Oikeat treffit!

Ensi viikon keskiviikkona menen Valokuvaajan kanssa treffeille. Kyllä, oikeille treffeille; en siis treffeille, joilla treffien toinen osapuoli on viidenkymmenen kilometrin päässä, tai ”treffeille” hotellihuoneeseen. 

Aiomme vihdoin (säävarauksella) toteuttaa suunnitelmamme piknikistä. Valokuvaaja oli jo aivan täpinöissään, ehdotteli muutamaa kivaa paikkaa puolimatkassa asuinpaikkakunnistamme.

Minä lupasin pakata eväskorin (ja kyllä, minulla on oikeasti eväskori – joskaan en ole käyttänyt sitä koskaan, sillä Ykkösmiehen mielestä on tylsää mennä piknikille, jos voi mennä lounaalle ihan ravintolaankin), Valokuvaaja lupasi ottaa viltin mukaan.

Huomautin, että valitsemansa paikat saattavat olla kyllä aika suosittuja, mikäli taivaalta ei ihan pikku-ukkoja tule. Ja lisäsin, että mikäli Valokuvaaja mieli seksiä, tulisi löytää joku hieman privaatimpi lokaatio.

“Mä olin jo niin innoissani että saan taas nähdä sut, että unohdin koko seksin…”

Noh, ainakaan Valokuvaaja ei ilmeisesti ole tässä suhteessa ihan pelkästään p*llun perässä.

one_job.jpg

Kommentit (10)
 1. Pikku-ukkoja? Millaista ufosalaliittoilijaa sinäkin tapaat…AI SIIS PUUKKOJA TAIVAALTA.

  Hurrdurdd, sanontasolmuilua!

 2. Heh 🙂 Haluan kertoa huomioni, ota vaikka kohteliaisuutena tapahtumarikkaasta elämästä: nämä jutut vaikuttavat välillä käsikirjoitetuilta. Jos kirjoittaisin romanttiseksi muuttuneesta suhteesta, jonka oli aluksi tarkoitus olla pelkkää seksiä, todistaisin miehen tunteet juuri tuolla tavalla, söpöllä unohduksella.

  Ja Ykkösmies ei tietenkään tykkäisi pikniköinnistä, eli olisitte siinäkin suhteessa erilaisia. 1-0 Valokuvaajalle siis.

  1. Otan kohteliaisuutena 🙂 

   Semmoinen juttu vaan pakko mainita, että mun ja Valokuvaajan suhteessahan oli alusta asti (siis jo ensimetreiltä, ja tosiaankin ennen tapaamista) aika selvää se, ettei juttu ihan siihen pelkkään seksiin asti jäisi…eli siinä mielessä tässä suhteessa ei ole ollut tyypillistä ”hollywoodelämänkaarta”. 

   Valokuvaaja on paljon…feminiinisempi (?) kuin Ykkösmies; tykkää myös shoppailla ja sisustaa, joita Ykkösmies taas tyyliin ”vihaa”. Onko se sitten 2-0 Valokuvaajalle vai Ykkösmiehelle, onkin sitten asia erikseen. 😉 

   1. ”Joka vaimon kanssa avion rikkoo, on mieletön; itsensä menettää, joka niin tekee.” San 6:32 haluatko tuliseen järveen? Usko Kristukseen niin pelastut, uskoa voi aina rukoilla

    1. Itseasiassa mä alan tässä vaiheessa jo haluta sinne tuliseen järveen, jos nämä on vaihtoehdot. Mene pois.

  2. No onpa söpöä, että seksin antajaksi hankittu mies unohtaa koko seksin 😀

   1. Siksipä tuo kuva – ”you had one job” 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *