki, useasti): 

kitty.jpg

Miltä näytän omasta mielestäni, kun katsoin itseäni ensimmäistä kertaa peilistä töissä: 

mimi.jpg

Näillä mennään. 

Kommentit (13)
  1. Voi kun sun tekstiä on ihana lukea! Ystävä vinkkasi, eikä suotta!

    Mä taas kadehdin sitä että pystyt laittautumaan.Voi kun voiskin! Mä olen niin allerginen meikeille etten enää edes viitsi kokeilla uusia tuotteita.Totesin kokeiluaikana sen olevan niin kallista ettei rahkeet riitä.Perus setille tais tulla hintaa liki 100e ja sitten yksi käyttökerta ja silmät ummessa….

    Joten naama on se mikä on (vastaa tota sun alinta kuvaa, silmäympäryksen nääs on sairastamisesta siniset =)). Kulmat sentään nypin ettei vaan tuu YKK:ta, niinkuin nuorin tytär sanoo =)

  2. Olen formulalähtijä ja varikolla kävijä. Minä odotan miestäni, ystäviäni ja minä odotan ihan kaikkia lähtötilanteissa. Ehdin sipaista ripsiväriä, kammata tukan ja laittaa korvakorut, ehdin syömään, käymään vessassa ja tehdä facepäivityksen ja silti minä odotan muita. Puoli tuntia heräämisestä ja olen ulkona. 

    En ehkä kuitenkaan tunnista luonnonkaunista lattea juovaa kuvausta itsestäni. Ehkä olisikin syytä käyttää enemmän aikaa? En pysty. Minä olen formulalähtijä. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *