Ongelma ja ratkaisu

CougarWoman

Tulevalle viikonlopulle on suunniteltu seksimaratoni Mr. Mossadin kanssa. Jännäksi suunnitelmista tekee sen, että en ole ihan satavarma, minä päivänä Ykkösmies palaa reissultaan.

Tiedän toki noin vuorokautta aikaisemmin, milloin mies aikoo taas olla huudeilla, mutta Mr. Mossad ei pidä ajatuksesta, että äkkilähdön sattuessa joudutaan vielä alkamaan sumplimaan julkisten kulkuneuvojen aikatauluja; ja että Mr. Mossad on riippuvainen minun kuskaamisistani pysäkille tai asemalle.

Onneksi jokaiseen pulmaan löytyy ratkaisu.

“Don’t worry, I’m just gonna buy a car.”

Kommentit

ebe

Eikö tässä ole vaaraa että Ykkösmies pamahtaakin yllättäen kotiin? Vaikka suhde avoin onkin, niin olisihan se kaikille aikas noloa.

CougarWoman
CougarWoman

Ei.Ykkösmiehellä on aina ollut tapana ilmoittaa tarkalleen, milloin tulee kotiin. Joskus hän vaan ei tiedä kuin vasta viime tipassa (n. vuorokautta aikaisemmin). 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitäh, eikö auto kuulu alfaurosten vakiovarusteisiin? ;)

CougarWoman
CougarWoman

:D 

Mr. Mossad asuu ydinkeskustassa, joten on pärjännyt julkisilla enemmän kuin hyvin tähän asti. :) 

iidami
Bambino

No eiks ostamisen sijaan kannatais vaikka vuokrata se auto..

CougarWoman
CougarWoman

Se osti sen jo.. :D Mutta en mä nyt usko että se ihan vaan tulevaa viikonloppua varten on, on varmaan jo pidempään miettinyt että ostaisi oman. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miehellä on liikaa rahaa. Se yhdistettynä työkuvioon jota ei voi paljastaa ja israelin hallitukseen ei oikein kuulosta kivalta.

CougarWoman
CougarWoman

Ei se todistetusti ole minkään hallituksen palveluksessa, nää on vaan näitä mun foliohattuteorioita, ei pidä ottaa liian vakavasti ;)

Uu, ihana blogi. Taidat olla kohtalotoverini, tosin vain yhden elämän osa-alueen kohdalla. (Tai kahden, minullakin on koiria.)

Eikö Mr. Mossad voisi tulla autonkuljettajan kuskaamana kuten Mr. Big aina Carrien luo? (Nämä kesäiltojen Sinkkuelämää-uusinnat, argh!)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.