Oman rummun paukuttelua, Aussie Blog Awards ja varovainen lupaus

Nörttipoikayökyläpäivitys siirtyy huomiselle, sillä bongasin jo pitkään seuraamani Puutalobabyn tontilta ikäänkuin kirjallisena cocktail-party –ilmiönä maininnan blogistani ja Aussie Blog Awardseista (josta siis jo Toimituskin mainitsi täällä). Kylläpä lämmitti vanhan puuman mieltä.

Postauksen kommenttikentissä sitten spekuloitiin että mitenkähän sen palkinnon pokkaamisen kanssa kävisi – jos siis sattuisi niin onnekkaasti että siitä tilanteesta itseni löytäisin. Siinä menisi anonymiteetti, ei taitaisi uskallus riittää…

Luin Kristaliinan postauksen eilen iltapäivästä ja olen siitä asti miettinyt, että niin – mitenkähän kävisi…ja alan nyt kovasti kallistua sille kannalle, että eihän noin arvokasta palkintoa yksinkertaisesti voisi jättää henkilökohtaisesti vastaanottamatta

Edit – hitsinvitsi että onnistuinkin unohtamaan tämän: ehdin mainita Nörttipojallekin aiheesta, hänen kommenttinsa oli: ”No tietysti kai sitten otat mut aveciksi?!” 

Kommentit (11)
 1. En jummarra
  16.1.2014, 19:05

  Eli nörttipoika tietää blogistasi? Terveisiä vaan hänelle 😀 it-ihmisenä löytää helposti?

  1. Juuh, kyllä tietää – tosin ei tiedä nimimerkkiäni eikä missä sitä kirjoitan. (Eikä kuulemma haluakaan tietää, kun ei halua että joutuisin sitten filtteröimään ajatuksiani siinä ”pelossa” että hänkin lukee kirjoituksiani.) 

   Ellei tietäisi, tätäkään postausta ei olisi syntynyt 😉 

   Välitän terveisesi 😉 

   1. Moikka!

    Minäkin ilmottauduin yhteen niistä, joka luki koko blogisi läpi muutamassa päivässä (työajalla.. :D). Todella jännä lukea.
    Mietin vain näin nörttinä itsekin, että kyllä tuo poikasi varmaan blogisi melko helposti löytäisi, mikäli haluaa etsiä.. Esimerkiksi googleen heittämällä pelkästään yhden noista hänelle esitetyistä kysymyksistä (toisesta postauksestasi) löytyy suoraan ylimpänä neljä linkkiä blogiisi. 😮 Ellet sitten kysynyt noita kysymyksiä häneltä eri muodossa?
    Äh, tosi kiltisti minulta antaa tällaisia ”pelonaiheita, poika kun yrittää olla mukava ja saada sinut olemaan ”pelkäämättä”, että hän lukee näitä 😀 Sorry! Olen vain miettinyt tätä kokoajan, kun olen lukenut näitä kirjoituksiasi.

    1. Moi!

     Kiitos palautteestasi 🙂 

     Heh, ei täälläkään päässä ihan eilisen teeren poikia (tyttöjä!) olla – kysymykset muotoiltiin uudelleen 😉

 2. Heippa!
  Luin koko blogisi kertarykäyksellä. (Tietäisittäpä, mitä Lapissa meinataan, ko ryittää tai ko on rykimäaika..) Olet ihana. Nörttipoika on ihana. Mie olen hätnäppää Nörttipojan ikänen ja oli mullaki seikkailuni jokin vuosi sitten, nyt oletettavasti pitempään kestävässä parisuhteessa. Nörttipojastasi on ihana lukea. Vaikuttaa niin fiksulta ja filmaattiselta tyypiltä, juuri sellaiselta, jota itsekin seksiseikkailuinani metsästin. Yhden hienon löysinkin, sitten toisen. Sitten nykyisen.
  Alkupään kirjoituksissa, henkilökuvassasi pohdit käsitystä kehostasi ja sen strategisista mitoista. Lienen sinua juuri ja juuri yhden vaatekoon pienempi, tosin 175cm pituuteen ehtivät enimmät roikkuvaiset tasaisesti jäädä. Oli hienoa jakaa kokemuksesi siitä, etteivät kaikki miehet sittenkään, ihan oikeasti halua mallin mittaisia pikkunättejä tyttöjä. Vaan että miehet voivat viihtyä kehoni kanssa, ihan todella nähdä siinä kauneutta, arvokkuutta haluttavuutta. Miten me akat voitaisiin ruveta luottamaan ulkoisiin avuihimme ja uskoa, että ne riittävät niin kuin miehet osaavat meihin uskoa!? Meillä on sittenkin opittavaa näiltä ihanilta, jäyhiltä metsäläisukkeleiltamme…
  Kiitos blogistasi, ihan todella! Jään suureksi ihailijaksesi janoamaan jatkoa. Kunpa sinun ja Nörttipojan voimauttava ja (meitä muitakin hölmöjä) innoittava suhde saisi jatkua tällaisena hekumallisena pitkään. Kunpa Nörttipoika aikanaan löytäisi hienon, arvoisensa tytön, joka rupeaisi hänen lastensa äidiksi. Kunpa sinä löytäisit tasapainon ja onnen elämääsi sitten jos (kun) edellä kuvaamani tapahtuu.
  Hyvää jatkoa ja iloa alkavaan kevääseen. :—)

  1. Hei!

   Hih – lapsuuteni pororajan yläpuolella viettäneenä tiedän, mikä on rykimäaika 😉 

   Hirveän iso kiitos kommentistasi, lämmitti sydäntä ja sai hymyn huulille heti aamusta. <3 

   Hyvää jatkoa myös sinulle! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *